اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی TOPSwitch (درست شد)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی TOPSwitch .

نوشته اصلی توسط voroojak_52000
    آروین جان بعضی وقتا توی الکترونیک آدم به چیزایی برخورد میکنه که باید بره توبه کنه و فقط از خدا کمک بگیره :biggrin:
    شکل موجهات که خیلی نرمال بودن البته مقدار دمپ در بار کامل زیاده که فکر میکنم به خاطر زیاد بودن مقدار خازن و سلف (اندوکتانس نشتی) باشه یا هم کم بودن مقاومت اسنابر ولی این نمی تونه دلیل مشکل باشه
    اندوکتانس نشتی 2 میلی هانری شد.
    ولی خازن خروجی c10 , c9 رو ( همونایی که قبل از فیلتر هست) من نداشتم یه 1000uf 200V بجاش گزاشتم ممکنه از اون باشه؟

اون خازن و مقاومت که برای پایداری هست (خازن 47 میکرو سری با مقاومت 6.8) رو چک کن ببین اتصالاتشون درسته ؟
    درست بود

توی حالت بی باری ولتاژ خروجیت درسته ؟ میخام ببینم مدار فیدبک درست کار میکنه .
    آره درسته

دیدگاه

توی پست بالا به جای 2uh نوشتی 2mh
      واقعا اگه 2 مکرو هانری بدست اوردی خیلی عالیه .
      این جور مواقع تمامی حالات رو باید بررسی کنی پس اون خازنها رو همون طوری که نرم افزار گفته بذار تست کن
      آند دیود زنر سمت اپتوکوپلر رو وصل کن به زمین ترمینال خروجی . منظورم اینه که جای زمینشو عوض کن .
      اون خازن c10 یعنی همونی که 0.1 میکرو فاراده رو بازش کن و از پشت برد به جاهای مختلف وصلش کن . مثلا یکی از پایه هاشو مستقیم به پایه یک آی سی لحیم کن و پایه دیگه هم به مکان های مختلف زمین .

دیدگاه

توی پست بالا به جای 2uh نوشتی 2mh
        واقعا اگه 2 مکرو هانری بدست اوردی خیلی عالیه .
        این جور مواقع تمامی حالات رو باید بررسی کنی پس اون خازنها رو همون طوری که نرم افزار گفته بذار تست کن
        آند دیود زنر سمت اپتوکوپلر رو وصل کن به زمین ترمینال خروجی . منظورم اینه که جای زمینشو عوض کن .
        اون خازن c10 یعنی همونی که 0.1 میکرو فاراده رو بازش کن و از پشت برد به جاهای مختلف وصلش کن . مثلا یکی از پایه هاشو مستقیم به پایه یک آی سی لحیم کن و پایه دیگه هم به مکان های مختلف زمین .
        بازده مدار رو گرفتم 86% بود البته روی بار 50W
        اون 2میلی اشتباه بوده. میکرو درسته.

متوجه زنر نشدم :redface:

یه کاری هم کردم اومدم یه مقاومت 1 اهم سر راه + و ورودی ترانسفرماتور گزاشتم و ولتاژ 2 سرشو گرفتم ( در واقع جریانی که به ترانس میره البته توی باری که کار میکنه و مشکلی نداره) اینم شکل موجش:

ولی این یعنی چی!؟! 31 آمپر جریانشه؟ من چیکار کردم! :icon_razz:

همین کارو اومدم بعد از ترانسفرمر کردم یعنی خروجی ترانس رو با یه مقاومت 1 اهم به پایه D ای سی وصل کردم ولی هر وقت زمین اسیلسکپ رو بهش وصل میکردم رله هاش شروع میکرد به صدا دادن این چیه؟ نتونستم شگل موجشو بگیرم! :surprised:

اضافه شده در تاریخ :
        اینم عکشهای مدار گفتم شاید چیزی توش باشه که با تجریه شما پیدا بشه

دیدگاه

اول یه سوال؟ چرا همیشه عکس هایی که از اسکوپت میگیری رو یه قسمتش خط خطیه ؟؟؟
          چرا تنبلی کردی و تست اون خازن 0.1 میکرو رو انجام ندادی؟؟؟
          بازده مدارت خوبه خدا بده برکت به همین مقدار توان راضی باش :mrgreen:
          دور ترانست چه کش خوشگلی بستی :mrgreen:
          اون شکل موجی که روی مقاومت یک اهم دیدی مربوط به زمانیه که ماسفت قطع میشه و در واقع شکل موج همون اسپایک یا جریان خودالقایی که میرا شده .
          البته این نظر شخصیه و خوشحال میشم اساتید هم نظر بدن .
          منظورتو از رله ها و صدا دادن متوجه نشدم
          چرا توی اسیدکاری عجله کردی اخه عزیزم؟یه چند دقیقه دیگه صبر میکردی تا همه مس ها پاک شن دیگه
          اون سلفی که توی خروجی گذاشتی فکر نکنم بتونه جریان بالا رو تحمل کنه . بدون اون سلف تست کن.
          در مورد زنر هم منظورم این بود که جایی که زنر به زمین وصل میشه همون زمین پایه ترمینال خروجی باشه منظورم محل زمین بود . البته این مورد رو زیاد جدی نگیر

دیدگاه

اول یه سوال؟ چرا همیشه عکس هایی که از اسکوپت میگیری رو یه قسمتش خط خطیه ؟؟؟
            اون قسمتش که خط خطیه مال کانال 2 و میخام اشتباه نگیریدش واسه همین خص خطیش میکنم.

