اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افت ولتاژ در LM2576

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : افت ولتاژ در LM2576

نوشته اصلی توسط میثم عزیزی

یک راه حل پیشنهادی اینه که زمین آی سی رو مستقیما به زمین مدار ندیم و چون رفرنس مدار درست عمل نمیکنه زمین آی سی با افزایش جریان خروجی اندکی ولتاژ مثبت بگیره . و در نتیجه ولتاژ خروجی به اندازه ای که زمین ای سی ولتاژ مثبت میگیره افزایش ولتاژ میده. که پیاده سازی همین مساله نیاز به یه تقویت کننده داره و یک مقاومت سری برای اندازه گیری جریان که به نوبه خود پیچیدگی مدار رو زیاد میکنه.
    البته من یه نکته رو اضافه کنم
    اونم این که این IC توی دیتاشیتش اگر دقت کرده باشید زمین مدارو به صورت ستاره کشیده و این بخاطر همین مشکلی هست که آقای عزیزی فرمودن
    به این 2تا مدار نگاه کنید :

اینا خیلی با هم فرق دارن نه مقداراشون این که زمین در اولی از یه نقطه و پایه GND گرفته شده و در شکل زیری نه ( توی طراحی PCB خیلی مهمه )
    توی دیتاشیت شرکت OnSemi یه PCB طراحی کرده که خیلی بهتر جواب میده
    http://www.onsemi.com/pub_link/Collateral/LM2576-D.PDF
    درایور شبکه و nRF24L01
    کاتالوگ محصولات
    کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
    شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
    فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
      اونم این که این IC توی دیتاشیتش اگر دقت کرده باشید زمین مدارو به صورت ستاره کشیده و این بخاطر همین مشکلی هست که آقای عزیزی فرمودن

تو pcb ش من نگاه کردم فرقی نمیکردم ,اورده همه گراند هارو به هم وصل کرده مصلا عکس بالایی که شما گزاشتین
      اینا خیلی با هم فرق دارن نه مقداراشون این که زمین در اولی از یه نقطه و پایه GND گرفته شده و در شکل زیری نه ( توی طراحی PCB خیلی مهمه )
      pcb رو مثل عکس بالاییه شما زدن
      گراندارو یکی کردن

نوشته اصلی توسط E.N
      ولتاژ پایه on/off باید به طور ناگهانی و پالسی از مقدار صفر به یه مقدار بالایی تغییر کنه تا خروجی به طور لحظه ای صفر بشه.منظورم اینه مدارتون باید یه خاصیتی مثل اشمیت تریگر داشته باشه که مثلاً توی دقیقاً 5.8 ترانزیستور به کار بیفته و توی 5.82 ولت کوچکترین عکس العملی نشون نده.در واقع توی 5.85 ولت یه حالتی بین روشن و خاموش داره و ولتاژ پایه on/off تو نقطه مرزی می افته.مداری رو که طراحی کردین برای قطع خروجی قرار بدین تا دوستان بتونن بهتر راهنمایی کنن.
      بله دقیقا همین چیزی که شما گفتیدو میخوام , که به صورت پالسی توی دقیقاً 5.8 ترانزیستور به کار بیفته و توی 5.82 ولت کوچکترین عکس العملی نشون نده.در واقع توی 5.85 ولت یه حالتی بین روشن و خاموش داشته باشه
      دقیقا :biggrin:
      ولی من متاصانه اشنایی به این ندارم , بروبچ کمک کنید :cry:
      اینم عکس شماتیک که خودم کشیدم بعد از روش بستم

عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
      مخترع برتر شمال غرب سال 96
      مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

