اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افت ولتاژ در LM2576

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : افت ولتاژ در LM2576

من مدار چاپی جدید رو کشیدم ولی قبل از سفارش یم تست دیگر باید مدارچاپی قدیمی گرفتم .
    سلف رو به آی سی از روی برد نزدیک کردم ولی بازهم افت ولتاژ رو دارم
    البته در همین برد با شماتیک کاملا یکسان برای ولتاژ 3.3 اصلا افتی ندارم با جریان کشی بالایی 1 آمپر!
    و فقط مشکل در 5 ولت هست
    .البته از مدار چاپی 2 عدد تولید کردم که در هر دو همین مشکل رو دارم
    الان حتی مدار چاپی جدید رو سفارش ندادم
    چون موقعیت سلف هم تاثیری نداشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط داریوش عباسی
      من مدار چاپی جدید رو کشیدم ولی قبل از سفارش یم تست دیگر باید مدارچاپی قدیمی گرفتم .
      سلف رو به آی سی از روی برد نزدیک کردم ولی بازهم افت ولتاژ رو دارم
      البته در همین برد با شماتیک کاملا یکسان برای ولتاژ 3.3 اصلا افتی ندارم با جریان کشی بالایی 1 آمپر!
      و فقط مشکل در 5 ولت هست
      .البته از مدار چاپی 2 عدد تولید کردم که در هر دو همین مشکل رو دارم
      الان حتی مدار چاپی جدید رو سفارش ندادم
      چون موقعیت سلف هم تاثیری نداشت
      از خود ای سی مطمعنی؟ میخای عوضش کن ببین چی میشه

دیدگاه

مشکل از خود آی سی بود و اغلب آی یس های توی بازار این مشکل رو دارند
        البته چند نمونه قدیمی از زیر خاک پیدا کردم که وضعیتی به مراتب بهتر دارند .
        ولی توی این جدیدا بصورت فله ای یکی خرابه یکی خوبه و اصلا مشخص نمی کنه

دیدگاه

هرچی که هست ، از 7805 و امثالهم که بهتره !
          adc 24 bit رو هرکاری کردم تو رقم های آخر نوسان داشت ، با 2576 راش انداختم ، حرف نداشت
          باید قطعاتش تو نزدیکترین فاصله با 2576 باشه و به نظر من adj از ثابتش بهتره

دیدگاه

سلام به همگی
            منم همین مشکلو با lm2576 دارم
            دلیلش چیه نمیدونم
            من رو 0.2امپر 0.3 ولت افت داشتم!!
            یعنی رو 5 ولت یه لامپ کوچیک وسل کردم خروجی ولتاژ تا 4.8 اومد!!
            منم طبق دیتاشیت بستم سلفمم بشکه ای 150uH هست خازن خروجی هم 470میکرو
            رو برد سوراخ دار بستمش و مسیرایی که جریان ازش رد میشه رو با سیم مرغوب اتصال دادم
            عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
            مخترع برتر شمال غرب سال 96
            مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
              منم همین مشکلو با lm2576 دارم
              من رو 0.2امپر 0.3 ولت افت داشتم!!
              منم طبق دیتاشیت بستم سلفمم بشکه ای 150uH هست خازن خروجی هم 470میکرو
              رو برد سوراخ دار بستمش و مسیرایی که جریان ازش رد میشه رو با سیم مرغوب اتصال دادم
              سلام دوست عزیز
              از اونجایی که فکر کنم فرکانس کلیدزنی LM2576 روی 52Khz هست پس بهتره که روی برد برد بسته نشه.مشکل دوستمون به خاطر خود جنس رگولاتور LM2576 بود که ایشون خریده بودن و نامرغوب بودش.شاید مال شما هم همین مشکلو داشته باشه.تاپیک رو از اول بخونین.نکات دیگه ای رو هم دوستان اشاره کردن که اونا رو هم بررسی کنین. :smile:

