اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی و راهنمایی رگولاتور SMD

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

معرفی و راهنمایی رگولاتور SMD

سلام . من یه رگولاتور 3.3 ولت و یه 5 ولت smd نیاز دارم که ترتیب پایه هاش حالت خاصیه مثل mc 34268dtrk باید باشه .که این رگولاتور رو پیدا نمیکنم .
    مشابهشم مثل lf33 dpak و 78m05 پایه هاشون مثل این نیستند . :angry: :angry: :angry: :angry:
    به رگولاتورایی که پایه output شون هیت سینکشونه چی میگن؟ از کجا میتونم پیدا کنم .؟ ممنون میشم راهنماییم کنین .بدجور پروژه ام لنگه این تیپ رگولاتور بیشرفه .که از شرافت و رگولاتوریت بویی نبرده . دیتاشیت و عکس و .. جمیعشونم اینجا گذاشتم یه نیگایی بندازید . متشکرم
    http://www.up.98ia.com/images/du3xh5ja0k096xbgsyf9.rar

پاسخ : معرفی و راهنمایی رگولاتور SMD

آیا هیچ یاری دهنده ای نیست تا مرا یاری کند؟
    هل من ناصر ینصرنی؟
    :angry:

دیدگاه

سلام
      من براتون گشتم اما با این pinout که می خواستین چیزی پیدا نکردم اکثرا یکطرف هستن و موجود در ایران
      می خواین روی بردی جایگزین کنین؟ اگر می تونین باید یه رگولاتور دیگه بگیریم و با یه برد اتصالی یا سیمی اونو روی برد اولیتون منطبق و لحیم کنین
      هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

سلام .بله .متشکرم .LD1117 پایه وسطش OUTPUT هس .حالا اونو میشه انگار کاری کرد ولی رگولاتور 5 ولت و چیزی یافت می نشد .احتمالا آخرش باید با سیمی چیزی وصل کنم دیگه . :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kourosh431
          سلام .بله .متشکرم .LD1117 پایه وسطش OUTPUT هس .حالا اونو میشه انگار کاری کرد ولی رگولاتور 5 ولت و چیزی یافت می نشد .احتمالا آخرش باید با سیمی چیزی وصل کنم دیگه . :angry:
          این جور که تو دیتاشیت اومده 5 ولتی هم داره.LD پیدا نکردی جاش بگو AMS .هر دو یکی هست و فقط کارخونه هاش فرق داره.
          [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X