چرا تنبلی کردی و تست اون خازن 0.1 میکرو رو انجام ندادی؟؟؟
            امروز انجامش دادم اصلا ورشداشتم 2 برابرش کردم جاشو عوض کردم هیچ فرقی نداشت!

دور ترانست چه کش خوشگلی بستی :mrgreen:
            قابل نداره کش تونبونه عزیز برای کمک برای چسب کاری فاصله هوایی و اینا خیلی جواب مییده مخصوصا" اگر مثل من که قرقرم شکسته بود

منظورتو از رله ها و صدا دادن متوجه نشدم
            اسیلسکپ من کارت اسکپه دیجیتاله درواقع و همش صدای رله از توش میاد وقتی داری نتظیمات نمونه برداری رو انجام میدی.

اون سلفی که توی خروجی گذاشتی فکر نکنم بتونه جریان بالا رو تحمل کنه . بدون اون سلف تست کن.
            از یه پاور سوخته کش رفتم قدش بنده و 10 میکرو مقدارشه و فکر کنم جواب کارو بده حالا عوضش میکنم ببینم چی میشه.

راستی اون خازن رو هم مقدار توی نرم افزار رو گزاشتم ولی فرقی نکرد! تنها جیزی که تغییری توی کارم داد وصل کردن F به زمین بود که کمی بهتر کرد جریان خروجی رو ولی محاسبات مدار برای فرکانس 66 هست و فکر نکنم اینکار دسیتی باشه باید کاری کنم که با همون 66Khz کار کنه ... دیونم کرده دیگه همیشه همینه !!!!

دیدگاه

از یه پاور سوخته کش رفتم قدش بنده و 10 میکرو مقدارشه و فکر کنم جواب کارو بده حالا عوضش میکنم ببینم چی میشه.
              اهان اون بود پس تو عکس فقط سیاه دیده میشد . نه بابا اون واس بیست امپر جریان کافیه

دیدگاه

تا جایی که یادمه قدیما که پاور باز میکردم اون سلفی که شما گذاشتی رو توی قسمت 5 ولت استندبای مشاهده میکردم که جریانش در حد یک آمپره اون سلفهایی که واسه آمپر بالا توی پاور هست معمولا سلف تروئیده و خیلی بزرگتر از ایناست . در مورد اون خازن هم که گفتی بود و نبودش فرقی نمیکنه خیلی تعجب :eek:کردم چون من وقتی اون خازن رو از روی برد برش میدارم اصلا مدارم بالا نمیاد و وقتی جای زمینشو تغییر میدم توی بعضی جاها یه حالتهای ناپایداری بوجود میاد توی مایه های همین مشکل شما . نکنه پشت بردتو تمیز نکردی و ما رو گذاشتی سر کار؟؟؟ مقدار فرکانس رو هم همون 66 بذار و دست بهش نزن مشکل مال یه جای دیگست :question:.

دیدگاه

تا جایی که یادمه قدیما که پاور باز میکردم اون سلفی که شما گذاشتی رو توی قسمت 5 ولت استندبای مشاهده میکردم که جریانش در حد یک آمپره اون سلفهایی که واسه آمپر بالا توی پاور هست معمولا سلف تروئیده و خیلی بزرگتر از ایناست . در مورد اون خازن هم که گفتی بود و نبودش فرقی نمیکنه خیلی تعجب :eek:کردم چون من وقتی اون خازن رو از روی برد برش میدارم اصلا مدارم بالا نمیاد و وقتی جای زمینشو تغییر میدم توی بعضی جاها یه حالتهای ناپایداری بوجود میاد توی مایه های همین مشکل شما . نکنه پشت بردتو تمیز نکردی و ما رو گذاشتی سر کار؟؟؟ مقدار فرکانس رو هم همون 66 بذار و دست بهش نزن مشکل مال یه جای دیگست :question:.
                  در مورد تمیز کردن نه تمیز نکردم! یعنی هیچ وقت تمیز نمیکنم! چطوری اینکارو بکنم؟ :redface: :redface:

دیدگاه

با یه مسواک خراب و تینر

وکلا همیشه سعی کن جایی که لحیم کاری کردی رو با تینر پاک کنی . عمر لحیم بشتر میشه ودیگه اسید روغن لحیم و حرارت باعث قلع مردگی نمیشه و هم بعضی مدارها تا تمیز نشه اصلا کار نمیکنه مثلا بعضا زیر پایه کریستال ها و مدارات حساس و خازنی و خیلی از موارد دیگه که تو تعمیر برخوردم و یادم نیست
                    از ابزار کنار دستی باید باشه