پاسخ : افت ولتاژ در LM2576

نوشته اصلی توسط armin_gera
        ولی من متاصانه اشنایی به این ندارم , بروبچ کمک کنید :cry:
        بچه ها که کمک نکردن.منم تازه کارم.دوستان اشتباهات را اصلاح کنن.
        فکر کنم از آیسی 555 هم بتونین استفاده کنین.تو دیتاشیتش نوشته که اگه مثلاً پایه تریگر از یک سوم Vcc کمتر باشه یا بیش تر باشه خروجی این طوری تغییر می کنه و همچنین پایه ترشهولد هم اگه از دو سوم Vcc کمتر یا بیش تر بشه خروجی تغییر می کنه.ورودی شما متغیره و به همین دلیل شما نمی تونی برای تغذیه آیسی از همون ورودی استفاده کنی چون که آیسی مقایسه هاش رو بر اساس Vcc انجام میده و Vcc شما متغیره .به نظرم باید با استفاده از یه زنر حدود 5 ولت و یه مقاومت ، یه ولتاژ ثابت بسازی و با اون 555 رو تغذیه کنی.زنر رو 5 ولت گفتم چون حداقل ولتاژ 555 باید 4.5 ولت باشه.بعدش باید با استفاده از تقسیم مقاومتی ، ولتاژ ورودی که همون 5.8 ولت یا بیش تره (منظورم اینه که از زنره نباید بگیری) رو به یه ولتاژی در حدود 5تقسیم بر 3 برسونی(این میشه یک سوم Vcc ) و مثلاً اینو بدی به پایه تریگر و برای ترشهولد هم طبق دیتاشیت عمل کن.شما امتحان کن ببین جواب میده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط E.N
          بچه ها که کمک نکردن.منم تازه کارم.دوستان اشتباهات را اصلاح کنن.
          فکر کنم از آیسی 555 هم بتونین استفاده کنین.تو دیتاشیتش نوشته که اگه مثلاً پایه تریگر از یک سوم Vcc کمتر باشه یا بیش تر باشه خروجی این طوری تغییر می کنه و همچنین پایه ترشهولد هم اگه از دو سوم Vcc کمتر یا بیش تر بشه خروجی تغییر می کنه.ورودی شما متغیره و به همین دلیل شما نمی تونی برای تغذیه آیسی از همون ورودی استفاده کنی چون که آیسی مقایسه هاش رو بر اساس Vcc انجام میده و Vcc شما متغیره .به نظرم باید با استفاده از یه زنر حدود 5 ولت و یه مقاومت ، یه ولتاژ ثابت بسازی و با اون 555 رو تغذیه کنی.زنر رو 5 ولت گفتم چون حداقل ولتاژ 555 باید 4.5 ولت باشه.بعدش باید با استفاده از تقسیم مقاومتی ، ولتاژ ورودی که همون 5.8 ولت یا بیش تره (منظورم اینه که از زنره نباید بگیری) رو به یه ولتاژی در حدود 5تقسیم بر 3 برسونی(این میشه یک سوم Vcc ) و مثلاً اینو بدی به پایه تریگر و برای ترشهولد هم طبق دیتاشیت عمل کن.شما امتحان کن ببین جواب میده
          والا یکی از بچه ها بهم گفته با میکرو کار کن و یه میکروی خیلی پایین برات جواب میده
          دو دلم, از طرفی میکرو دنگ و فن نداره ولی مشکلات خودشو داره از طرفیم نمیخوام میکرو استفاده کنم
          اره والا عزیزایی که بلدن چرا کمک نمیکنن نمیدونم , شاید با یه راهنماییشون کلی کارا جلو بره من خودم یه تاپیک زدم منبع تغذیه 50 ولت هیچکی حتی یه نظرم نداد!
          داداش از بابت راهنماییت ممنون حتما تست میکنم میگم بزا ببینم میشه با تاینی یه کارایی کرد اگه بشه خوب میشه :smile:
          عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
          مخترع برتر شمال غرب سال 96
          مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

من منظورتون رو از این متوجه نشدم مگه جفتش هم یکی نیست؟منظورم gnd هاش است؟
            جفتش هم به یه gnd وصل میشه دیگه

دیدگاه

یه چیز دیگه
              من برای این مدار میخواهم از ترانس 50 ولت 4 آمپر استفاده کنم ولی ولتاژ بی باری روی 110 ولت است چیکار کنم؟
              میشه وصل کرد به lm2576 های ولتاژ که تا 60 ولت است؟
              آیا زمانی که از این ترانس 4 آمپر میکشم روی 50 ولت ثابت میمونه درسته؟
              حالا میگید چیکار کنم برای این مدار؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad safarnejad
                من منظورتون رو از این متوجه نشدم مگه جفتش هم یکی نیست؟منظورم gnd هاش است؟
                جفتش هم به یه gnd وصل میشه دیگه
                بله بله
                خیلی فرق داره
                اینو ببین :

زمین به روش ستاره و Vcc به روش Shortest رسم شده
                دقت کن ببین همه زمینا از یه نقطه کانکتور به همه پایه ها وصل میشه
                ولی Vcc همه به هم وصل میشن و یکیشون یه کانکتور
                درایور شبکه و nRF24L01
                کاتالوگ محصولات

دیدگاه

یه چیز دیگه
                  من برای این مدار میخواهم از ترانس 50 ولت 4 آمپر استفاده کنم ولی ولتاژ بی باری روی 110 ولت است چیکار کنم؟
                  میشه وصل کرد به lm2576 های ولتاژ که تا 60 ولت است؟
                  آیا زمانی که از این ترانس 4 آمپر میکشم روی 50 ولت ثابت میمونه درسته؟
                  حالا میگید چیکار کنم برای این مدار؟
                  چطور ترانسیه آخه؟!
                  بی باری 110 بعد 4 آمپر بکشی میشه 50؟!
                  بیش از 50% افت ولتاژ داره؟!
                  خروجیش AC نیست؟!
                  درایور شبکه و nRF24L01
                  کاتالوگ محصولات

دیدگاه

بله بله
                    خیلی فرق داره
                    اینو ببین :

زمین به روش ستاره و Vcc به روش Shortest رسم شده
                    دقت کن ببین همه زمینا از یه نقطه کانکتور به همه پایه ها وصل میشه
                    ولی Vcc همه به هم وصل میشن و یکیشون یه کانکتور
                    با تشکر
                    ولی من متوجه نشدم :angry:
                    ببخشید

