اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه دیجیتال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه دیجیتال

نوشته اصلی توسط voroojak_52000
    برای کاهش تلفات معمولا ترانس قدرت سه عدد خروجی داره .که به کمک دو عدد رله با توجه به ولتاژ تنظیم شده خروجی روی هر کدوم سوئیچ میشه.معمولا یک سر ترانس برای خروجی های صفر تا ده ولت یکی برای ده تا بیست و یکی برای بیست به بالا .
    در حالتی که جریان کشیده شده خروجی از حدی که تنظیم کردید بیشتر شد ولتاژ خروجی تا جایی که جریان رو در ماکزیمم تنظیم شده نگه داره به صورت ایجاد تلفات داخلی افت میکنه و اگه افت به اندازه ای باشه که وارد یکی دیگه از این سه محدوده ولتاژی بشه رله مربوطه عمل کرده تا تلفات داخلی کاهش پیدا کنه .مثلا در حالتی که خروجی رو اتصال کوتاه میکنید رله ها طوری عمل میکنند که خروجی از سر صفر تا ده ولت ترانس کشیده بشه و ولتاژ خروجی هم به صورت کامل روی ترانزیستور کنترل جریان افت میکنه .
    بنده به صورت دیگه ای مدار رو دیدم.
    ترانس سه سر هست و 0 تا 30 از دو خروجی آن تامین میشه ولی سر دیگر ترانس همون ولتاژ رو میده ولی غیر هم فاز یعنی ولتاژ دارید و جریانی نمیده.
    محدود کننده جریان در این مدارات وقتی Over load میشن رله رو تحریک میکنند و رله هم دوسر ترانس که گفته شد را جابه جا میکنه یعنی رو ولت متر دستگاه ولتاژ شما همون اندازه قبلی هست ولی جریانی نداره .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SaLaR_GTO
      بنده به صورت دیگه ای مدار رو دیدم.
      ترانس سه سر هست و 0 تا 30 از دو خروجی آن تامین میشه ولی سر دیگر ترانس همون ولتاژ رو میده ولی غیر هم فاز یعنی ولتاژ دارید و جریانی نمیده.
      محدود کننده جریان در این مدارات وقتی Over load میشن رله رو تحریک میکنند و رله هم دوسر ترانس که گفته شد را جابه جا میکنه یعنی رو ولت متر دستگاه ولتاژ شما همون اندازه قبلی هست ولی جریانی نداره .
      سلام جناب سالار من دقیقا نفهمیدم چی شد :redface:یعنی چی که جریان نداریم پس چرا جریان ماکزیمم هست؟ :-/
      مگسی را کشتم /نه به این جرم که حیوان پلیدیست، بد، است/و نه چون نسبت سودش به ضرر یک به صد است/طفل معصوم به دور سر من می چرخید/به خیالش قندم/
      یا که چون اغذیه ی مشهورش، تا به آن حد، گَندَم/ای دو صد نور به قبرش بارد/مگس خوبی بود/من به این جرم که از یاد تو بیرونم کرد/مگسی را کشتم

Some dance to remember, some dance to forget

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohele
        سلام جناب سالار من دقیقا نفهمیدم چی شد :redface:یعنی چی که جریان نداریم پس چرا جریان ماکزیمم هست؟ :-/
        سلام.
        مداری که بنده دیدم اون طوری بود که شرح دادم .
        یعنی اگر از مبدا مدار که پل دیود هست شروع کنیم رله در اونجا قرار گرفته که خروجی های ترانس رو جابه جا میکنه.
        با اون موضوعی که در پیچیدن ترانس گفتم شما ولتاژ رو روی دستگاه بعد از اتصال کوتاه یا OL میبینید ولی جریانی در خروجی دستگاه بر قرار نیست.

برای مثال ثانویه یه ترانس ساده 220 به 12 رو در نظر بگیرید.
        اگر از یک سر سیم پیچ مشترک بگیرید و همون تعداد دور سیم رو خلاف جهت پیچش سیم پیچ ثانویه بپیچید روی ولت متر همون ولتاژ 12 رو دارید ولی اگر یک لامپ در مدار قرار بدید میبینید که جریانی نداره و لامپ روشن نمیشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X