اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دریافت ولتاژ 40 تا 50 ولت متقارن از پاور کامپیوتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دریافت ولتاژ 40 تا 50 ولت متقارن از پاور کامپیوتر

نوشته اصلی توسط mohammad1365

1 ) من نمی دونم الان این ولتاژ 60 ولت چند آمپر هست ؟؟ چه جوری آمپرش رو بدست بیارم . البته می دونم باید آمپر متر رو سری ببندم.اما چه مصرف کننده ای بزارم که 60 ولت مصرف کنه ؟؟؟
    با استفاده از قانون اهم دیگه. V=ir

بارتو انقدر زیاد کن که افت ولتاژ پیدا کنی اون میشه جریان منبعت

2) خروجی اون ترانس رو قبلا" تو یکی از تاپیک ها که می خوندم شما گفتید که فرکانس بالاتری از برق شهری داره آیا این خطرناک هست ؟؟
    مثلا" اگر با دست خروجی اون ترانس رو لمس کنیم برق راحتمون میکنه ؟ :mrgreen:
    نه فرکانسش خطر ناک نیست. اگر ولتاژ بالای 65 برسونی ممکنه توریت بشه.

3) خروجی اون ترانس که ac هست وقتی با دیود و خازن صاف میشه آیا لمس کردن اون خروجی dc هم خطرناک هست ؟؟؟
    هیچ ربطی نداره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
      با استفاده از قانون اهم دیگه. V=ir
      بارتو انقدر زیاد کن که افت ولتاژ پیدا کنی اون میشه جریان منبعت
      سلام
      میشه منظورتون رو واضح تر بگید .
      در رابطه قانون اهم مقدار V رو که داریم و مقدار I هم مجهول ماست اما به جای R چی باید بزارم؟؟ :redface:
      با تشکر

دیدگاه

سلام
        میشه منظورتون رو واضح تر بگید .
        در رابطه قانون اهم مقدار V رو که داریم و مقدار I هم مجهول ماست اما به جای R چی باید بزارم؟؟ :redface:
        با تشکر
        ولتاژ شما ثابته و با کم و زیاد کردن مقدار R میتونید جریان رو کنترول کنید. مثلا میخایم 2 آمپر ازش جریان بگیریم میشه 60/2=30 یه مقاومت 30 اهمی بزاریم 2 سرش باید 2 آمپر ازش رد بشه .

دیدگاه

فقط نزنید :cry2:

راحت ترین و بی دردسر ترین راه اینه که یه ترانس دیگه بپیچین و اولیه اش رو از اولیه ترانس اصلی بگیرین.

به ترانس اصلی دست نمیزنید که تو کار فیدبک اختلال ایجاد نکنه.
          از خروجی ترانس اصلی توان نمیگیرید که تمام توان ماسفت بمونه برای ترانسی که خودتون پیچیدید.
          البته باید یکم تو ترانس پیچی مهارت داشته باشین.

بعد میاین و خروجی رو جدا از مدار اصلی یکسوسازی میکنید و برام دعا میکنید.
          من با این روش به توانی رسیدم که سیم لحیم 10 سانتی رو میتونست اب کنه تو اتصال کوتاه !
          زیاد بحرش نرفتم و از روی کنجکاوی اینکار رو کردم. پس تضمین نمیدم که حتما خوب جواب بگیرین.
          زکات علم نشر آن است
          بیشتر با من اشنا بشین :
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
          ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

من ترانس اصلی رو دستکاری کردم و همه فیدبک ها رو باز کردم و مشکلی پیش نیومد
            در ضمن بنظر شما موازی کردن دو تا ترانس باعث نمیشه اثر سلفی سیم پیچ اولیه بهم بخوره و در نتیجش باید فرکانس کاری مدار رو برای بهینه شدن تغییر داد
            من با این روش به توانی رسیدم که سیم لحیم 10 سانتی رو میتونست اب کنه تو اتصال کوتاه
            در این حالت مگه پاور نباید پروتکت کنه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamid_ec
              در ضمن بنظر شما موازی کردن دو تا ترانس باعث نمیشه اثر سلفی سیم پیچ اولیه بهم بخوره و در نتیجش باید فرکانس کاری مدار رو برای بهینه شدن تغییر داددر این حالت مگه پاور نباید پروتکت کنه؟
              المانهای الکتریکی همشون از مقادیر خازنی - سلفی - مقاومتی تشکیل شدن. مثلا یه سیم 10 سانتی متری یه بار مقدار خازنیشو اندازه گرفتم حدود 3Pf بود!!
              منم برای تست پاور معمولا از سیم استفاده میکنم چون سیم هم در واقع یک مقاومت هستش ولی مقدارش کمه. البته من یه رشته سیم نازک روی توی آب میزارم که ذوب نشه...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
                فقط نزنید :cry2:

راحت ترین و بی دردسر ترین راه اینه که یه ترانس دیگه بپیچین و اولیه اش رو از اولیه ترانس اصلی بگیرین.

