ترانس هایی که توی منابع تغذیه سوییچینگ استفاده میشن رو از کجا میشه خرید؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
خریداری ترانس
Collapse
X
-
پاسخ : خریداری ترانس
نوشته اصلی توسط ueueهسته رو که میدونم ولی من میخام دردسر پیچیدنشو نکشم
جایی نیست که آماده باشه؟
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط arvinfxاین قبلا بحث شده گیر نمیاد>>> انگشتان ما نشانه پنج تن و بندهای ان نشانه چهارده معصوم <<<
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط hamid_200270چرا گیر میاد ، من بچه تهران نیستم،آدرس هم نمی دونم... ولی جاهایی مثل تعمیر سیم پیچ دینام آب: منظورم سیم پیچی یا اسم هایی مثل این،اگر تو شهرتون بگردین از این کارگاه ها زیاد هستن یا شرکت های خصوصی کوچکی هستن که ترانس و محافض لوازم برقی تولید میکنن. حالا شانس شما بلد باشن یا نباشن.
دیدگاه
-
هسته رو که میدونم ولی من میخام دردسر پیچیدنشو نکشم
چرا گیر میاد ، من بچه تهران نیستم،آدرس هم نمی دونم
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ueueترانس هایی که توی منابع تغذیه سوییچینگ استفاده میشن رو از کجا میشه خرید؟ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی
دیدگاه
-
به قول دوستمون که گفتن به پارامتر های زیادی بستگی داره به نظرم شما اینه ترانس های معمولی بگید 220 به 12 1آمپر میخوام
اول باید نسبت به طراحیتون همه چیز رو حساب کنید بعد تازه بدید به ترانس پیچ که اونم داستان خودشو داره
و از نظر من زمین تا آسمون با معمولی فرق داره
با همه چی ساختم
تا همه چی ساختم
http://electeronic.blogfa.com
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط zouyousefainسلام
من توی جایی رو مشیناسم که مشخصات رو میگیره و واستون می پیچه
اما توی شهرستان نه
ممکنه ازش بپرسید دونه ای چند میزنه تعداد بالا اگر باشه
500 تا
12ولت 2 آمپر
یا همون اسم اختصاریش که روش نوشته EE22
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط saeidnobadyمشکلی نیست میتونم سفارش بدم برام اماده کرد برم ازش تحویل بگیرم یا با پست بفرسته
ممکنه ازش بپرسید دونه ای چند میزنه تعداد بالا اگر باشه
500 تا
12ولت 2 آمپر
یا همون اسم اختصاریش که روش نوشته EE22
برای 12 ولت و مثلا 2.5 آمپر از هسته EE25/19 استفاده کن و زیاد هم به نرم افزار PI اعتماد نداشته باش که خیلی دقیق نیست.ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ms2000سلام آقا سعید. اول اینکه بهت بگم شاید ترانسی (مربوط به سوئیچینگ) که بدی بیرون برات بپیچن (مخصوصا اگه شهره خودت نباشه) احتماله زیاد اصلا کار نکنه و یا با گذاشتنش روی برد یا خروجی نداشته باشی یا آی سی یا قطعات دیگه بترکه. چون ترانس سوئیچینگ مسائله خاصه خودشو داره و از همه مهمتر اینه که باید نقاط شروع سیم پیچی (سره نقطه دار) در جای خودش روی برد لحیم بشه.پس اگه کسی که میخواد ترانس رو برات بپیچه ده ها سال هم تو کار ترانسه سوئیچینگ باشه بازم نمیدونه که برای شما چطور باید بپیچه پس باید دقیقه مشخص کنی براش که اولیه و بایاس و ثانویه رو از کدوم پایه شروع کنه. ساندویچی بپیچه یا نه؟ و مورد های دیگه .... حداقل اول بگو یکی برات بپیچه چون احتماله زیاد روی بردت جواب نده.
برای 12 ولت و مثلا 2.5 آمپر از هسته EE25/19 استفاده کن و زیاد هم به نرم افزار PI اعتماد نداشته باش که خیلی دقیق نیست.
من الان چند نمونه مدار بسته شده و اماده سوئیچینگ ازین چینیها دارم که تمام قطعاتش توبازار هست و من با قیمت پائین میتونم قطعات روبگیرم
اما مشکلی که دارم همین ترانسش هست.
مهندس خودم میتونم هسته هارو جدا بخرم و خودم شروع کنم به پیچیدن؟
یا دستگاه خاصی تو بازار هست که بخرم تا باش بتونم بپیچم؟
درضمن ممکنه شماره تونو داشته باشم تا باهاتون در تماس باشم؟
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط saeidnobadyمهندس جان ممنون از پاسختون
من الان چند نمونه مدار بسته شده و اماده سوئیچینگ ازین چینیها دارم که تمام قطعاتش توبازار هست و من با قیمت پائین میتونم قطعات روبگیرم
اما مشکلی که دارم همین ترانسش هست.
مهندس خودم میتونم هسته هارو جدا بخرم و خودم شروع کنم به پیچیدن؟
یا دستگاه خاصی تو بازار هست که بخرم تا باش بتونم بپیچم؟
درضمن ممکنه شماره تونو داشته باشم تا باهاتون در تماس باشم؟
بله میتونی هسته ها رو جدا بخری و شروع کنی به پیچیدن ولی تا قلقه کار دستت بیاد و کمی وارد بشی زمان میبره ولی اگه بخوای میتونی.
دستگاه برای پیچیدن زیاده یک نمونه برقیشو من دارم که البته ردیف پیچ نیست ولی سالیانه دارم باهش کار میکنم و خوبه.
شماره ام رو که چند وقت پیش براتون پیامه خصوصی کردم همون زمان که ازم خواستین.ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی
دیدگاه
دیدگاه