اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

هسته فریت تروئید؟!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

هسته فریت تروئید؟!

سلام به همه دوستان ؛

من یه مدتیه که میخوام یه منبع تغذیه سوئیچینگ با فرکانس حدود 2 مگاهرتز برای پیزوی بخارآ‌ساز ، درست کنم و مداری که طراحی کردم نیاز به یه هسته فریت تروئید داره که تو این فرکانس به اشباع نره و داغ نکنه ، آیا مرجعی هست که بتونم یه چنین چیزی رو توش پیدا کنم ؟!!!

ممنون میشم که دوستان راهنمایی کنن!

پاسخ : هسته فریت تروئید؟!

دوستان فکر میکنم چنین چیزی گیرم نیاد!

آیا میتونم به جای فریت تروئید ، یه هسته فریت تخت ، مخصوص رادیو AM رو بردارم و به قسمتهای کوچک تقسیم کنم و با چسب آهن ، دوتا هسته E شکل درست کنم ؛ کارم راه میفته ظاهراً ؛ این طور نیست؟!!!

این جوری....

دیدگاه

هسته تروئید که تو بازار هست اگر هم در دست رس شما نیست یدونه پاور کامپیوتر قدیمی پیدا کنید و از روش باز کنید .اما تو چه فرکانسی به اشبا میره را نمی دونم .کاتالوک هسته هایtdkرا از اینترنت پیدا کنید و با یک تقریب مناسب میشه همین هسته چینی
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
        هسته تروئید که تو بازار هست اگر هم در دست رس شما نیست یدونه پاور کامپیوتر قدیمی پیدا کنید و از روش باز کنید .اما تو چه فرکانسی به اشبا میره را نمی دونم .کاتالوک هسته هایtdkرا از اینترنت پیدا کنید و با یک تقریب مناسب میشه همین هسته چینی
        هسته های تروئید توی بازار عموماً برای منابع تغذیه سوئیچینگ معمولی هست که فرکانس کاریشون حدود 25 تا 40 کیلو سیکله و من هسته فریت توی این بالاست های لامپ کم مصرف که توی همون مایه هاست رو امتحان کردم ؛ توی 2 مگا هرتز ، مثل هویه داغ میشد!!!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : هسته فریت تروئید؟!

نوشته اصلی توسط mehdi-mashreghi
          هسته های تروئید توی بازار عموماً برای منابع تغذیه سوئیچینگ معمولی هست که فرکانس کاریشون حدود 25 تا 40 کیلو سیکله و من هسته فریت توی این بالاست های لامپ کم مصرف که توی همون مایه هاست رو امتحان کردم ؛ توی 2 مگا هرتز ، مثل هویه داغ میشد!!!
          پشت لامپ تصویر مانیتورهای کامپیوتر هم هسته های غول پیکر فریت هست اما نمیدونم فرکانس کاریشون چنده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdi-mashreghi
            دوستان فکر میکنم چنین چیزی گیرم نیاد!

آیا میتونم به جای فریت تروئید ، یه هسته فریت تخت ، مخصوص رادیو AM رو بردارم و به قسمتهای کوچک تقسیم کنم و با چسب آهن ، دوتا هسته E شکل درست کنم ؛ کارم راه میفته ظاهراً ؛ این طور نیست؟!!!

این جوری....

اینایی که دوستان مطرح میکنن توی همون رنج معموله!!! (تا 40 کیلو هرتز )

حالا اینی که گفتم با فریت رادیو AM بسازم ؛ جوابگو نیست؟!

آقا ما رو صفر پاسخ نذارید... :biggrin:

دیدگاه

از هسته زرد آلو استفاده کن :rolleyes:

به نظر من از هسته هوا باید استفاده کنی . جواب خواهد داد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
                از هسته زرد آلو استفاده کن :rolleyes:
                :mrgreen:

به نظر من از هسته هوا باید استفاده کنی . جواب خواهد داد
                با فریت تروئید معمولی N1/N2 ؛ 1/7 بود و مدار کار میکرد ، با هسته استوانه ای رادیو AM هر کاری کردم نشد! حالا میگی با هسته هوایی ؟!!! :mrgreen:

دیدگاه

رو هسته رادیو پیچیدی ضرفیتش درست بود ؟ که کار نکرد

دیدگاه

رو هسته رادیو پیچیدی ضرفیتش درست بود ؟ که کار نکرد
                    من همینطور الابختکی چند جور امتحان کردم ولی خب شانسی که نمیشه و چون ضریب Kی فریتها رو نمیدونستم فرمولهام به کار نمیاد!

خواهشاً اگه راهشو میدونی ، منو راهنمایی کن.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : هسته فریت تروئید؟!

نوشته اصلی توسط مهدی مشرقی
                      من همینطور الابختکی چند جور امتحان کردم ولی خب شانسی که نمیشه و چون ضریب Kی فریتها رو نمیدونستم فرمولهام به کار نمیاد!

خواهشاً اگه راهشو میدونی ، منو راهنمایی کن.
                      ببخشید من این پست رو جدید دیدم... با این حال جواب میدم... باشد که مورد رحمت خدا قرار گیرم :mrgreen: :mrgreen:
                      توی این فرکانس شما باید از یه سری از هسته های نظامی استفاده کنید اسمش اینه: Tape Wound Cores و ار اینجا میشه تهیه کرد>>>>
                      http://saresh.ir/%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D9%88-%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D9%87%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D9%85%D8%BA%D9%86%D8%A7%D8%B7%DB%8C%D8%B3%DB%8C/
                      البته اگر دوست نداشتید شاید هم بشه با شکاف دار کردن هسته ترویدی فریت به یک حالت تقریبا مناسبی رسید
                      گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
                      همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

با سلام
                        بنظرم اگر از هسته های EE یا EI فریت با فاصله هوایی مناسب استفاده نمایید مسئله اشباع هسته حل خواهد شد .

دیدگاه

با سلام :
                          کاربر گرامی حداکثر فرکانس کاری هیته ها بقرار زیر است.
                          1- هسته E و I بین یک هرتز الی 20 کیلو سیکل. ( ترانس تغذیه، ترانس بلند گو و ترانس رابط در تقویت کننده های پوش پول قدیمی)
                          2- هسته فریت بین 20 کیلو سیکل الی 2 مگاهرتز.
                          3- هسته هوا ( بدون هسته) از 2 مگا هرتز به بالاتر.
                          علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
                          نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X