اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در تعمیر پاور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در تعمیر پاور

کاری که من گفتم رو کردی؟ با بار مقاومتی تست کنی؟

بعدشم چی شد اینارو در آوردی؟ مال پاورس که روشن میشه ولی روی بار جواب نمیده؟ اینا دیودن از یه طرف رد جریان رد میکنه از یه طرف رد نمیکنه.

دیدگاه

ببینید پاورهایی که دارم روشن میشن ولی قدرت بوت کردن سیستم رو ندارن... یعنی وقتی کلید پاور رو میزنم یه لحظه فن میچرخید دوباره می ایستاد...
      منم میدونم ینا دیود هستن... از یه طرف قشنگ رد میدن ولی از طرف دیگر عقربه یه کم میاد بالا... در حد چند میلیمتر...

فکر کنم نیم سوز شدن درسته ؟ چون من هم کاری دیگه بود روی پاور انجام دادم خوب نشدن... مثلا خازن های بزرگ ورودی و خازن های خروجی رو عوض کردم...

هر چی s20c45 بود از روی پاورهایی داشتم اوردم بیرون عقربه اهم متر همینطوری...
      رنج اهم متر رو هم روی کیلواهم گذاشته بودم...
      ((اصلا روی هرچی هم باشه نباید از یه طرف اصلا رد بده.. حتی خیلی کم مگه نه ؟؟؟ ))

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
        خازن هاخروجی خشک یا منفجر شدن و ریپل جریان زیاده و سیستم رو تغذیه نمیکنه.با یه بار مقاومتی تستش کن ببین ولتاژ چقدره.
        با بار مقاومتی تستش کردی؟

در ضمن اون دستگاهی که شما داری اسمش اهم متره و روش درجه بندی شده است که باید اون واحد رو بخونید واحدش هم اهم هست نه میلیمتر! مثل این میمونه که بگم یک کیلو آب! واحد آب لیتر.

دیدگاه

آره واحد ها رو میدونم... من چند ساله الکترونیک کار میکنم ها.... نزدیک ده ساله تعمیرات تلفن و اسپیکر و کیبورد و ... انجام میدم... و جدیدا هم تعمیرا پاور انجام میدم...

نمیدونم بار مقاومتی چی هست یعنی چه جوری تستش کنم ؟

دیدگاه

ببینید مثلا پاور بدون اینکه به مادربورد وصل باشه ولتاژش 12 ولت هست... یه فن معمولی بهش وصل کنم چند دهم ولتاژش کم میشه... دوباره یه فن دیگه میزنم چند دهم دیگه
            به یازده و نیم هم میرسه... در صورتی که فن اصلا مصرفی نداره... چند بار هم گفتم .. همه خازن ها رو عوض کردم ... مشکل حل نشد...

دیدگاه

با این حساب یا قسمت فیذبک مشکل داره .یا سویچهای ترانس پالس یا دیودهای خروجی .
              ترانس صدا نمیده.؟
              طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
              امروز رو کامل زندگی کن...
              (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

زیر یه بار کم بزارش همون فن که میگی خوبه . ببین ترانزسیتورهای سویچ داغ میشه؟ اگه آره مال قسمت درایور ترانزیستوراست.
                دیودها رو هم با باطری چک کن نه با اهم متر ببین سالمن.

دیدگاه

سلام دوستان ی پاور قدیمی دارم.این پاورمو یادمه چندوقت پیش ولتاژ 5ولتش اتصال کوتاه شد و ماسفت ssp 2n60bسوخت و همین طور ی مقاومت یکی از سه مقاومت جلوی این ماسفت (جوری که رنگاش ملوم نیس)ولی جاش دقیقا کنار خازن های 200ولته.حالا میخواستم ببینم جای این ماسفت ایا میتونم ماسفت دیگه ای بزارم چون چنجا گشتم موجود نبود و اینکه مقدار اون مقاومتو چجوری میتونم پیداکنم در حالیکه مقاومتش جداشده واینکه ایا ممکنه قسمت های دیگه هم سوخته باشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m.m.r.z.13 نمایش پست ها
                    سلام دوستان ی پاور قدیمی دارم.این پاورمو یادمه چندوقت پیش ولتاژ 5ولتش اتصال کوتاه شد و ماسفت ssp 2n60bسوخت و همین طور ی مقاومت یکی از سه مقاومت جلوی این ماسفت (جوری که رنگاش ملوم نیس)ولی جاش دقیقا کنار خازن های 200ولته.حالا میخواستم ببینم جای این ماسفت ایا میتونم ماسفت دیگه ای بزارم چون چنجا گشتم موجود نبود و اینکه مقدار اون مقاومتو چجوری میتونم پیداکنم در حالیکه مقاومتش جداشده واینکه ایا ممکنه قسمت های دیگه هم سوخته باشه؟
                    سلام
                    ماسفت های N با ولتاژ درین سورس 600 ولت و بالاتر و جریان درین 2 آمپر و بالاتر میتونن مناسب باشن. (مثل
                    FCPF22N60NT
                    که در پایا موجوده
                    )
                    این ماسفتی که معرفی کردم جریان بالاتری داره. با توجه به این که احتمالا ماسفت شما بخاطر عدم تحمل جریان سوخته، این ماسفت میتونه گزینه ی مناسبی باشه.
                    اما به این نکته دقت کنید که اصولا سوییچینگ باید در برابر اتصال کوتاه ایمن باشه. مقاومت هایی که گفتین همین وظیفه رو دارن و به نام مقاومت های سنس نامگذاری شدن. این که تغذیه ی شما به درستی سنس نکرده ینی یه جای کارش میلنگه. به علاوه با سوختن اون مقاومت ها احتمال اینکه آی سی واحد PWM هم آسیب دیده باشه هست و ممکنه تلاش شما بی فایده باشه. (قبلا به این موارد برخورد کردم)
                    بنابراین توصیه می کنم پاور قدیمیتون رو به زباله دان تاریخ بسپارید.
                    در نهایت اگر خواستید شانستون رو امتحان کنید و ماسفت رو تهیه کردید، میتونید اون مقاومت ها رو جامپ کنید. (چون هم مقدارش رو نمیدونید و هم عملاً بی فایده بوده و کار نکرده.)
                    *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

سپاس دوست عزیز فقط یک مطلب دیگر من دیتاشیت2n60bرو دیدم ولتاژ گیت سورسش اگه اشتباه نکنم 60 ولت بود حالا میخوام بدونم در این کاربرد فاکتور مذکور مهم است ؟ ینی ماسفت جایگزین باید ولتاژ درین سورسش 60 باشه یا کمتر هم بود مشکلی نداره؟مثلا ماسفت 2nb65که درین سورسش 20 میتونم جایگزین کنم/؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m.m.r.z.13 نمایش پست ها
                        سپاس دوست عزیز فقط یک مطلب دیگر من دیتاشیت2n60bرو دیدم ولتاژ گیت سورسش اگه اشتباه نکنم 60 ولت بود حالا میخوام بدونم در این کاربرد فاکتور مذکور مهم است ؟ ینی ماسفت جایگزین باید ولتاژ درین سورسش 60 باشه یا کمتر هم بود مشکلی نداره؟مثلا ماسفت 2nb65که درین سورسش 20 میتونم جایگزین کنم/؟
                        دوست من مهم تر از مهمه،اگه ولتاژ درین سورس کمتر از حد باشه،
                        ماسفت بعد چند ثانیه بدون داغی خراب میشه.
                        بهتره ولتاژ ماسفت جدید از ولتاژ ماسفت قدیمی کمی بیشتر
                        باشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X