اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روش ایجاد جریان در سیم پیچ ثانویه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : روش ایجاد جریان در سیم پیچ ثانویه

اگه ولتاژ هست شک نکن جریانم هست
    آره هست زیر 5 میلی آمپر.
    من فکر میکنم تو آمپر مترو مثل ولتمتر میزنی 2سر سیم که جریانو نشون بده :NO:
    اگر آمپر متر مثل ولت متر استفاده بشه که باید حداکثر آمپر رو نشون بده .

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
      جناب 2500 شما عادت داری این همه کاربر رو سر کار بزاری الان شما کجا 220 به ترانس دادی میگی 220 دادم به ترانس
      اصلآ این چه ترانسیه هسته فریت با اون اندوکسیون پایین
      اولش که گفتم هسته نداشتم!می خواستم نظم بگیره!
      بعدم استفاده از هسته فریت یه جوری یه آزمایشم بود

تعداد دور کم
      من 4 تا از اینا درست کردم! یعنی تعداد رو ضربدر 4 کن!بعدم شما که به من میگی اصول رو بخون مطمئن باش تا جایی که تونستم خوندم کار شمام فقط اثر منفی داره!!!
      میدونی که قطر سیمم توی تعداد دور ها موثره یا بهتر بگم سطح مقطعی که در اون میدان تغییر میکنه،که توی یه تحقیقیم که اگه اشتباه نکنم تو کانادا بود از کابل استفاده کردن برای سیم پیچی و با اینکه تعداد دور کم شد تلفات هم 30درصد کم شد!
      من این آزمایش رو با سیم 1 میلمتر هم انجام دادم وتعداد دورهای خیلی بالا شاید هزار دور و بازهم سنجیدم

لامپ هم که سری کردی الان لامپ هم با تمام قوا روشنه
      نه هم خاموش بود هم روشن میخواستم تغیرات رو عملی چک کنم!!

عزیز من شما هیچ اصولی رو رعایت نمیکنی
      شما الان به ترانست 1 ولت هم ندادی اون ولتاژی که در ثانویه دریافت میکنید بخاطر نویز و اسپایک شبکه هست که با کوچکترین بار می خوابه.
      بهتره از پایه در مورد ترانس ها و القای متقابل تحقیق کنید.
      نمیخوای جوابمو ندین،من سوال کردم خودمم گفتم نمیونم مشکلش کجاس!!شمارم مجبور نکردم بیای که اینجوری دعوا داری!پیغام خصوصی که نفرستادم اینجوری به آدم میپرین!!
      واقعا که
      از سوال کردن آدمو پشیمون میکنین
      تا الان بعد این همه کار بیدار نشستم که یکی جوابمو بده اونوقت فقط اعصاب خوردیش واسم موند
      وقتی دیگران به تو حسادت میکنند چه مفهومی دارد؟

خیلی ساده! یعنی این که تو دو قدم از آنها جلوتری پس به راهت ادامه بده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farzad_sm
        من فکر میکنم تو آمپر مترو مثل ولتمتر میزنی 2سر سیم که جریانو نشون بده :NO:
        دقت کن که آمپر متر باید تو مدار سری باشه ینی 1 تیکه سیم قطع باشه بعد ازطریق سیم آمپرمتر به هم وصل شه جریانو نشون بده اگه ولتاژ هست شک نکن جریانم هست
        سلام دستتون درد نکنه
        اولین تشکرت و من زدما :mrgreen:
        نمیدونم والا من هر جور میزنم درس در نمیاد موندم بزار همونجوری که میگی میزنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 2500
          اولش که گفتم هسته نداشتم!می خواستم نظم بگیره!
          بعدم استفاده از هسته فریت یه جوری یه آزمایشم بود
          من 4 تا از اینا درست کردم! یعنی تعداد رو ضربدر 4 کن!بعدم شما که به من میگی اصول رو بخون مطمئن باش تا جایی که تونستم خوندم کار شمام فقط اثر منفی داره!!!
          میدونی که قطر سیمم توی تعداد دور ها موثره یا بهتر بگم سطح مقطعی که در اون میدان تغییر میکنه،که توی یه تحقیقیم که اگه اشتباه نکنم تو کانادا بود از کابل استفاده کردن برای سیم پیچی و با اینکه تعداد دور کم شد تلفات هم 30درصد کم شد!
          من این آزمایش رو با سیم 1 میلمتر هم انجام دادم وتعداد دورهای خیلی بالا شاید هزار دور و بازهم سنجیدم
          نمیخوای جوابمو ندین،من سوال کردم خودمم گفتم نمیونم مشکلش کجاس!!شمارم مجبور نکردم بیای که اینجوری دعوا داری!پیغام خصوصی که نفرستادم اینجوری به آدم میپرین!!
          واقعا که
          از سوال کردن آدمو پشیمون میکنین
          تا الان بعد این همه کار بیدار نشستم که یکی جوابمو بده اونوقت فقط اعصاب خوردیش واسم موند

