اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

منبع تغذیه

بسم الله. سلام.
    برای سیستم پاور یه مدار که قراره دو تا موتور dc که 24 ولتی و 5 آمپری هستن و یه مصرف کننده 220 ولتی ac که 10 آمپر می کشه چه طور باید مدار ببندم؟
    برای راه اندازی موتورها و همینطور اون مصرف کننده دیگه میکرو avr داره فرمان می ده
    از خروجی میکرو تا جایی که قراره به مصرف کننده ها برق وصل بشه مداراتش رو نمی دونم چی کار باید کنم
    ضمنا موتورهای dc قراره راست گرد چپ گرد کار کنن
    ممنون می شم اگه کمکم کنید

پاسخ : منبع تغذیه

برای موتورها به راحتی از L298 استفاده کن.به اندازه کافی راضیت میکنه.نحوه اتصالات تو دیتاشیت هست.اگه خواستی برات توضیح میدم.
    برای اون یکی که 220 ولتیه اول یه اپتوکوپلر میذاری و بعد... نوع مصرف کننده رو نگفتی؟شاید بتونی از Triac استفاده کنی.
    اگر چیزی را می دانید در اختیار کسی که نمی داند و می پرسد قرار بدهید.نترسید که اگر به او بگویید بیشتر از شما خواهد دانست.چراکه دیر یا زود از کس دیگری خواهد پرسید.پس نام نیکوی یاد دهنده دانش به او را از آن خود کنید.

پارسی را پاس داریم

دیدگاه

من برای منبع تغذیه 24 ولتی و 5 آمپری که نیاز بود نشستم یه ترانس پیچیدم که تا 10 آمپر جواب می ده
      دو تا از این پلهای دیودی که 36 آمپر می گن جواب می ده رو موازی کردم با هم الان خوب کار می کنه
      برای فرمان رله ها هم که باید از میکرو فرمان بگیره یه ترانزیستور BD139 بستم
      کار که می کنه فقط نمی دونم توی مقیاس صنعتی این کار به مشکل می خوره یا نه

یه سوال دیگه دارم برا PCB زدنه
      نمی دونم قطر قلع مسیرای 220 ولتی چقدر باشه
      برای 24 ولت که ا0 آمپر می ده هم نمی دونم چقدر باید قطر بذارم
      یکی می گه چی کار کنم؟
      باز هم ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mobtadi44

کار که می کنه فقط نمی دونم توی مقیاس صنعتی این کار به مشکل می خوره یا نه
        جواب میده چرا نده؟ولی اگه کارات خیلی سنگینه و می خوای کار عمرانه بکنی همونطور که گفتم از اپتوکوپلر استفاده کن.به این شکل که خروجی میکرو رو به یه اپتوکوپلر یا اپتودارلینگتون میدی و خروجی اون رو به ترانزیستور میدی.همه جای صنعت از این روش استفاده میشه.
        اگر چیزی را می دانید در اختیار کسی که نمی داند و می پرسد قرار بدهید.نترسید که اگر به او بگویید بیشتر از شما خواهد دانست.چراکه دیر یا زود از کس دیگری خواهد پرسید.پس نام نیکوی یاد دهنده دانش به او را از آن خود کنید.

پارسی را پاس داریم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mobtadi44

یه سوال دیگه دارم برا PCB زدنه
          نمی دونم قطر قلع مسیرای 220 ولتی چقدر باشه
          برای 24 ولت که ا0 آمپر می ده هم نمی دونم چقدر باید قطر بذارم
          یکی می گه چی کار کنم؟
          باز هم ممنون
          چیزی که تجربه به من میگه اینه که شما میتونی از یه مسیر مسی روی فیبر با قطر تقریبا 1.9 سانت 33 آمپر رد کنی!!! البته به شرطی که یه دونه سیم هم روش لحیم کنی.شما برحسب نیازت میتونی این قطر رو تایین کنی.

پارسی را پاس داریم

دیدگاه

راستی برای اون 24 ولت 100 میلی آمپری نیم میلیمتر کفایت میکنه.

پارسی را پاس داریم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X