اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ریپل 25Hz روی منبع تغذیه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ریپل 25Hz روی منبع تغذیه

یه کم روحیه ام خراب شد :sad: ولی دروغ نگم خودم هم از یه TV سیاه سفید 6 اینچ استفاده میکنم و خیلی دوسش دارم :redface: چون وقتی شهر بم زلزله اومده بود رفته بودم اونجا کار میکردم یکی یادگاری داد . ولی لااقل یه رسیور بهش وصل کردم اخه ادم 100 تومن :eek: پول گیرنده دیجیتال میده نوکرتم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE

البته پیش منم میان میگن بیا فلان کارو انجام بده 5 دقیقه بیشتر طول نمیکشه ! میگم جان ؟! oo:

در کل افرین :applause:
      یادش بخیر یه زمانی من هم تو کار تعمیرات بودم طرف میومد میگفت این ضبط ما یه سیمش قطع شده
      بازش میکردی میدیدی طرف کلی سلیقه بخرج داده تمام پیچای شل داخل رادیو ضبطش رو سفت کرده و تنظیم تموم if ها و تریمر ها رو بهم زده
      حالا بماند که تموم مکانیزم رو روغنکاری کرده و قطعات لاستیکی رو به باد فنا داده

البته الان به لطف قطعات چینی اوضاع بدتره طرف یه دستگاه میگیره در عرض دو ماه خراب میشه انتظار داره بعد از اینکه تعمیر شد یه عمر براش کار کنه

اصل قضیه فراموش شد جناب آروین شما که شماتیک مدار تغذیه رو دارین میتونین بجای اون 3842 از نوع معمولی استفاده کنین و سیم کشی کنین با اون بلایی که سرش اومده احتمالا پل دیود ورودی ماسفت زنر روی گیت اون مقاومت یک اهم روی سورس ماسفت و uc3842 و شاید چند قطعه خراب دیگه دارین

دیدگاه

یه کم روحیه ام خراب شد :sad: ولی دروغ نگم خودم هم از یه TV سیاه سفید 6 اینچ استفاده میکنم و خیلی دوسش دارم :redface: چون وقتی شهر بم زلزله اومده بود رفته بودم اونجا کار میکردم یکی یادگاری داد . ولی لااقل یه رسیور بهش وصل کردم اخه ادم 100 تومن :eek: پول گیرنده دیجیتال میده نوکرتم
        خوب ...... ..... خیلیا خریدن فقط منکه نخریدم تازه ریسیور مشکل حاج اقایی داره !!
        --------------------------- --------------------------

دیدگاه

ریسیور مشکل حاج اقایی داره
          نمیفهمم ؟!

دیدگاه

نمیفهمم ؟!
            یعنی اینکه مشکل شرعی داره

دیدگاه

یعنی اینکه مشکل شرعی داره
              از دست عزیزان چه بگویم ! گله ای نیست / گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست :redface:

دیدگاه

از دست عزیزان چه بگویم ! گله ای نیست / گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست :redface:
                دلیلتا بگو کوتاه تا جواب کوتاه بدم و البته منم مثل تو حوصله گفتو شنود زیاد ندارم بلاخره هر کسی برای کارش دلیلی داره

دیدگاه

به طور کلی هر دلیلی بجز مسایل شرعی قابل پذیرفتنی تره . کسانی که این مسایل شرعی را فتوی میدهند پیشم میان و درخواست و در نهایت برایشان ماهواره نصب میکنم و قال: اقای فلانی زحمت بکشید این بشقاب را جایی که کمتر به چشم بیاید بذارید،دست شما درد نکنه ، خدا شما رو حفظ کند و....
                  کاری ندارم ولی شما فقط برای 40 استانی که الان ندارید میتونستید از این گیرنده واقعا مفید استفاده کنید و اون تک انتن حتی بخواهید هم قادر به دریافت کانالی فراتر از این خواسته نخواهد بود . و گرنه در هر دو نوع دستگاه هیچ فرق ظاهری ،ساخت و.... با هم ندارند و جفتشون جدا از شباهت زیاد از یه مشت مقاومت خازن و اهن و فلز ساخته شدن و نمیتوان اصول شرعی را به ان نسبت داد .
                  این اعمال انسان است که محاسبه میشود و جز این اهمیتی ندارد :smile:/