دیدگاه

چطور ترانسیه آخه؟!
                      بی باری 110 بعد 4 آمپر بکشی میشه 50؟!
                      بیش از 50% افت ولتاژ داره؟!
                      خروجیش AC نیست؟!
                      خروجیش ac هست
                      من کی گفتم 50 درصد افت ولتاژ داره (اصلا این داستان رو بزارید کنار).
                      من میتونم 110 ولت رو بزنم به این آیسی؟
                      ترانس دوبل 50 توی بازار چند هست 4 آمپر؟
                      یا ترانس تک 50 ولت 4 آمپر چنده؟

دیدگاه

با تشکر
                        ولی من متوجه نشدم :angry:
                        ببخشید
                        خب برای این دیگه کاری از دستم بر نمیاد :icon_razz:
                        یکم بیشتر به عکسا نگاه کن و فکن

خروجیش ac هست
                        من کی گفتم 50 درصد افت ولتاژ داره (اصلا این داستان رو بزارید کنار).
                        من میتونم 110 ولت رو بزنم به این آیسی؟
                        ترانس دوبل 50 توی بازار چند هست 4 آمپر؟
                        یا ترانس تک 50 ولت 4 آمپر چنده؟
                        نه خودش گفته 60 ولت برای HV
                        110 بدی میترکه
                        والا قیمت ندارم باید تو سایتا یا بازار بگردی
                        درایور شبکه و nRF24L01
                        کاتالوگ محصولات

دیدگاه

اینجا شو متوجه شدم که زمین فقط از یک انشعاب به همه پایه ها وصل شده ولی VCC از یک پایه به چند پایه رفته است
                          منظور من این است که
                          علت این اتصال چیست مگر چه فرقی برای مدار میکند که زمین از یک پایه گرفته شده است یا چند پایه ؟

دیدگاه

منظور من این است که
                            علت این اتصال چیست مگر چه فرقی برای مدار میکند که زمین از یک پایه گرفته شده است یا چند پایه ؟
                            مثلاً ممکنه که اگه زمین ها رو به صورت سری وصل کنین یعنی اگر زمین مرجع(ولتاژ ورودی) رو به زمین آیسی و بعدش از زمین آیسی بگیریم و ببریم به زمین دیود و از زمین دیود بگیریم و ببریم به زمین خازن و در نهایت زمین بار.این طوری شاید مسیر زمینی که به خازن خروجی و بار وصل میشه طولانی بشه و مسیر زمین هم یه مقاومتی داره و با عبور جریان از اون باعث میشه زمین هایی که به قطعات مختلف در مدار وصل هست ، ولتاژ صفر نداشته باشند و همچنین نسبت به همدیگه ولتاژ های متفاوتی داشته باشن(به خصوص اگه مسیر زمین نازک باشه).به همین دلیل بهتره که ما بیایم و زیر بردمون یه صفحه زمین ایجاد کنیم و این صفحه زمین ، تفریباً در تمام سطح زیر برد کشیده شده و زمین قطعات مختلف رو به این صفحه زمین وصل کنیم.این طوری در واقع از همون روش زمین موازی استفاده کردیم.گاهی اوقات هم مدار رو به دو یا چند بخش تقسیم می کنند.مثلاً یه بخش پر نویز و یه بخش کم نویز و برای هر کدوم یه صفحه زمین ایجاد می کنند و زمین قطعاتی که نویز کمی ایجاد می کنند به صفحه زمین کم نویز و زمین قطعات پر نویز رو به دیگری وصل می کنن و در نهایت این دو صفحه زمین رو به طور موازی به زمین مرجع وصل می کنن.این کار باعث میشه که جریان های نویزی که از زمین بخش پر نویز عبور می کنه تأثیری روی زمین بخش کم نویز نذاره و قطعات مربوط به این بخش بدون اغتشاش کار می کنن.

دیدگاه

دوستان من مدار 2576 adj رو طبق دیتاشیت رو برد سوراخ دار بستم.
                              تغذیه اش سویچینگ 30ولت 1امپر پرینتر hp هست.
                              مدار رو وقتی رو 5.02 ولت تنظیم میکنم و 200 میلی امپر ازش میکشم میشه 5.01 ولت .

اما مشکلم اینه که یه صدای سوت از مدار میاد که وقتی ولتاژ رو به حداقل میرسونم شبیه جرقه زدن فندک گاز میشه . میخواستم ببینم این طبیعیه ؟

دیدگاه

برای فوتپرینت پروتئوس to170p1524x483-6 رو سرچ بکنید. تمام سری to170 رو میتونید واسش استفاده بکنید ولی این بهترین بوده تو تمام تست های من. کاملا قطعه میخوابه روش.

تو ولتاژ خیلی کم برست شدن(همون صدای وز وز) طبیعیه. اگر مایل به حل این مشکل هستید باید برید کنترل خطی بحث فیدبک ها رو دوره بکنید. اگر فیدبک رو بتونید خوب تثبیت بکنید که تو ولتاژای پایین سخت میشه میتونید اون صدا رو هم حذف بکنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...