اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تو این دستگاه چطوری میتونم عمر باطری رو ببرم بالا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تو این دستگاه چطوری میتونم عمر باطری رو ببرم بالا

شارژرش تمام اتوماتیکه؟
    بله عزیزم تمام اتوماتیکه
    در ماشین باکنترل سیم پیچ تحریک توسط آفتامات شارژ کنترل میشه ودر موتورسیکلت
    سیکلت یک شارژر تریستوری اتومات وجود داره .

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شازده
      یه سوال. اگه همیشه باتری رو با یه جریان خیلی کم در حد مثلا 10 میلی آمپر به شارژر وصلش کنیم و زمانیکه برق میره با رله وارد مدارش کنیم خراب میشه؟ میخوام یکی 2سال بهم جواب بده ها.
      این سوال منو هم جواب بدین اگه ممکنه.

دیدگاه

اینجوری عمر باطری پایین میاد چون باعث تسریع خورده شدن الکترود های داخلی باطری میشه
        زکات علم نشر آن است
        بیشتر با من اشنا بشین :
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
        ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

یه سوال. اگه همیشه باتری رو با یه جریان خیلی کم در حد مثلا 10 میلی آمپر به شارژر وصلش کنیم و زمانیکه برق میره با رله وارد مدارش کنیم خراب میشه؟ میخوام یکی 2سال بهم جواب بده ها.
          این سوال منو هم جواب بدین اگه ممکنه.
          باید دید نرخ تخلیه باطری چقدره شاید 20یا 30 میلی آمپر بهتر باشه البته باید ولتاژ دو سر باطری با زینر و یک مقاومت کم اهم روی 14.3
          تثبیت بشه و ولتاژ باید از یک دیود پل که خازن صافی نداره تامین بشه و جریان با یک مقاومت روی 30 میلی محدود بشه هر چند ساعت
          یکبار باطری 5 دقیقه برق مدار رو تامین کنه و هر ماه یکبار تا ولتاژ10 ولت تخلیه و دوباره شارژ بشه مشکل استفاده از جریان کم زمان زیاد
          جهت شارژ مجدد بعد از تخلیست.

دیدگاه

این ولتاژ 14.3 از کجا اومد؟ خب حالا اگه من همیشه یه ولتاژ 14.3 با جریان محدود شده 30میلی آمپر بدم به باتری و هیچ وقت از اون استفاده نکنم عمر باتری چقدر میشه؟

دیدگاه

این ولتاژ 14.3 از کجا اومد؟ خب حالا اگه من همیشه یه ولتاژ 14.3 با جریان محدود شده 30میلی آمپر بدم به باتری و هیچ وقت از اون استفاده نکنم عمر باتری چقدر میشه؟
              اون همه توضیح دادم همین 14.3 و30 میلی آمپر توی ذهنت مونده چرا تست نمی کنی ببینی چقدر عمر میکنه ..........شونصد سال عمر میکنه.

دیدگاه

خب اگه اتوماتیک در حال خالی شدن باشه و در همون لحظه برق بره چی ؟
                فرض کنید redundant هم نداریم .

دیدگاه

خب یکی یه راه حل ارائه بده.

دیدگاه

خب یکی یه راه حل ارائه بده.
                    خب از دو تا باطری استفاده کن که ضربدری کار کنن .

دیدگاه

عجب راه حل هایی.
                      یا میگی برم آزمایش کنم ببینم چقدر عمر میکنه. که بشینم 6ماه بعد جواب بگیرم؟ آره؟
                      یا اینکه 2تا باتری داشته باشم و هی ضربدری عوض کنم.
                      اینا که جواب نمیشه؟

دیدگاه

عجب راه حل هایی.
                        یا میگی برم آزمایش کنم ببینم چقدر عمر میکنه. که بشینم 6ماه بعد جواب بگیرم؟ آره؟
                        یا اینکه 2تا باتری داشته باشم و هی ضربدری عوض کنم.
                        اینا که جواب نمیشه؟
                        آخ ببخشید جواب ها مطابق میلتون نیست شازده ما هم زحمت کشیدیم تا جواب هر موردی رو پیدا کنیم
                        هیچ وقت منتظر لقمه آماده نبودیم برای کوچکترین راهنمایی هم کلی از دیگران تشکر کردیم شما مثل اینکه از
                        خودتم طلبکاری اگر کارت ارزش دو تا باطری نداره بزارش کنار اینجا هر کس در حد خودش راهنمایت کرد بهتره خودتم
                        کمی همت کنی و زحمت بکشی بعد شاید تجربه جناب العالی هم بدرد کسی خورد .
                        اگر اینقدر مهمه که برق بره جون کسی به خطر می افته یا اطلاعاتی از بین میره و غیره.....
                        بهتر به یک باطری بسنده نکنی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                          بهتره خودتم کمی همت کنی و زحمت بکشی
                          پس من برم یکی 2سال خودم آزمایش کنم با باتری های مختلف و مدارات مختلف تا به نتیجه برسم. فکر هم نکنم دیر بشه.
                          به زودی برمیگردم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شازده
                            پس من برم یکی 2سال خودم آزمایش کنم با باتری های مختلف و مدارات مختلف تا به نتیجه برسم. فکر هم نکنم دیر بشه.
                            به زودی برمیگردم.
                            خوب اومدی
                            پس تا 2 سال دیگه >>>
                            بای بای

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شازده
                              یه دستگاهی میخوام بسارم که زمانی که برق میره باطری وارد عمل بشه اما ممکنه اصلا سالی یکبار هم از باتری استفاده نشه. از اون فروشنده هه که پرسیدم گفت اگه باتری رو شارژ کنی و استفاده نکنی خراب میشه و باید مرتب شارژ بشه و بعد استفاده بشه تا عمر باتری زیاد باشه. این درسته؟
                              یعنی من باید مدارم رو طوری بسازم که همیشه با باتری کار بکنه و فقط زمانیکه باتری از یه حدی کمتر شد شروع به شارژ باتری بکنه و از برق ورودی استفاده کنه تا باتری شارژ بشه و بعد دوباره از باتری استفاده کنه؟
                              اول سلام
                              دوم اینکه شما گفتید که (( تو این دستگاه چطوری میتونم عمر باطری رو ببرم بالا)) .کدوم دستگاه ؟؟ بسته به نوع کاری که میخای انجام بدی و دستگاه و جریان و ولتاژ ؛میتونی نوع باتری رو انتخاب کنی

یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شازده
                                یه سوال. اگه همیشه باتری رو با یه جریان خیلی کم در حد مثلا 10 میلی آمپر به شارژر وصلش کنم و زمانیکه برق میره با رله وارد مدارش کنم خراب میشه؟
                                نیازی که نیست که باتری رو همیشه شارژ کنی،چون هر باتری هرچند با جریان کم هم شارژ بشه بعد از مدتی خراب میشه .مدارهای زیادی هست که بسته به نوع باتری انتخاب کن که کارشون اینجوریه که وقتی ولتاژ از یه حد کم شد اتوماتیک شروع به شارژ میکنه و وقتی به حد معین رسید شارژ قطع میشه .اینو یادت نره مدار شارژ اتوماتیک رو بسته به نوع باتری انتخاب کن
                                یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X