اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست مدار تکمیل شده منبع تغذیه سوئیچینگ 12 ولت 2 آمپر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست مدار تکمیل شده منبع تغذیه سوئیچینگ 12 ولت 2 آمپر

نوشته اصلی توسط ms2000
    سلام.شما با TNY280 میتونی 12 ولته حدوده 2.5 یا سه آمپر رو درست کنی همه قطعاتشم هست.
    ممنون، TNY280P الان حدود 5 تومنه نقشه خوب دو سه آمپری عملی دارید؟
    در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
    گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
      ممنون، TNY280P الان حدود 5 تومنه نقشه خوب دو سه آمپری عملی دارید؟
      سلام.این آی سی الان دو نوعش موجوده که یکی دو هزار و خورده و یکی سه هزار و خورده ای هست.خواستین من هر تعداد بخواهین دارم.
      برای نقشه خوب دو یا سه آمپری هم از نرم افزارش استفاده کنید.من در خدمتم.
      ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

میشه لینک نرم افزارشو بدین ممنون
        در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
        گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
          میشه لینک نرم افزارشو بدین ممنون
          سلام.برین تو سایتش powerint.com بعد قسمته دانلوده نرم افزارش ایمیلتون رو بدین بعد لینکش براتون به ایمیلتون میاد.فکر کنم قبلش باید ثبت نام هم بکنید.موفق باشین.
          ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

سلام...نقشه مدارشو ندارین؟؟

دیدگاه

سلام دوستان عزیز تو همین سایت یه نمونه خوب هست برای الگو برداری
              با سلام نقشه ها و مدارات مختلفی در اینترنت برای ساخت منبع تغذیه وجود داره که هرکدوم مزایا و معایب خودشونو دارن. منابع خطی مدارات ساده تری دارن و خروجیشون ریپل کمتری داره و در عوض تلفات بیشتری دارن و در عمل نمیشه از اونها در جریان های بالا استفاده کرد. اما منابع سوئیچینگ مدارات خیلی جمع و جور تری هستن و تلفاتشون هم کمه اما مهار

گفتم شاید کمکتون کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000 نمایش پست ها
                سلام. در جواب دوستمون سعید و سامی عزیز باید بگم:
                من شاید نزدیک به صد تا ساختم و خوب و عالی جواب میده من با آی سی وایپر و TNY ساختم. هم ساخته تکیش و هم ساخته تعداد بالا از قیمت تمام شده (نمونه چینی) کمتر درمیاد ولی البته کیفیت کار با این آی سی ها (هم وایپر و هم تی ان وای)بسیار بالاست.نقشه های پیشنهادیه متفاوتی هم میتونم ارائه بدم.ولی قبلش یک مطلب رو به نظرم باید بگم:(البته این نظره شخصیه منه) به نظرم اگه میخواهین یکی بسازین و این کار رو بذارین کنار اصلا دنبالش نرین چون ساخت سوئچینگ (مخصوصا پیچیدنه ترانسش)قلق ها و مشکلات خاص خودش رو داره ممکنه خیلی وقتتون رو بگیره تا نمونه اول رو درست بتونید دربیارین ولی اگه میخواهین این کار رو ادامه بدین و کلا سوئیچینگ ساز بشین برین دنبالش. اینم در نظر داشته باشین که نمونه های چینی بسیار بسیاری تو بازاره و با قیمتهای مختلف حتی ارزان.
                راه دیگه ای هم هست که بدین یک سوئیچینگ ساز براتون ترانسشو بپیچه که باید ببیند با توجه به هزینه ها میصرفه براتون که بزنید یا نه.موفق باشین.
                سلام من هم نیاز شدید به ۱۲ ولت ۲ امپر سوئچینگ دارم با tny 280 pn و ترانس ee25 موجود دارم برای ساخت نیاز شدید به طراحی مدار دارم ممنون میشم راهنمایی کنید

دیدگاه

نرم افزار pi expert و نصب کنید .و کافیه مقدار جریان و ولتاژ خروجی را داخل ان تعریف کنید.مدار را به همراه قطعات میده.جالبه که با کلیک روی قطعات مدل های مختلف اون قطعه رو برا ی جایگزین میده.حتی با تعویض قطعه در بخش های دیگه مدارتون باید تغییراتی اعمال بشه که خودش اعمالات و انجام میده.
                  حتی در یه بخش به صورت جداگانه می گه که چند دور سیم و در چه جهتی باید بپیچید.و کلا راهنمایی می کنه.حتی می تونید هسته رو تعویض کنید و ...ارزش داره.خیلی راحته.
                  اگه می خوایی اصول علمی باشه و از سیر تا پیاز این مدارت یادبگیرید توصیه می کنیم.برید سراغ این نرم افزار .
                  جدیدترین ویرایش توسط Namvar14; ۱۶:۲۵ ۱۳۹۸/۱۰/۳۰.
                  eshop-hodhod.ir

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X