درود
بچه ها من متوجه نشدم،چرا لیتیوم رو کنار گذاشتید مگه چش بود؟
راستی mr.walt شما اینو با چی طراحی کردی؟با کتیا؟
قیمت باطری خامش فقط در میومد 2 ملیون تومن + مدار شارژر سریع 1000W و مدار کنترولر.
امروز رفتم باطری نیکل متال دیدم 12 آمپری که روی تعداد میداد 14.5 یه 10 تایی هم باطری های لید اسید دیدم و عکس گرفتم. ولی نمیدونم چرا عکسا پلود نمیشه! میخاد منو بکشه. همه چور اندازه داره براحتی میتونیم پر کنیم ویلچیرتو ولی نمیدونم ظرفییتت چقدر بیشتر میشه این کار خودته که اتوسای 3d هستی
برو طور و عرض باطری ها رو از ساستاشون بگیر و محاسبه کن. عکسارم میزارم اگه شد الان خستم برم
hi voltage جان شما که طراحیت خوبه ببین این کار رو می تونی بکنی . به عکس زیر که خودت گذاشتی نگاه کن :
گفتید میتونی اینکارو بکنی / یعنی چی ؟ منظورت مگه جا دادن باتری ها نیست ؟
با جوابم رسوندم که حرف شما درسته بزرگ میشه ولی اگه هر چقدر هم بزرگ بشه به باتری دیگه ای فکر نمیکنم .
تو این مواقع از باید جا بشه استفاده میکنم و مطمئنا جا میشه .
من که وقت نکردم تمام پست ها رو دقیق بخونم رو یک روش دیگه هم میتونید فکر کنید شاید جالب باشه
اونم ویلچر دو گانه سوزه
البته این کار تخصصهای دیگه ای می طلبه و شاید انجامش برای شما میسر نباشه.
ویلچری رو تصور کنید به جای دو باطری یک باطری داره و جای باطری دیگه یک موتور برق کوچک 24 ولتی داره
توی فضای باز از موتور برق استفاده میکنه و در فضای بسته از باطری
اقای قاصد دل گفتم الن میاید یه خط بزرگ رو حرفم میکشید و میرید نظر خیلی خوبیه . شاید بگم بهترین و بهینه ترین نظر
حتی باتری لیتیوم هم نظر خوبیه ولی یه ادم با حاصله میخواد که بازی بازی یه ماه زمان و هزینه بذاره .
اما بین باتری و موتور برق / موتور برق خیلی معقولانه است . از نظر من پرداخت 2 میلیون برای باتری . یعنی فقط 1 سال عمر مفید و بعد خراب میشه . نه بیشتر
ولی موتور ....
یه پیشنهاد میدم فقط نزنید :-SS
پنل های خورشیدی چقدر توان خروجی دارن؟
میتونن باطری رو شارژ کنن؟
اگه بشه میشه به صورت یه سایه بان درستش کرد که اینجوری با یه تیر 2 نشون زده میشه.
زکات علم نشر آن است
بیشتر با من اشنا بشین :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0
اینم عکسا ببخشید خستم بود نمیتونستم همرو دونه دونه پلود کنم و همین طور حجمشونو پایین نیوردم که زوم کنید روشون ببینید چی به چیه. ولی مدل باطری ها و یه مارک هم قیمتاش مشخصه دنبال کاتالوگاش بهتر میشه رفت که اندازه ها رو دربیاریم.
اون باطری نیکل متال هم توشون هست ( همونی که تو دستمه) که اونم در میومد 2 تومن الان حساب کردم! اه! چقدر قیمتا پرتو پلاس!
http://www.4shared.com/rar/Sg2y694h/Battery.html
باطری های اون ویلپری که گزاشتی رو باید بگم همه سلید اسید هستند و چیز جالبی که در مورد این باطری ها هست ( البته این مذیت محسوب نمیشه) اینه که اگر AH اینا بالا باشه برای کار شما بهتر جواب میده مثلا همین 38HA این ظرفیتیه که اگر در 20 ساعت سعی در خالی کردنش بکنی بهت میده! اگر اینو بکنی 4 ساعت خوب کمتر میشه مصلا میشه 19HA حالا اگر باطری 100AH داشته باشی در 4 ساعت خالیش کنی دیگه نمیشه 50HA میشه 80HA مثلا" یه منحنی توی کاتالوای باطری ها هست که همه اینارو نوشته توش. و اینم بگم که این نقطه ضعف این باطری هست !