دیدگاه

به طور کلی هر دلیلی بجز مسایل شرعی قابل پذیرفتنی تره . کسانی که این مسایل شرعی را فتوی میدهند پیشم میان و درخواست و در نهایت برایشان ماهواره نصب میکنم و قال: اقای فلانی زحمت بکشید این بشقاب را جایی که کمتر به چشم بیاید بذارید،دست شما درد نکنه ، خدا شما رو حفظ کند و....
                    کاری ندارم ولی شما فقط برای 40 استانی که الان ندارید میتونستید از این گیرنده واقعا مفید استفاده کنید و اون تک انتن حتی بخواهید هم قادر به دریافت کانالی فراتر از این خواسته نخواهد بود . و گرنه در هر دو نوع دستگاه هیچ فرق ظاهری ،ساخت و.... با هم ندارند و جفتشون جدا از شباهت زیاد از یه مشت مقاومت خازن و اهن و فلز ساخته شدن و نمیتوان اصول شرعی را به ان نسبت داد .
                    این اعمال انسان است که محاسبه میشود و جز این اهمیتی ندارد :smile:/
                    با سلام به های ولتاژ گل : اون که رنگ بوی مذهبی داره و میاد میگه جایی نصب کن که دیده نشه خوب تکلیفش معلومه داره خودشا گول میزنه ......... این هیچ .

اینم که میشه از ماهواره استفاده درست کرد هم بله اینم مشکلی نداره همانطور که گفتی میشه کانال های استانی را باهاش گرفت و خیلی هم خوبه

من راستش این گیرنده را ندارم ولی وقتی برای مهمانی به خانه اقوام - دوستان میرم چیزی که من میبینم اینا نیست (شبکه استانی و اینجور کانالا)

بلکه شبکه هایی هست که با فرهنگ غربی هست یعنی برنامه هیچگونه دستاوردی نداره و مثلا یه موضوع آشپزی را بهونه کرده تا آرایش و کم حجابی یه زن که بنا به تصادف !!!!! خیلی هم تحرک کننده هست را به نمایش بزاره

ممکنه یکی بگه خوب فرهنگ غربی باشه چه اشکالی داره (یعنی برهنگی و ... هم باشه و این در زندگی شخصی مشکلی نداره)

من با این نظر مخالفم و شرط قرار گرفتن در این شرایط را حد اقل آشنایی کامل از فرهنگ خودمون میدونم یعنی اگر کسی از فرهنگ خودش اطلاع کافی نداشته باشه در مقابل الگوی غربی کم کم تسلیم میشه و در نهایت ظاهرا یک ایرانی هست ولی در واقع فرهنگش - مرامش - طرز فکرش و .... مثل همون غربیه میشه

اینا میشه در جامعه دید

امار طلاق بیشتر از ازدواجه
                    دختری که سرمایه اش عفت و حیا هست در جامعه امروزی چیزی از این ارزش ها درش دیده نمیشه (آرایش های زننده)

پسر مثل دختر داره با هفت قلم آرایش میاد بیرون - جدیدا دخترا میگن بریم پسر بازی !

