اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

TOP254 پیدا میشه؟( برای منبع 40V - 2A)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : TOP254 پیدا میشه؟( برای منبع 40V - 2A)

نوشته اصلی توسط B2
    اره ولی وقتی به یه قطعه احتیاج داری(وقتی میگم احتیاج دوس دارم از اعماق وجودت این کلمه رو بخونی) یه قرون اینور اونور زیاد فرق نمیکنه چون فقط خودش داره و از جای دیگه نمیتونی بخری(اصلا نمیدونن چی هست)اینم واسه حرفه ای بودنشه ولی خوب تا حدودی درباره قیمت باهات موافقم ولی بیشتر وقتها برای من کم اهمیت ترین مسئله قیمته

ای ول آبا کارت درسته ها ... :biggrin:

دیدگاه

ای ول آبا کارت درسته ها ... :biggrin:
      اوچیکتیم داداششش....به شما البته نمیرسیم که میری از خود فیر چایلد و IOR قطعه میخری :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
        اوچیکتیم داداششش....به شما البته نمیرسیم که میری از خود فیر چایلد و IOR قطعه میخری :biggrin:
        ما پنچرتیم داش بی توووو ... :biggrin:

آبا قطعه خریدن که هنر نیست ... بعدشم من اصلا اهل صیفی جاتو (سیفی ، ثیفی ، ؟ ) ازین چیزا نیستم هندونه هاتو بار یکی دیگه کن من که می دونم چی کاره ای :biggrin:

دیدگاه

خریدم نمیدونم گفتم یا نه :biggrin:

TOP250YN گفت ایستادس از همون ط 1 امجد 3500 چوخ. منبع تغذیه 48 ولت 3A هم قیمت کردم از 80 بود تا 115 چه گرون :icon_razz: حالا برم تو ساختش ببینم چی میشه نکشیم خدمونو

راستی این ای سی خودش فرکانسو بالا پایین میکنه برای حرارت بیش از حد هم کاری انجام میده؟ مثل L7805 ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
            خریدم نمیدونم گفتم یا نه :biggrin:

TOP250YN گفت ایستادس از همون ط 1 امجد 3500 چوخ. منبع تغذیه 48 ولت 3A هم قیمت کردم از 80 بود تا 115 چه گرون :icon_razz: حالا برم تو ساختش ببینم چی میشه نکشیم خدمونو

راستی این ای سی خودش فرکانسو بالا پایین میکنه برای حرارت بیش از حد هم کاری انجام میده؟ مثل L7805 ؟
            دوتا مد کاری برای فرکانس داره 66 کیلو و 132 کیلو که البته برای هسته های داخل بهتره 66 کیلو باشه
            آره از داخل حفاظت حرارتی هم داره که خودش شات داون می کنه .

دیدگاه

آبا قطعه خریدن که هنر نیست ...
              اتفاقا......هنر بزرگی هم هست(وقتی یکیو میفرستی بازار بعد از یه روز علافی میاد میگه نبود...اونوقت مجبور میشی هنرتو بریزی بیرون)
              بعدشم من اصلا اهل صیفی جاتو (سیفی ، ثیفی ، ؟ ) ازین چیزا نیستم
              اتفاقا هستی ولی از ما نمیخری میری از خود فیر چایلد میخری :mrgreen:
              من که می دونم چی کاره ای :biggrin:
              چی کاره ام؟؟
              گفت ایستادس از همون ط 1 امجد 3500 چوخ
              افرین گفتم که خوراک سعییده.قیمتش هم خوبه از این بهتر نمیشه فقط خدا کنه تقلبی نباشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
                اتفاقا......هنر بزرگی هم هست(وقتی یکیو میفرستی بازار بعد از یه روز علافی میاد میگه نبود...اونوقت مجبور میشی هنرتو بریزی بیرون)
                اتفاقا هستی ولی از ما نمیخری میری از خود فیر چایلد میخری :mrgreen:
                چی کاره ام؟؟

ای ول آبا خیلی ردیف بود . :biggrin:

چی کاره ام؟؟
                استاد :biggrin: (یکمم مار موز :biggrin: :mrgreen: )

دیدگاه

خوب حالا یه سوال دیگه Footprint این قطعه رو برای Altium میشه پیدا کرد؟ ( یا کسی داره بده؟ ) یا باید طراحیش کنم؟ :NO:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X