اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه 8 آمپری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

منبع تغذیه 8 آمپری

سلام به همه
    من قرار بود تو به دستگاه صنعتی که 6 تا کابین متغیر داره یه سری برد میکرو نصب کنم.!
    هر کابین 12V , 8A مصرف برق DC داره ، یعنی کل مجموعه 48 آمپر ، 12 ولت برق مصرف میکنه.!
    چون برق 220 ولت با ککلتور های گردان به کابین منتقل میشد برای هر کابین از منبع تغذیه سوئیجینگ مجزا استفاده میشد.!
    اما به دلایلی دیگه نمیزارن این کار انجام بشه.! :sad:
    1) ما اگه یه 50 آمپر ، 12 ولت بزاریم و با کللتور ها برق و انتقال بدیم نویز روی پاور و مدارات تاثیر میذاره.؟
    2) اگه بخوایم از یه ترانس AC استفاده کنیم و تو کابین ها AC رو به DC رگوله شده تبدیل کنیم پیشنهاد میشه از ترانس 24 ولت استفاده بشه یا 12 ولت.؟؟
    3) اگه به فرض از ترانس 24V AC استفاده بشه توانی برابر 1200 وات نیازه (24V * 50A) که خیلی حجیم و نشدنی هست :surprised: میشه 2 تا ترانس 500 وات Ac رو با هم موازی کرد.؟
    4) برای جریان 8 امپر چه نوع رگلاتوری پیشنهاد میشه Lm338 یا 7805 با ترانزیستور موازی 2n3055 .؟؟؟؟
    دوستانی که تو این ضمینه اطلاعات دارن لطفا کمک کنن ، واقعا سردرگم شدم
    با تشکر از همه
    قومی متفکرند اندر ره دین
    قومی بگمان فتاده در راه یقین
    میترسم از آن که بانگ آید روزی
    که ای بی خبران ، راه نه آن است و نه این...!

پاسخ : منبع تغذیه 8 آمپری

این مقدار توان بهتره از سویچینگ استفاده بشه عزیز.
    مجموعه توانی که روی خطی تلف میشه خیلی زیاده و باعث گرمایی زیادی خواهد شد اگر این مسئله براتون مهم نیست استفاده کنید.
    بنظر من بهتره یه منبع تغذیه سویچینگ صنعتی بگیرید و اون رو دور از بردهای اصلی نصب کنید. حد اقل 1 متر. سیمهای انتقال جریان به تابلو های اصلی باید بخوبی انتخاب بشن وگر نه مشکل افت ولتاژ توی جریان 50A خواهید داشت...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
      این مقدار توان بهتره از سویچینگ استفاده بشه عزیز.
      مجموعه توانی که روی خطی تلف میشه خیلی زیاده و باعث گرمایی زیادی خواهد شد اگر این مسئله براتون مهم نیست استفاده کنید.
      بنظر من بهتره یه منبع تغذیه سویچینگ صنعتی بگیرید و اون رو دور از بردهای اصلی نصب کنید. حد اقل 1 متر. سیمهای انتقال جریان به تابلو های اصلی باید بخوبی انتخاب بشن وگر نه مشکل افت ولتاژ توی جریان 50A خواهید داشت...
      مشکلی با سویچینگ نیست فقط مشکل اینجاست چون در مسیر ارسال برق به کابین ها از دو سری کلکلتور استفاده شده ممکنه که نویز شدیدی روی خط dc ایجاد بشه.!
      میدونید که کللتور هار یرف یه 2 تا فلز مس هستند که روی همدیکه سایش دارند.!
      قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هادی دادگستر
        مشکلی با سویچینگ نیست فقط مشکل اینجاست چون در مسیر ارسال برق به کابین ها از دو سری کلکلتور استفاده شده ممکنه که نویز شدیدی روی خط dc ایجاد بشه.!
        میدونید که کللتور هار یرف یه 2 تا فلز مس هستند که روی همدیکه سایش دارند.!
        اگه اونطوره که شاید حق با شما باشه :redface:

دیدگاه

حالا امروز صحبت کردیم مصرف برق رو به 12V , 4A رسوندیم.!
          که طبق محاسبات کل مجموعه 24 آمپر نیاز داره ، البته دست بالا حساب شده.!
          خب حالا پیشنهاد میشه از ترنس 12V Ac استفاده بشه یا 24V Ac .???
          چون من نمیدونم ترانس 12V Ac وقتی به DC تبدیل بشه چند ولت میشه همون 12 میشه یا 14 ولت.!
          برای همین شک دارم 12 بزارم یا 24..؟؟؟
          قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هادی دادگستر
            حالا امروز صحبت کردیم مصرف برق رو به 12V , 4A رسوندیم.!
            که طبق محاسبات کل مجموعه 24 آمپر نیاز داره ، البته دست بالا حساب شده.!
            خب حالا پیشنهاد میشه از ترنس 12V Ac استفاده بشه یا 24V Ac .???
            چون من نمیدونم ترانس 12V Ac وقتی به DC تبدیل بشه چند ولت میشه همون 12 میشه یا 14 ولت.!
            برای همین شک دارم 12 بزارم یا 24..؟؟؟
            ببین ترانسهای 50 هرتز رو معمولا باید بالاتر بگیرن ولتاژشو تا زیر بار همونقدر که میخای بهت توان بده. مثلا من ترانس 12V ندیدم که ولتاژش 16V نباشه البته بدون بارها!.
            شما اگر میخای رگولاسون انجام بدی با همون 12V ها میتونی من بودم مثلا برای 4A یه 6 آمپری سفارش میدادم و بعد با رگولاتور 12V فیکسش میکردم.

آهان یه چیز دیگه هر چی ولتاژش بالا تر باشه اون کلکتورها بهتر میتونن استفاده بشن چون جریان میاد پایین. میشه 220V رو داد به کلکتورها و اون سمت رگولاتور های سویچینگ یا خطی با همین ترانسها رو گزاشت. البته اگر شرایط ایمنی اجازه بده.

دیدگاه

مرسی عزیز.
              نه 220 مجاز نیست - مامزیمم ولتاژ 90 ولت هست
              ترانس هارو معمولا بر حسب ولتاژ و توان میپیجن ، البته چند مورد که من برخورد داشتم اینجوری بود.!
              اگه از ترانس 12 استفاده بشه توانی برابر با 300 وات کافیه.(300w=24A*12V)
              اگه از ترانس 24 استفاده بشه توانی برابر با 500 وات کافیه.(500w=24A*24V)
              من فکر میکنم همون ترانس 12 ولت 500 وات برای ما کافی باشه.!
              چون در شش قسمت تقسیم میشه ( یعنی 6 تا یکسو کننده + رگلاتور) قرار میگیره که هر کدوم 4 آمپر مصرف میکنن.!
              البته امکانش هست مه ترانس 24 وقتی یکسو بشه به 30 ولت برسه و به مشکل محدودیت ولتاژ ورودی رگلاتور بر بخوریم.!
              قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

بنظرم همون 12V خوبه البته میتونی بدی برات بپیچن مثلا 15V برات بپیچن آیه از آسمون نیومده که 12-24-48 باشه :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                  بنظرم همون 12V خوبه البته میتونی بدی برات بپیچن مثلا 15V برات بپیچن آیه از آسمون نیومده که 12-24-48 باشه :mrgreen:

مرسی دوست عزیز ممنون واقعا لطف کردی
                  قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X