دیدگاه

سلام
                این lm2576 می تونه برای مدار خطرناک هم بشه و اون وقتی هستش که پایه شماره 4 یعنی فیدبکش قطع بشه اون موقع هستش که هر چی ولتاژ توی ورودی داره میفرسته توی خروجیش و این خیلی خطرناکه
                انجمن LABVIEW
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=279.0
                اموزش میکروکنترلرهای AVR به زبان ساده
                http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,7070.0.html

دیدگاه

من تاپیکو خوندم
                  به جای خازن 2200u باید 1000u بزارم؟
                  دیود خروجی منظور کدومه؟ من فقط یه دید شاتکی تو شماتیک دیدم جز اون دیود دیگه ای هم باید تو خروجی بزارم؟
                  سلف چه فرقی میکنه 100 باشه یا 200؟
                  ممنون
                  صد در صد میرم 2576 مرغوب میخرم که این مشکلا پیش نیاد
                  عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

جوان اصل رو نداره ( تازگی 50 تا خریدم ) ، یه خورده ناراضیم
                    اصلش رو کجا داره ؟

دیدگاه

به جای خازن 2200u باید 1000u بزارم؟
                      دیود خروجی منظور کدومه؟ من فقط یه دید شاتکی تو شماتیک دیدم جز اون دیود دیگه ای هم باید تو خروجی بزارم؟
                      سلف چه فرقی میکنه 100 باشه یا 200؟
                      به نظرم اصلاً لازم نیست که خازن این قدر بزرگ باشه(2200u) و همون 1000u بزارین کافیه.تازه هر چی خازن بزرگتر بزارین ESR بزرگتری هم داره و خوب نیست.فکر نکنم خازن کوچکتر از 1000u هم بزارین مشکلی پیش بیاد.
                      دیود خروجی همونی هست که شما متوجه شدین و سعی کنین شاتکی بزارین.
                      سلف بزرگتر باعث میشه که ریپل(تغییرات یا مولفه AC) جریان خروجی کمتر بشه.اگه از سلف بشکه ای استفاده می کنین که هیچی ولی اگه خواستین خودتون بپیچین بهتره از هسته توروئیدی استفاده کنین.

نوشته اصلی توسط ariane
                      جوان اصل رو نداره ( تازگی 50 تا خریدم ) ، یه خورده ناراضیم
                      اصلش رو کجا داره ؟
                      منم دیدم جوان ارزون میده 4 تا خریدم ولی قیافه های رگولاتورارو میدیدی معلوم بود یه جوریه .از جوان دونه ای 1200 خریدم ولی یکی از مغازه های امجد 2500 میداد.حتماً 2500 اصله دیگه :smile:

نوشته اصلی توسط nex2004
                      سلام
                      این lm2576 می تونه برای مدار خطرناک هم بشه و اون وقتی هستش که پایه شماره 4 یعنی فیدبکش قطع بشه اون موقع هستش که هر چی ولتاژ توی ورودی داره میفرسته توی خروجیش و این خیلی خطرناکه
                      اگه منظورتون اینه که با قطع شدن فیدبک ولتاژش رو صفر می گیره و سیکل کاری رو زیاد می کنه ،فیدبک رو که به خروجی وصل می کنیم حالا می تونیم برای محکم کاری با مقاومت اونو به ورودی هم وصل کنیم و اینطوری فیدبک به دو جا وصل شده (مستقیم به خروجی و همچنین با یه مقاومت به ورودی)حالا اگه فیدبک خروجی قطع بشه، سیکل کاری به صفر کاهش پیدا می کنه.چون در این لحظه ، فیدبک ولتاژ ورودی رو احساس می کنه و می بینه ولتاژ زیاد شده و به همین دلیله که سیکل کاری رو به صفر کاهش میده(هرچی سیکل کاری رو کم می کنه ولتاژ فیدبک کم نمیشه چون ورودی ثابته و فقط سیکل کاری کم میشه)