موفق باشی دیگه مزاحمت نمیشم

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

اصول ترانسفور ماتورها
            هستهآ‌های حلقوی
            ترانسفورماتور هسته حلقوی کوچک

ترانسفورماتورهای حلقوی دور حلقهآ‌ای ساخته میآ‌شوند. جنس این هسته بسته به بسامد مورد استفاده ممکن است از نوارهای بلند فولاد سیلیکاتی، پرمالوی پیچیده شده دور یک چنبره، آهن تقویت شده یا فریت باشد. ساختار نواری باعث چینش بهینه مرزدانهآ‌ها میآ‌شود که این امر با کاهش رلوکتانس هسته موجب افزایش بهرهآ‌وری ترانسفورماتور میآ‌گردد. شکل حلقوی بسته باعث از بین رفتن فاصله هوایی در هستهآ‌هایی با ساختار E-I میآ‌شود. سطح مقطع حلقه عموما به صورت مربعی یا مستطیلی میآ‌باشند، البته هستهآ‌هایی با سطح مقطع دایروی با قیمت بالا نیز وجود دارند. سیم پیچیهای اولیه و ثانویه به صورت فشرده پیچیده میآ‌شوند و تمام سطح حلقه را میآ‌پوشانند. با این کار میآ‌توان طول سیم مورد نیاز را به حداقل رساند. در توانهای برابر ترانسفورماتورهای حلقوی از انواع E-I -که ارزانتر میآ‌باشند- بازده بیشتری دارند.
            دیگر مزایای ترانسفورماتورهای حلقوی به قرار زیرند:
            اندازه کوچکتر (در حدود نصف)،
            وزن کمتر (در حدود نصف)،
            اغتشاش (صدای هوم) پائین (ایدهآ‌آل برای استفاده در تقویت کنندهآ‌های صوتی)،
            میدان مغناطیسی کمتر (در حدود یک دهم)،
            تلفات بی باری پائین (مناسب برای مدارها در حالت آماده بکار-standby-).
            از معایب آنها به قیمت بیشتر و توان نامی محدود میآ‌توان اشاره کرد.
            در بسامدهای بالا هستهآ‌های حلقوی فریت مورد استفاده قرار میآ‌گیرند. فریت قابلیت کار در بسامدهای چند ده کیلوهرتز تا یک مگا هرتز را دارا میآ‌باشد. با بکارگیری فریت تلفات، اندازه فیزیکی، و وزن منابع نیروی سوئیچ مد کاهش میآ‌یابد. ایراد دیگر ترانسفورماتورهای حلقوی هزینه بالای سیم پیچی در آنهاست. در نتیجه آنها در توانآ‌های نامی بیشتر از چند کیلوولت آمپر کاربرد بسیار کمی دارند.

اضافه شده در تاریخ :
            اگر قبول کنیم میزان جریان کمتر از دقت مولتیمتر هست اونوقت میشه با سری کردن چنتا از این حلقه ها جریان گرفت؟؟
            اگر راه حلی هست خوشحال میشم بدونم :read: :read:

دیدگاه

مشکل کار شما اینه که فکر میکنی دیگران علم غیب دارن و درست اطلاعات نمیدی که چکار کردی و شاید از بازگو کردن نکته ای مهم دریغ کنی و در نهایت باید بعد از اینکه دوستان صد تا سوال کردن یواش یواش روشن بشه / چیزی که باید اول بگی اخر میگی و بیشتر نکات غیر ضروری رو میگی و چیزی رو روشن نمیکنی

