اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد اشکال در منبع سوئیچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد اشکال در منبع سوئیچینگ

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
    این مدار شماست که مشکل داره نه این عکس ها :rolleyes: اونی که ساختید / همونی در دستتون هست
    اینم عکسش دوست عزیزم :
    http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up9/26734668222870237322.jpg
    من تا اینجا که از خیلیا سوال کردم میگن مربوط میشه به اندازه هسته ترانس که میره به اشباع.... شما کمک کنید ممنون میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arminnn
      من تا اینجا که از خیلیا سوال کردم میگن مربوط میشه به اندازه هسته ترانس که میره به اشباع.... شما کمک کنید ممنون میشم
      سلام دوست عزیز. اول اینکه اون خازن پلی استر که وسط مداره چیه؟ اونجا چه میکنه؟ اگه مال اسنابره که من دیدم از این هایی که شبیه عدسیه ولی ولتاژ 1کیلوواته استفاده میکنن. البته این به مشکل شما ربطی نداره.
      دوم اینکه اون ترانس به نظر نماید که eer28 باشه و شما هم بهتره از etd29 استفاده کنی که به وفور پیدا میشه البته اندازه ترانس فکر نکنم مشکل شما باشه اگه به شما جریان کم میداد احتمالا مشکل از اون بود.
      سوم اینکه به نظر من شما دقیق چک کن مدار رو اشتباه نبسته باشی هم مسیر ترکها و هم سرهای ترانس و آی سی نسوخته باشه.موفق باشی.
      ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

من فقط نظرمو میگم شما اهمیت نده و گوش نکن
        مدارتو بنداز کنار روش کار نکن :redface:

دیدگاه

با سلام بر دوستان
          آقا من با میکرو یک فرکانس 30 کیلو و با عرض پالس 40 درصد درست کردم و ی ترانس پیچیدم و خلاصه یک سوئیچینگ درست کردم وقطی روشنش میکنم 14 ولت رو خروجی دارم اما وقتی مصرف کننده میزارم افت ولتاژ دارم مثلا وقتی 1 آمپر می کشم ولتاژ میشه 9 ولت بنظر دوستان مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟ :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arminnn
            با سلام
            دوستان من یه منبع سوئیچینگ 24 ولت 4 آمپر رو با کمک بخش طراحی منابع سوئیچینگ همین انجمن طراحی کردم و الان ساختمش
            مشکلی که الان هست اینه که این مدار خروجی 23.8 ولت رو بهم میده ولی حدود 30 ثانیه بعد یهو ولتاژ تا 1.4 ولت افت میکنه و همونجا میمونه
            نمیدونم چه کار میشه کرد
            خواهشا کمک کنید چون پای آبروم در میونه
            سلام
            اولا همه عکسا که از بین رفتن من که نتونستم ببینم
            دوم شما یه کاری کنید مدارتو بدون فیدبک راه بنداز مثلا اون ای سی که استفاده می کنید رو طوری تنظیم کنید که مثلا همیشه خروجیش 40 درصد باشه
            بعد ببینید چی میشه اگه میشه لینک عکس ها رو اصلاح کنید
            اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
            پیامبر اکرم(ص):زکات علم نشر آن است.
            در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X