دیدگاه

:redface:
                        درسته اینجا جاش نیست فوت پرینت lm2576 smd رو میخواستم
                        :rolleyes:
                        [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                          :redface:
                          درسته اینجا جاش نیست فوت پرینت lm2576 smd رو میخواستم
                          :rolleyes:
                          اتفاقا منم دنبالشم نه pin پیدا کردم نه smd برا پروتعوش

اساتید من یه سوال دیگه هم دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
                          من برا این 2576 یه مدار با ترانزیستور بستم که ولتاژ ورودی از یه مقدار کم شد مدارو با استفاده از پایه on/off قطع کنه, مدار درست کار میکنه فقط یه مشکل داره اونم اینه که من گزاشتم رو 5.8 قطع شه ولتاژ تا 5.9 وصله رو 5.85 ولتاژ خروجی نصف میشه!! میاد رو 2.5 ولت! و رو 5.8 قطع میکنه
                          مشکل از کجاست؟

دیدگاه

2500 گرون خریدن دلیل اصل بودن نیست !
                            البته همون تقلبیش هم از اصل 7805 خیلی بهتره

فوت پرینتش هم تو آلتیوم هست ( سرچ کنید )

نکته مهم ، باید مدار2576 رو با دقت بکشین ( تو نزدیکترین فاصله قطعات رو قرار بدین و زمین قوی)

دیدگاه

من برا این 2576 یه مدار با ترانزیستور بستم که ولتاژ ورودی از یه مقدار کم شد مدارو با استفاده از پایه on/off قطع کنه, مدار درست کار میکنه فقط یه مشکل داره اونم اینه که من گزاشتم رو 5.8 قطع شه ولتاژ تا 5.9 وصله رو 5.85 ولتاژ خروجی نصف میشه!! میاد رو 2.5 ولت! و رو 5.8 قطع میکنه
                              مشکل از کجاست؟
                              ولتاژ پایه on/off باید به طور ناگهانی و پالسی از مقدار صفر به یه مقدار بالایی تغییر کنه تا خروجی به طور لحظه ای صفر بشه.منظورم اینه مدارتون باید یه خاصیتی مثل اشمیت تریگر داشته باشه که مثلاً توی دقیقاً 5.8 ترانزیستور به کار بیفته و توی 5.82 ولت کوچکترین عکس العملی نشون نده.در واقع توی 5.85 ولت یه حالتی بین روشن و خاموش داره و ولتاژ پایه on/off تو نقطه مرزی می افته.مداری رو که طراحی کردین برای قطع خروجی قرار بدین تا دوستان بتونن بهتر راهنمایی کنن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط E.N
                                ولتاژ پایه on/off باید به طور ناگهانی و پالسی از مقدار صفر به یه مقدار بالایی تغییر کنه تا خروجی به طور لحظه ای صفر بشه.منظورم اینه مدارتون باید یه خاصیتی مثل اشمیت تریگر داشته باشه که مثلاً توی دقیقاً 5.8 ترانزیستور به کار بیفته و توی 5.82 ولت کوچکترین عکس العملی نشون نده.در واقع توی 5.85 ولت یه حالتی بین روشن و خاموش داره و ولتاژ پایه on/off تو نقطه مرزی می افته.مداری رو که طراحی کردین برای قطع خروجی قرار بدین تا دوستان بتونن بهتر راهنمایی کنن.
                                بله دقیقا همین چیزی که شما گفتیدو میخوام , که به صورت پالسی توی دقیقاً 5.8 ترانزیستور به کار بیفته و توی 5.82 ولت کوچکترین عکس العملی نشون نده.در واقع توی 5.85 ولت یه حالتی بین روشن و خاموش داشته باشه
                                دقیقا :biggrin:
                                ولی من متاصانه اشنایی به این ندارم , بروبچ کمک کنید :cry:
                                اینم عکس شماتیک که خودم کشیدم بعد از روش بستم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X