لامپ هم که سری کردی الان لامپ هم با تمام قوا روشنه
              مثلا در این جواب دوست داری ما چه نتیجه ای بگیریم . یا شاید هم بدتر گمراه بشیم !
              مستقیم به 220 نزدی درسته
              یه چیزی لامپی سر راش گذاشتی.
              چرا زدم اتفاقا :surprised:اما آخر راهش لامپ گذاشتم یعنی اینور سیم قهوه ایه دوشاخس اونطرف لامپ 100 وات
              جواب این میشد: نه نزدم با لامپ سری کردم
              آخه اگه فیوز سوخته بود دیگه آمپر و ولتاژ باتری و درست نشون نمیداد!
              چرا ولتاژم از 1 تا 38 متغیره؟؟؟؟ oo:
              در ضمن ممکن هست که فیوز اهمتر بسوزه و ولت و ...کار کنه و فقط فیوز واس جریان باشه و امپر سنج کار نکنه

در ضمن ممکن هست که ولتاژ داشته باشی و جریان نه (یا خیلی ضعیف) که همونطور که قاصد عزیز گفت حاصل نویز و...هست شما حتی اگه یه سیم اهمتر رو به ترانس وصل کنی ممکنه ولت نشون بده یا به سر دیگه ولت متر دست بزنی که صددرصد نشون میده

و در نهایت به قول خودتون :
              در بسامدهای بالا هسته‌های حلقوی فریت مورد استفاده قرار می‌گیرند.
              این هسته فقط به درد فرکانس های بالا میخوره و نه برای برق شهر (50 هرتز) / تعداد دور هم کاملا وابسته به فرکانسه و مثلا در ولتاژ 220 شهر نیاز به 300 دور سیم باشه و با همون ولتاژ ولی با فرکانس چند ده کیلو فقط 30 دور بخواد
              ---------------------
              خلاصه بگم این هسته اصلا بدرد ولتاژ و فرکانس شهری نمیخوره و جواب نمیده و کلا تلفاته و اصلا...

دیدگاه

ایول های ولتاژ
                من خیلی حال میکنم تو تو بحثا میای.....
                نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
                مثلا در این جواب دوست داری ما چه نتیجه ای بگیریم . یا شاید هم بدتر گمراه بشیم !
                خوب دوس دارم به این نتیجه برسین که من با هر دو حالت لامپ روشن و لام خاموش چک کردم،تا نتیجه رو عمل چک کنم

جواب این میشد: نه نزدم با لامپ سری کردم
                یعنی اینم گمراه کننده بود؟!خوب از رو عکس نمیشد فهمید....

در ضمن ممکن هست که فیوز اهمتر بسوزه و ولت و ...کار کنه و فقط فیوز واس جریان باشه و امپر سنج کار نکنه
                خوب داداشم بالا که گفتم مولتی متر رو چک کردم.اعداد آمپر سنج و ولت سنج درست بود
                در ضمن ممکن هست که ولتاژ داشته باشی و جریان نه (یا خیلی ضعیف) که همونطور که قاصد عزیز گفت حاصل نویز و...هست شما حتی اگه یه سیم اهمتر رو به ترانس وصل کنی ممکنه ولت نشون بده یا به سر دیگه ولت متر دست بزنی که صددرصد نشون میده
                پس نظرت اینه که نویزه؟؟اگه آره پس ولتاژ القا نمیشه یا کم القا میشه؟؟!

در کلم این نتیجرو گرفتم که چون تعداد دور کمه و هسته بده نتیجه نمیگیرم.....

خوب برای تعداد دور سیم باید بگم:
                یکی اینکه اول فرق این سیم با سیم لاکی دو تا چیزه:
                یکی جریان عبوری

یکیم تلفات کم سیم های یک تکه

بعدم بیشتر از این نمیشد بپیچم دقیقا دو متر دور هر هسته پیچیدم

اما توی سیم ها یه سوال دارم اونم اینکه با چهار تا هسته نمیشه جبرانش کرد؟
                و سیم های ضخیم تر با سطح مقطع بیشتر طبق قانون فارادی باید ولتاژ بیشتریم بگیرن دیگه نه؟

قسمت بعدیم که گفتین هسته ی فریت بود توی این هسته برای فرکانس بالا خوبه
                اما بودنش بهتر از نبودنش هست و یه چیز دیگه من می خوام فرکانسمو بعدا بالا تر ببرم میخواستم ببینم با این فرکانس(برق شهر) جواب میده یا نه

کلا به نظرت من چی کار کنم؟؟اینا خوبه؟

سیم ثانویه (زرد رنگ)به سیم لاکی تغییر کنه واسه بالا رفتن تعدا دور ها(اما جریانم کم میشه!(طبق فرمول))

و هسته هم برای آزمایش(چون واقعا من فریت نیاز دارم)به هستهی آهنی تعویض شه؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X