اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محاسبه ولتاژ و امپراژ جهت روشن کردن 24 عدد پاور ال ای دی 3 واتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

محاسبه ولتاژ و امپراژ جهت روشن کردن 24 عدد پاور ال ای دی 3 واتی

دوستان سلام بنده برای سیستم روشنایی اکواریوم احتیاج دارم که 24 عدد ال ای دی 3 واتی رو روشن کنم حالا نمیدونم از چه منبع تغذیه ای استفاده کنم که توان روشن کردن این تعداد ال ای دی رو داشته باشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

پاسخ : محاسبه ولتاژ و امپراژ جهت روشن کردن 24 عدد پاور ال ای دی 3 واتی

نوشته اصلی توسط hosseinjoon
    دوستان سلام بنده برای سیستم روشنایی اکواریوم احتیاج دارم که 24 عدد ال ای دی 3 واتی رو روشن کنم حالا نمیدونم از چه منبع تغذیه ای استفاده کنم که توان روشن کردن این تعداد ال ای دی رو داشته باشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایین
    سلام مگه چقدر آکواریوم بزرگه که به این مقدار نور احتیاجه؟ مواظب باش ماهی ها اذیت نشن با این مقدار نور.
    کلا برا روشن کردن 24 تا ال ای دیه 3 وات راههای مختلفی وجود داره.
    1- عموما در لامپهایی که در یک لامپ مجتمع 24 تا ال ای دی یک وات وجود داره اونها رو سری میندن بعد یک درایور 24 در یک بهش وصل میکنن. مثل این لامپهای سیلندری توکار که 24 ال ای دی داره. شما هم میتونی از یک درایور 24 در سه استفاده کنی که من توصیه میکنم این کار رو نکنی چون به فرض اینکه شما درایور رو خارج از آب بذاری بازم خروجی این درایور چیز حدود 75 ولت دی سی داره که خطرناکه مخصوصا اینکه تو آبه.
    2- راه دوم اینه که مثلا شما بیای تقیسمش کنی به دو تا 12 تا و بعد یک درایور 12 در (دوبرابر جریان یک ال ای دی سه وات چیزی حدود 1.5 آمپر) بذاری. و ال ای دی ها رو 12 تا شو سری و با 12 تا دیگه که اونها هم سری شدن موازی کنی و به درایور وصل کنی در اینجا خروجی جریان فیکس (حدود 1.5 آمپر) ولتاژ حدود 38 ولت داری.
    3- مییشه بجای درایور از منبع تغذیه معمولی هم استفاده کنی و سر راهش مقامت مناسب بزاری که اصلا توصیه نمیکنم مثلا یکی از معایب بزرگش اینه که تلفات توان بالایی در اون مقاومت خواهی داشت.
    4- راه های دیگه.
    ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X