یکی هم یادم افتاد بعضی جاها تو عملکرد مدار تغییر بوجود میاره مخصوصا اگر کثیفی زیادی از روغن جمع شده باشه و مثل مقاومت عمل کنه

دیدگاه

اونوقت تینر رو چطوری پاک میکنین؟ اونم با اون همه قطعه روی برد؟

یه سوال دیگم داشتم این اسپری های ناهید هست خشک و روغنی هم مسل اینکه داره اونا برای چه کاریه؟

دیدگاه

خودش بخار میشه (تینر فوری)
                        ناهید خانوم هم خوبه ولی تازگیا خیلی بـو میده

دیدگاه

آقا اروین حتما همین جور که استاد گفتند تینر فوری بخر نه روغنی و همین تینر فوری ها هم خودش شماره داره که هرچی بیشتر باشه بهتره و زودتر می پره ...........مثلا تینر 20000 یا 16000
                          کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                          ولتر

دیدگاه

باشه میرم چک میکنم ولی بعید میدونم با تینر مشکل حل بشه ( بله میدونم تینر فوری چیه :mrgreen: ولی نمیدونمستم چی جوری استفاده میشه )

اضافه شده در تاریخ :
                            پاک کردم چه تمیز شد! ولی نشد که نشد!

توی ایلیکیشن نوت اینو دیدم :

بنظرم به ایراد من میخوره اون Control loop bandwide چه؟ چطوری میتونم باهاش باطی کنم؟

اضافه شده در تاریخ :
                            به یه نتایجی رسیم الان بار 20 اهمی که روش میزارم تا 34V ولتاژ دارم یه مقاومت 1k وصل کردم 2 سر اپتو کوپلر البته اون سره ترانزیستور دارش نه دیود دارش.

توی اسکپ دیدم که وقتی این مقاومت نیست مدار دیوتی سایکل روی 39% که میرسه دیگه ولتاژ نمیده و میره توی حالت Auto-restart ولی این مقاومت رو که میزارم دوتی سایکل تا 50% هم میره . کسی میدونه این ماکسیمم دیوتی سایکل چطوری توی این ای سی تعیین میشه؟

اضافه شده در تاریخ :
                            بلخره یه جورایی درست شد روی 2.2A بیخیال شدم و به همون زاضی هستم . فقط یه موردی که الان داره اینه که ای سی داغ میکنه و شات دان میشه!
                            هیت سینکی که براش میزارین معمولا چه اندازه ایه؟

دیدگاه

پاسخ : راه اندازی TOPSwitch (درست شد)

تبریک میگم مثل اینکه به نتایج خوبی رسیدی .
                              توی دیوتی سایکل دو عامل بیرونی نقش دارند :
                              اول :اون مقاومت لاین که مقدار ماکزیمم دیوتی سایکل رو تغییر میده . در صورتی که اون مقاومت لاین رو قرار نداده باشید و پایه L رو به زمین وصل کرده باشی دیوتی سایکل می تونه تا مقدار 78 درصد افزایش پیدا کنه . ولی با گذاشتن اون مقاومت ماکزیمم دیوتی سایکل توی ولتاژ ورودی بالا (طبق گفته دیتاشیت در 375 ولت دی سی به 38 درصد می رسه ) کاهش پیدا میکنه . علت این کار هم به خاطر ایجاد ایمنی بیشتر و غیره هست که توی دیتاشیت توضیح کامل داده .
                              دوم : میزان خود دیوتی سایکل رو جریانی که توی پایه کنترل برقرار میشه تعیین میکنه . به طوری که هر چه جریانی که وارد این پایه میشه بیشتر بشه دیوتی سایکل و همچنین فرکانس کاری کاهش پیدا میکنه . (دو نمودار مربوط به وابستگی فرکانس و دیوتی سایکل به جریان پایه کنترل در دیتاشیت موجوده)
                              اما در اینجا شما با افزاش میزان جریان ورودی به پایه کنترل (همون گذاشتن مقاومت موازی با کلکتور امیتر اپتوکوپلر ) نتیجه عکس گرفتید و این نشاندهنده ایراد در مدارته . دوباره تمامی قسمتهایی که مربوط به پایه کنترل هستند رو بررسی کن و با نرم افزار مقایسه کن .
                              اون موردی هم که هایلایت کردی ربطی به مشکل مدارت نداره .
                              برای اون داغ کردن آی سی هم اگه مقادیر قسمت اسنابرت درسته و همچنین دیود خروجی به اندازه کافی سریع هست و هیت سینگ مناسبی انتخاب کردی مطمئن باش که مشکل مربوط به ترانس هست که اندوکتانس نشتی بالایی داره . برای آزمایش این مورد می تونی مقدار اسنابر رو افزایش بدی مثلا یک خازن و دو تا مقاومت دیگه باهاشون موازی کن و تست کن ببین تاثیری داره یا نه .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X