اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد اداپتور 12 ولت و باتری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد اداپتور 12 ولت و باتری

نوشته اصلی توسط Ghasede del
    داش وحید در عمل این کارو کردی؟
    بله
    برای یه پروژه یه باطری 12 ولتی 7.2 آمپر گذاشته بودیم و در مدت تست بدلیل خالی شدن باطری گیر میکردیم
    اون موقع یکی از این پک های مینی دریل فروشگاه گرفته بودم و یه آداپتور داخل خودش داشت. بعد از اینکه آداپتور رو باز کردم دیدم بعد از یکسوسازی اومده 7812 گذاشته و ولتاژ قبل از رگولاتور هم 17 ولته
    با اضافه کردن یه LM317 به مدار و کمی دستکاری روی 14.4 فیکسش کردم و از اون به بعد هم شد شارژر و هم منبع تغذیه دریلم :biggrin:
    یه پی دی اف در این زمینه و کلا باطری های سربی داشتم
    اگر پیداش کردم میزارم براتون
    بد نیست
    درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
    بدرود . . .

دیدگاه

بفرمائید:
      http://uplod.ir/zbpc055emfhj/battery.pdf.htm

این هم یک تصویر جامع:
      http://uplod.ir/e45iejg9v43a/p4.JPG.htm

موفق باشید
      درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
      بدرود . . .

دیدگاه

بله
        برای یه پروژه یه باطری 12 ولتی 7.2 آمپر گذاشته بودیم و در مدت تست بدلیل خالی شدن باطری گیر میکردیم
        اون موقع یکی از این پک های مینی دریل فروشگاه گرفته بودم و یه آداپتور داخل خودش داشت. بعد از اینکه آداپتور رو باز کردم دیدم بعد از یکسوسازی اومده 7812 گذاشته و ولتاژ قبل از رگولاتور هم 17 ولته
        با اضافه کردن یه LM317 به مدار و کمی دستکاری روی 14.4 فیکسش کردم و از اون به بعد هم شد شارژر و هم منبع تغذیه دریلم :biggrin:
        یه پی دی اف در این زمینه و کلا باطری های سربی داشتم
        اگر پیداش کردم میزارم براتون
        بد نیست
        اینگونه شارژ معایبی داره و اونم شارژ مجازی باطری هست
        بهترین نوع شارژ شارژ قطره ای که برای سرب اسید پیشنهاد میشه.
        در همین سایت بچه ها شارژر های تریستوری قرار دادن که اونه هم با برش
        نیم سیکل مانند شارژ قطرهای عمل میکنن.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
          اینگونه شارژ معایبی داره و اونم شارژ مجازی باطری هست
          بهترین نوع شارژ شارژ قطره ای که برای سرب اسید پیشنهاد میشه.
          در همین سایت بچه ها شارژر های تریستوری قرار دادن که اونه هم با برش
          نیم سیکل مانند شارژ قطرهای عمل میکنن.
          تایید میشه
          جریان شارژ رو هنوز منبعی پیدا نکردم که بهتره 0.1C باشه یا بیشتر ! کسی اگر منبعی پیدا کرد که مقدار و دلیلشو گفته ممنون میشم بمن بگه

دیدگاه

سلام .من یه اداپتور ترانسی 9 ولت دارم .که روش زده 9 ولت .ولی وقتی که ولتاژش رو اندازه گیری میکنم 16 ولت هست .داخلشو که نگاه کردم یه خازن 1000میکرو 25 ویت داشت که بخاطر این بود که ولتاژ رو اضافی نشون میداد .و وقتی زیر بار میرفت به 9.5 ولت کاهش پیدا میکرد . مشکلی که این اداپتور نرانسی داشت اینکه برادران عزیزمان در کشور چین از جنس نامرغوب برای هسته استفاده کرده بودند و ترانس خیلی داغ میکرد .حتی در زمانی هم که هیچی بهش وصل نکرده بودم و همینجوری تو برق بود داغ میکرد.در صورتیکه که اداپتوری که من میخام باید حداقل 9 ماه ،یه پشت تو برق باشه که این کارمو انجام نمیداد .بخاطر همین رو اوردم به سوئیچنگ .

مشکل پیچیدن هم اینکه من این اداپتور رو میخام برای یه مداری که میخام از اون استفاده تجاری کنم .بخاطر همین هم نمیتونم بدم برام ترانس بپیچه .چون نیاز به جعبه و قطعات متفرقه داره .وگرنه ترانس خالی 16 ولت که خودم زیاد دارم .

فکر هم نکنم بشه اداپتور 12 ولت سوئیچنگ رو دستکاری کردو 15 ولت ازش گرفت
            یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

من میخام یه اداپتوری بذارم که هم تغذیه مدار رو تامین کنه و هم باتری رو شارژ کنه .
              یکی از دوستان یه مداری برای شارژ باتری 12 ولتی طراحی کردند که این مدار اتوماتیک هست .توضیحات کاملشو میتونید از اینجا بخونید
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=63977.0
              یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X