سلام
نوع آی سی من Adjustable Output است مدار مر بوطه اش را بستم ولی داغ می کنه و 2.2 آمپر هم بی خودی می کشه هیچی بهش وصل نیست .
پشیمون شدم می سراغ همون 7805 درد سرش کمتره
ممنون
با این قطعه های بنجل بیخود تو بازار اگه اعتماد به نفست ضعیف باشه کلا باید دور الکترونیکو یه خط قرمز بکشی چون واقعا بعضی وقتها به خاطر یه قطعه بیخود به قانون اهم هم شک میکنم...
با سلام
آقا من که با این رگولاتور که خیلی حال کردم ، من با 5 ولت DIP , SMD اش کار کردم ، با ورودی 9 ولت تو خروجی 4.99 تثبیت شده بدون هیچ پرشی ازش گرفتم تا حول و حوش 2.5 آمپر (بیشتر از این رو امتحان نکردم)
شاید دلیل داغ کردن آیسیتون این باشه که مقادیر سلف و خازن ها رو درست انتخاب نکردید و اینکه از دیود شاتکی یا فست مناسب استفاده نکردید ، تو دیتاشیتش کامل در مورد محاسبه سلف و خازن گفته و چند تا نمودار داره که میتونید بارتون رو بندازید رو اون و مقدار سلف رو با توجه به ولتاژ کار استخراج کنید. همینطور یه جدول هم داره که میشه ازتون با توجه به جریان بار دیود شاتکی یا فست مناسب رو ازتوش استخراج کرد.
با توجه به Adjustable بودن آیسی تون ، مقاومت های فیدبک رو چی اون ها رو درست انتخاب کردید؟
با سلام
آقا من که با این رگولاتور که خیلی حال کردم ، من با 5 ولت DIP , SMD اش کار کردم ، با ورودی 9 ولت تو خروجی 4.99 تثبیت شده بدون هیچ پرشی ازش گرفتم تا حول و حوش 2.5 آمپر (بیشتر از این رو امتحان نکردم)
شاید دلیل داغ کردن آیسیتون این باشه که مقادیر سلف و خازن ها رو درست انتخاب نکردید و اینکه از دیود شاتکی یا فست مناسب استفاده نکردید ، تو دیتاشیتش کامل در مورد محاسبه سلف و خازن گفته و چند تا نمودار داره که میتونید بارتون رو بندازید رو اون و مقدار سلف رو با توجه به ولتاژ کار استخراج کنید. همینطور یه جدول هم داره که میشه ازتون با توجه به جریان بار دیود شاتکی یا فست مناسب رو ازتوش استخراج کرد.
با توجه به Adjustable بودن آیسی تون ، مقاومت های فیدبک رو چی اون ها رو درست انتخاب کردید؟
آخه مقاومتش غیر استاندارد است گفته 3.09 کیلو آخه این مقاومت را از کجا بیارم؟
اینو خودش گفته یا خودتون محاسبه کردید ؟ چیزی که استفاده کردید مقدارش چی بوده ؟باید خودتون محاسبه کنید!
این مقداری که بدست آوردید جزو استاندار مقاومت های Metal Film با تلرانس 1% هست احتمالا تو بازار بتونید پیدا کنید ، اینو ببینید: http://www.elexp.com/t_rescht.htm
و البته باید مقاومتی که میزارید از نوع Metal Film با تلرانس 1% و حتی المقدور با کمترین خطا باشه ، خلاصه هرچقدر مقاومت ها به مقادیر محاسبه شده نزدیک تر باشند خروجی بهتری خواهید داشت ، و البته مقاومت اول رو یه چیز دیگه انتخاب کردید ببینید دومیش چی در میاد ؟ با این ها بازی کنید!
دیدگاه