این همون ضریب C هست که برای باطری های لیتیوم یون 1.5C هست ولی برای باطری های سرب اسید یا سلید اسیدی فقط 0.05C یا 20H هست. یعنی اگر باطری های لیتیوم یون بزاری بدون اینکه ظرفیت باطری کم بشه میتونی سرعت بیشتری از ویلچیرت بگیری البته بخاطر موتور و قسمتهای فرمان فقط چند ثانیه میتونی بیچارش کنی :icon_razz:
این ویلچر تو مشخصاتش زده تا 100 کیلومتر میره به نظرتون تو این ویلچر از چه باطری استفاده کردن؟
اون جا هم از باتری سیلد استفاده کردن . اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط mr.walt
دیروز این فکر به سرم زد که یه ویلچر خودم طراحی کنم جوری که بشه باتری 80 روش نصب کرد
ایشون که خودشون طراح خوبی هستن . اگه یک مکانیک خوب هم داشتیم و البته وقت و دسترسی به هم هم داشتیم این کار بهتر بود . این همه ربات و ....... ساختیم برای چی ؟ خوب همینجا بدرد می خوره دیگه . ولی خوب طراحی همچین دستگاهی از راه دور یکم سخته ..... .
نوشته اصلی توسط arvinfx
اینم عکسا ببخشید خستم بود نمیتونستم همرو دونه دونه پلود کنم و همین طور حجمشونو پایین نیوردم که زوم کنید روشون ببینید چی به چیه. ولی مدل باطری ها و یه مارک هم قیمتاش مشخصه دنبال کاتالوگاش بهتر میشه رفت که اندازه ها رو دربیاریم.
اون باطری نیکل متال هم توشون هست ( همونی که تو دستمه) که اونم در میومد 2 تومن الان حساب کردم! اه! چقدر قیمتا پرتو پلاس!
http://www.4shared.com/rar/Sg2y694h/Battery.html
چطوری میشه از 4share دانلود کرد ؟ من قبلا از طریق لیجر http://upnload.net دانلود می کردم اما الا میگه باید اکانت بخری .
طرح باطری خورشیدی رو هم منم تو فکرم بود ولی زیاد قشنگ شاید نشه! ولی میشه یه 40 واتی بالاش نصب کرد که باطری ها رو شارژ کنه! ولی شاید خیلی مسمر ثمر نباشه ( چطوری مینویسن این مسمره ثمرو؟)
کاش میتونستی جریانی که از باطری ها در شرایط مختلف کشیده میشه رو برامون میزاشتی! :agree:
برای ساخت ژنراتوری که باطری ها رو شارژ کنه من یه پیشنهاد میدم میشه از موتور های 1 سیلندر هواپیماهای مودل استفاده کرد البته نیاز به اگزوز دارن و یه مینی آلتر ناتور خوب میخایم !
دستت درد نکنه که رفتی بیرون امار گرفتی، عکس گرفتی، گذاشتی اینجا خیلی ممنون ایشالا هرچی از خدا میخوایی بهت بده، ادم وقتی همچین کسایی رو میبینه یاد فردین میفته.........
درباره باتری های سلید اسید (یه جور میگم سلید اسید انگار تو این دو سه روز شدم مهندس الکتریک )به این نتیجه رسیدم که کمبود فضا دارم......
تو ذهنم این بود که یه طرح بزنم جوری که بشه باتری بزرگ تر گذاشت بعد همه چیرو از این ویلچر باز کنم انتقال بدم به اون یکی اما یه اهنگر لازم دارم که ذوق و شوق داشته باشه مکانیک لازم دارم حوصله داشته باشه اوووووووووووووه...........