حرف برا گفتن زیاده خاستی تا تاپیکی در گفتگوی آزاد درباره همین موضوع بزنیم تا نظر دیگران را هم بدونمیم @};-

دیدگاه

[quote][/quotحرف برا گفتن زیاده خاستی تا تاپیکی در گفتگوی آزاد درباره همین موضوع بزنیم تا نظر دیگران را هم بدونمیم @};-
                      e]
                      حق با شماست / بنده هم در یک فرصت مناسب موافقم .
                      درکل (ما انسانیم . شعور داریم . دین یعنی راه . وهر کس راه شخصی خودش را باید داشته باشد )
                      فرهنگ ما گم شده و تحریف میشود / دیشب تو تلویزیون در دعایی شنیدم : خدایا تمام مسلمانان و هر تک تک مسلمان در هر جای دنیا را بر دشمنانش پیروز کن / تنها چیزی که از اون جمله میشد گرفت اینکه هر غیر مسلمانی دشمن است (از این جمله من نه از جمله ایشون )
                      و از نظر من این است فرهنگ ما (موقع افطار شاید شما هم بشنوی)

دیدگاه

دیشب تو تلویزیون در دعایی شنیدم : خدایا تمام مسلمانان و هر تک تک مسلمان در هر جای دنیا را بر دشمنانش پیروز کن / تنها چیزی که از اون جمله میشد گرفت اینکه هر غیر مسلمانی دشمن است (از این جمله من نه از جمله ایشون )
                        جناب های ولتاژ مگه آل سعود که دشمنان قسم خورده اسلام هستن مسلمان نیستن؟
                        مگه القاعده مسلمان نیستن؟
                        مگه شما مسلمان نیستی؟
                        جای این بحث نه این تاپیک بلکه تو این سایت نیست بهتره با pm ادامه بدین.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

بازم آبروم رفت! یه آیفن دیگه اورده بودن برام آدابتورش همون بود خروچی مدار 0 ولت بود دیدم ولتاژ ریفرنس ای سی 3842 صفر ولته گفتم حتما سوخته عوضش کردم درست شد... :biggrin:

ولی دقیقا" شد عین اونیکی مدار هی خاموش و روشن میشد! (این خاموش روشن ها روی ولتاژ تغذیه ای سی هم دیده میشد ) بار که روش میزاشتم درست میشد! ولی فرقش این بود که بارو تحمل نکرد و با کمال تعجب سلف بالون یا همون سلف فیلتر ورودی دود ازش درومد و به ملکوت سطل آشغال پیوست. کسی میدونه این مورد چیه؟ همشونم همینطوری میشن مسکه

دیدگاه

بازم آبروم رفت! یه آیفن دیگه اورده بودن برام آدابتورش همون بود خروچی مدار 0 ولت بود دیدم ولتاژ ریفرنس ای سی 3842 صفر ولته گفتم حتما سوخته عوضش کردم درست شد...
                            گوش کن ببین چی میگم / اینی که دارم میگم باید هزار بار تکرار کنی و مثل تصمیم کبری چند بار از روش بنویسی :biggrin:
                            موقع تعمیر با خودت تکرار کن .
                            وقتی داری تعمیر میکنی علمتو کنار بذار و با پالس و اسکوپ کار نداشته باش / مسیر ها و تراک های دستگاه و دنبال کردنشون گنار بذار و دنبال تصور از عملکردش نباش / اهمتر بردار و 4 تا ولتاژ بگیر و قطعه های مهم رو تست کن و شروع کن به تعویض قطعه
                            منطق رو کنار بذار و فقط قطعه عوض کن / در 5 دقیقه میتونی همه قطعه هاشو عوض و مشکل رو پیدا کنی .
                            اگر پیدا نشد برو سراغ منطق و علم خودت
                            البته تجربه عامل خیلی خیلی مهمی است . مثلا اولیه تغذیه ها یه خازن 33 یا47 یا 100 یا22 میکرو داره که اگه نشتی داشته باشه استارت اولیه نمیزنه و از قطعه هاییه که در صورت خاموشی باید اول از همه تعویض بشه و ...

البته نمیگم اسکوپ تو تعمیر مهم نیست ولی اول شروع به این کارا کنی بی شک ساعت ها دور خودت میچرخی

اینو ادمی داره بهت میگه که خودش اوایل اول کل نقشه یه تلویزیون رو دنبال و حفظ میکرد و بعد تعمیر میکرد و این در تعمیر بسیار اشتباه است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X