یه منبع تغذیه برای مدار بخور سرد که استاد Hi Voltge زحمت کشیدن گزاشتن لازم دارم با مشخصات 40V - 1.5A و با نرم افزار PI Expert 8 یه چیزایی طراحی کردم ولی باید سویچ TOP254 توش استفاده بشه نمیدونم این ای سی پیدا میشه یا نه؟!
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
TOP254 پیدا میشه؟( برای منبع 40V - 2A)
Collapse
X
-
پاسخ : TOP254 پیدا میشه؟( برای منبع 40V - 2A)
سلام
من فکر نکنم جاهایی مثل پایا و جوان از این آی سی داشته باشن. این آی سی تو تلویزیون های LCD اینچ پایین و مانیتورهای LCD زیاد مصرف میشه پس حتما هست ولی باید بری مغازه هایی که قطعات تعمیرکارا رو تامین میکنن. مثلا طبقه اول امجد 4-5 تا مغازه هستن. البته قیمتشون چون خودشون وارد کردن و میفروشن شاید نرمال نباشه ولی 90% هستش.
البته شاید دقیقا این شماره نباشه ولی خیلی آی سی TOP هستش که نه پایا داره و نه جوان فقط اونا دارن.بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست
دیدگاه
-
سلام.خوراک این قطعات فقط سعیییییییید تو امجده.top233 وtop202ازش خریدم.این جوان که واقعا شوته هر دفعه رفتم تو مغازش پشیمون شدم 2 تا ادم اسکل و ....وایسادن نه سواد دارن نه قطعه میشناسن نه برخوردشون خوبه من موندم چرا انقدر اسم در کردن؟؟؟ جدیدا هم که یه پرده زدن جلوی مغازشون انگار ارایشگاه زنونس.فقط سعییید بعدش پایا.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط B2سلام.خوراک این قطعات فقط سعیییییییید تو امجده.top233 وtop202ازش خریدم.این جوان که واقعا شوته هر دفعه رفتم تو مغازش پشیمون شدم 2 تا ادم اسکل و ....وایسادن نه سواد دارن نه قطعه میشناسن نه برخوردشون خوبه من موندم چرا انقدر اسم در کردن؟؟؟ جدیدا هم که یه پرده زدن جلوی مغازشون انگار ارایشگاه زنونس.فقط سعییید بعدش پایا.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط B2سلام.خوراک این قطعات فقط سعیییییییید تو امجده.top233 وtop202ازش خریدم.این جوان که واقعا شوته هر دفعه رفتم تو مغازش پشیمون شدم 2 تا ادم اسکل و ....وایسادن نه سواد دارن نه قطعه میشناسن نه برخوردشون خوبه من موندم چرا انقدر اسم در کردن؟؟؟ جدیدا هم که یه پرده زدن جلوی مغازشون انگار ارایشگاه زنونس.فقط سعییید بعدش پایا.
سعید سوبل حساب میکنه
جوانم وقتی خود پسرای حاج قنبری بودن، بد نبود! الان دیگه افتض شده
پایا هم چون عمده فروشه، آدمو میکاره!
کلا اوضاع بی ریختی داره بازار
دیدگاه
-
سعید سوبل حساب میکنه
ادرسش طبقه اول امجد ته پاساژ بغل بهار.
پایا هم چون عمده فروشه، آدمو میکاره!
الان دیگه افتض شده
جام جم هم بدک نیست ولی خیلی چیزا رو نداره.جهان کیت هم منهای اون دو تا خانومای فروشنده خوبه.(کلا بحث عوض شد)
خوب حالا فهمیدید هیتلر چطور کشته شد؟!
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط علم فردااز 246 هم میتونی استفاده کنی! جفتشم تو بازار هست.
جدول توانی سری TOP242-250 رو تو صفحه اول دیتا شیت ببین
میگم این قضیه توانهایی که اینجا نوشته چیه؟
http://www.freeimagehosting.net/2hwe3
مال پکیجشه؟ نَرم اشتباه بخرم! من اون پایینی رو میخام یعنی باید کنارش Y یا F نوشته باشه؟ TOP249Y یا TOP249F ؟
دیدگاه
-
آروین جان پسوند YN قویتر از بقیه هستش!
برادر B2 دو تا فروشگاه از فروشنده های ببو استفاده میکنن، دلیل نمیشه که آدم بره از گرونفروشا خرید کنه. اون پسره که تو سعید کار میکنه، واسه خودش قیمت میده! تا حالا نشده فاکتور نگاه کنه یا یه دیدی به کامپیوترش بزنه! انصافم خوب چیزیه!
دیدگاه
-
برادر B2 دو تا فروشگاه از فروشنده های ببو استفاده میکنن، دلیل نمیشه که آدم بره از گرونفروشا خرید کنه
تا حالا نشده فاکتور نگاه کنه یا یه دیدی به کامپیوترش بزنه!ولی خوب تا حدودی درباره قیمت باهات موافقم ولی بیشتر وقتها برای من کم اهمیت ترین مسئله قیمته
دیدگاه
دیدگاه