یه سوال بچه ها اگه باتری در حال حرکت شارژ هم یشه مشکلی واسش پیش میاد؟مثلا همین باتری خورشیدی.
برای ساخت ژنراتوری که باطری ها رو شارژ کنه من یه پیشنهاد میدم میشه از موتور های 1 سیلندر هواپیماهای مودل استفاده کرد البته نیاز به اگزوز دارن و یه مینی آلتر ناتور خوب میخایم !
ایول ....ایول / عجب حافظه خرابی دارم من .. :sad: / میخواستم اینو بگم یادم رفت . موتورهاشون خیلی کوچیک و جمع و جورن و قیمتشون از فکر کنم 90000 تومن به بالا ست .
به نظر من باتری خورشیدی مناسب نیست
آقای والت این طرح که الان گذاشتی واس شما چقدر زمان برده ؟
یه سوال بچه ها اگه باتری در حال حرکت شارژ هم یشه مشکلی واسش پیش میاد؟مثلا همین باتری خورشیدی.
خیر . بچه ها گوش کنید ببینین چی دارم میگم .
1-باتری های خودش میمونه . 2- باتری جدید اضافه نمیشه 3- یک موتور برق کوچیک اضافه میشه که فقط کار شارژ و حرکت اما با برق و همون موتور الکتریکی رو انجام بده
زمانی که موتور برق روشنه باتری ها فقط مثل خازن کار صافی ولتاژ رو انجام میده (مثل اتومبیل )و بیشتر از موتور برق انرژی میگیریم / و یا همزمان باهم که کمکی برای باتری باشه که مدت زیاد تری دووم بیاره . هزینه کمتر و بازده بیشتر / نظرتون چیه ؟
آقای walt چون موتور کنار باتری و دردسترس است ، پس لطفا یه عکس دقیق از تمام نوشته ها و برچسب موتور بگیر و بذار (مهم )
2-یک عکس هم از گیر بکس و موتور (چرخ دنده ها و یا فولی و تسمه ) بگیر . :agree:
به نظرمن کلا از فکر سیستم تولید انرژی بنزینی برید بیرون موتورهای این ویلچر 2تا700واته .حالا برفرض هم ما توان شارژ باتری را بگیریم 700وات یعنی نصف پیک توان مصرفی موتور بازده تبدیل انرژی مکانیکی به الکتریکی هم در حالت ایده آل بگیریم 50درصد ............................نتیجه ما با نصب یک موتور بنزینی یک اسب در نهایت در ایده آل ترین حالت حدود 350وات انرژی الکتریکی داریم .حالا این تازه قسمت کوچیکی از مشکل بود .اگر هنوز کسی روی این روش اسرار داره بازهم در مورد مشکلاتش توضیح بدم.....................
آقا آروین من آخرش قیمت این متال هیدریدها را نفهمیدم آمپر ساعتی روی 1.2ولت چند در میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این باتری ها تو پروژه ما دوتا مزیت داره اول اینکه نیاز به مدار شارژ و محافظ نداره و از طرفی چگالی انرژی بالایی دارد...................
در هر صورت به نظر من معقول ترین روش اضافه کردن فضا زیر صندلی است.
آقای والت از نظر قد اگر صندلیتون بالاتر بره مشکلی ندارید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آیا امکان استفاده از دست برای مثلا چرخاندن یک ژنراتور را دارید ؟؟؟؟؟؟؟؟شاید بشه روی این ژنراتور دستی فکر کرد و مثلا ترکیبش با یک پنل خورشیدی...........
کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
ولتر
موتور هواپیمای مدل بدرد نمیخوره ...
چون باید در سرعت بالا حرکت کنه تا با باد خنک بشه ...
به فکر موتور پمپ اب یا موتور برق باشید که از 1 اسب تا 10 اسب و بالاتر در بازار موجودند ...
براحتی میتونید با یه موتور 3 اسب هم باتری ها رو شارژ کنید هم توان مورد نیاز موتور رو تامین کنید ...
دیدگاه