اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل 12 به 5

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تبدیل 12 به 5

نوشته اصلی توسط kinj
    lمقدار ایده ال که شما همیشه استفاده میکنید در ورودی و خروجی بفرمایید که من هم از همون واسه خودم همیشه استفاده کنم
    برای دید هم اندش به خروجی و کاتد هم به ورودی رگولاتور.درسته؟حالا این دید خاصیتش چیه؟
    ممنون از شما
    سلام
    در مورد دیود باید بگم یا باید دیود رو بزارین و در ورودی رگلاتور خازن نزارید یا باید در ورودی رگلاتور خازن چندین برابر خروجی بزارین که دیگه دیود فایده ای نداره
    کارش این هست که وقتی ورودی رگلاتور قطع شد خازن خروجی رو دشارژ کنه که ولتاژ معکوس به رگلاتور اسیب نزنه
    ولی وقتی یه خازن چند برابر خروجی رو در ورودی قرار میدیم وقتی ورودی قطع بشه ولتاژ ورودی رگلاتور بیشتر از خروجی میمونه و رگلاتور اسیب نمیبینه که این روش بهتره ...
    برای مدارات مختلف مقدار و نوع فیلتر ورودی و خروجی فرق میکنه ولی شما اگه رله و موتور نداری میتونی از همون 470 میکرو در خروجی و 2200 میکرو در ورودی رگلاتور استفاده کنی
    با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
      سلام
      در مورد دیود باید بگم یا باید دیود رو بزارین و در ورودی رگلاتور خازن نزارید یا باید در ورودی رگلاتور خازن چندین برابر خروجی بزارین که دیگه دیود فایده ای نداره
      کارش این هست که وقتی ورودی رگلاتور قطع شد خازن خروجی رو دشارژ کنه که ولتاژ معکوس به رگلاتور اسیب نزنه
      ولی وقتی یه خازن چند برابر خروجی رو در ورودی قرار میدیم وقتی ورودی قطع بشه ولتاژ ورودی رگلاتور بیشتر از خروجی میمونه و رگلاتور اسیب نمیبینه که این روش بهتره ...
      برای مدارات مختلف مقدار و نوع فیلتر ورودی و خروجی فرق میکنه ولی شما اگه رله و موتور نداری میتونی از همون 470 میکرو در خروجی و 2200 میکرو در ورودی رگلاتور استفاده کنی
      با سپاس
      سلام علی جان ممنون از توضیحتون میخاستم بگم که اگه خازن ورودی یکم هم بیشتر بشه بسه نه؟ من مساوی هم گذاشتم خوب بوده. راستی شما میدونید چرا در کنار خازن های بزرگ الکترولیتی پیشنهاد میشه که یک خازن با ظرفیت پایین هم استفاده بشه؟
      مگسی را کشتم /نه به این جرم که حیوان پلیدیست، بد، است/و نه چون نسبت سودش به ضرر یک به صد است/طفل معصوم به دور سر من می چرخید/به خیالش قندم/
      یا که چون اغذیه ی مشهورش، تا به آن حد، گَندَم/ای دو صد نور به قبرش بارد/مگس خوبی بود/من به این جرم که از یاد تو بیرونم کرد/مگسی را کشتم

Some dance to remember, some dance to forget

دیدگاه

سلام
        حداقل 1.5 برابرش بزار که خیالت راحت باشه
        در مورد سوال دومتون اینجا توضیح دادم:
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=66865.msg392102#msg392102
        با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohele
          سلام علی جان ممنون از توضیحتون میخاستم بگم که اگه خازن ورودی یکم هم بیشتر بشه بسه نه؟ من مساوی هم گذاشتم خوب بوده. راستی شما میدونید چرا در کنار خازن های بزرگ الکترولیتی پیشنهاد میشه که یک خازن با ظرفیت پایین هم استفاده بشه؟
          در مورد خازنها پیشنهاد میکنم حتما فیلم های آموزشی آنالوگ جناب کی نژاد قسمت خازنها رو نگاه کنید . اونجا خیلی قشنگ این مورد رو توضیح می دن .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X