از خروجی ترانس اصلی توان نمیگیرید که تمام توان ماسفت بمونه برای ترانسی که خودتون پیچیدید.
                البته باید یکم تو ترانس پیچی مهارت داشته باشین.

بعد میاین و خروجی رو جدا از مدار اصلی یکسوسازی میکنید و برام دعا میکنید.
                من با این روش به توانی رسیدم که سیم لحیم 10 سانتی رو میتونست اب کنه تو اتصال کوتاه !
                زیاد بحرش نرفتم و از روی کنجکاوی اینکار رو کردم. پس تضمین نمیدم که حتما خوب جواب بگیرین.
                سلام
                من که ترانس پیچی بلد نیستم . اما میشه به جاش از ترانس یک پاور دیگه از رو بردش در آورد و استفاده کرد؟؟
                موضوع بعدی اینکه شما تونستید ولتاژ دوبل بگیرید ؟؟؟ اگر بلی چند آمپر؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamid_ec
                  اگه منظورت اینه که مدار بدون فید بک کار میکرد من میگم یه جای مدار خراب بوده!
                  بدون فیدبک 1 ثانیه هم دووم نمیاره و زود خاموش میکنه! یعنی پروتکت میکنه.
                  مگه اینکه دستکاری کرده باشی قسمت پروتکشن رو.

سلام
                  من که ترانس پیچی بلد نیستم . اما میشه به جاش از ترانس یک پاور دیگه از رو بردش در آورد و استفاده کرد؟؟
                  موضوع بعدی اینکه شما تونستید ولتاژ دوبل بگیرید ؟؟؟ اگر بلی چند آمپر؟؟
                  ترانس پیچی کار راحت و البته خیلی حساسه که باید خیلی تو پیچیدنش دقت به خرج بدی.
                  اگه به سیم پیچ ترانسی که از یه پاور دیگه در اوردی دست نزنی همون ولتاژ ترانس اصلی رو میده. مگه اینکه سیم پیچ هارو سری کنی که اون موقعی که من امتحان کردم زیر بار خیلی افت داشت ولی خوب ولتاژ تا 120 ولت تک بالا میرفت. افتی که میگم شاید به 30 ولت هم میرسید. (ولی لامپ 100 وات رو میتونست در حد یه ترانس 60 ولتی روشن کنه)

امپر هم نمیدونم ولی یادمه سیم لحیم رو ذوب میکرد. حداقل باید 2 امپری بود که اون جوری اب میکرد.

کلا برای امپ اگه میخوای خودت دست به کار شو و تو طراحی یکی از بچه ها دستی ببر و با فرکانس 70 کیلو یه مدار ببند که تو کار مدار امپ و پری هم اختلال ایجاد نکنه.

راستی کسی میدونه از کجا میتونم شماتیک پاور green gp330 A رو پیدا کنم؟
                  تو گوگل زدم چیزی نبود.
                  زکات علم نشر آن است
                  بیشتر با من اشنا بشین :
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                  ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

اگه منظورت اینه که مدار بدون فید بک کار میکرد من میگم یه جای مدار خراب بوده!
                    بدون فیدبک 1 ثانیه هم دووم نمیاره و زود خاموش میکنه! یعنی پروتکت میکنه.
                    مگه اینکه دستکاری کرده باشی قسمت پروتکشن رو
                    پاور که سالم بود یا حد اقل کامپیوتر باهاش روشن میشد
                    مدار پروتکتش دست نزدم (اصلاً نمیدونم کجا هست که دست بزنم )
                    ولی با این وجود خروجی های جدید هم پروتکت میشن (حد اقل در اتصال کوتاه) و نشون میده که مدار پروتکت هنوز فعاله. پاور مارکش TONB هست مارک مرغوبی نیست ولی یکم پدر مادر داره.
                    دارم ترانس رو دوباره میپیچیم (آخه قبلی صدای وحشتناکی میداد و ولتاژش متقارن نبود یه سر 35 ولت و سر یگه 30 ولت بود) تموم شد یه عکس ازش میدارم.

دیدگاه

سلام میخاستم بدونم میشه با تغییر سیم پیچی ترانس پاور از تراننس دوبل 70 ولت بگیرم

دیدگاه

خیلی ساده خروجی ترانس پاور رو با دیدود الترافست یکسو کنید و متقارن 38 بگیرید من خودم تغذیه متقارن امپلی رو با این روش تامین میکردم
                        ولی دیگه محافظ وجود نداره مواظب باشید زیاد جریان بکشید پاور میسوزه
                        عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                        مخترع برتر شمال غرب سال 96
                        مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X