اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه دوبل 42 ولت 800 وات برای آمپلی های قدرت خانگی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه دوبل 42 ولت 800 وات برای آمپلی های قدرت خانگی

نوشته اصلی توسط mahdi.7
    مقدار و توان مقاومت چقدر باید باشه؟
    اگه با شانت محافظ بزاریم چه معایبی نسبت به ترانس جریان داره؟
    اون ترانس جریان برای هر مداری فرق میکنه؟ طرز کارش رو میشه توضیح بدید؟
    مقدار مقاومت با مقدار پیک جریانی که باید محدود کنه بدست میاد هر گاه افت ولتاژ روی مقاومت از 0.6 ولت بیشتر بشه مدار عمل میکنه.
    باید محاسبه بشه جریان پیک سویچ در بار کامل چقدره بعد 0.6 رو بر جریان تقسیم بشه مقاومت بدست میاد .(بعد براتون محاسبه میکنم )
    در مورد ترانس ct اولیه اون که یک دور هست در مسیر جریان اولیه ترانس مدار قرار میگیره و ثانویه که حدود 200 تا 500 دور هیت توسط یک
    دیود پل یکسو و توسط مقاومت ولتاژ محدود میشه این ولتاژ متناسب با عبور جریان تغییر میکنه که میتونید از اون برای کنترل جریان خروجی
    استفاده کنید.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

ممنون از جواب کاملتون
      پس از ترانس ct استفاده کنیم بهتره توی لینک مدار که توی صفحه اول تاپیک هست محافظ با ترانس هم گذاشته اون کامله؟
      برای تغذیه ای سی های مدار یه ترانس گذاشته که به نظر من جالب نیست توی مدار سوییچینگ ترانس بزاریم میشه کار دیگه ای کرد؟ مثلا یه سویچینگ با ای سی های PI بجای ترانس بسازم و بزارم که هم تغذیه ای سی های مدار رو تامین کنه هم برای تغذیه فن استفاده بشه
      نظرتون چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
        ممنون از جواب کاملتون
        پس از ترانس ct استفاده کنیم بهتره توی لینک مدار که توی صفحه اول تاپیک هست محافظ با ترانس هم گذاشته اون کامله؟
        برای تغذیه ای سی های مدار یه ترانس گذاشته که به نظر من جالب نیست توی مدار سوییچینگ ترانس بزاریم میشه کار دیگه ای کرد؟ مثلا یه سویچینگ با ای سی های PI بجای ترانس بسازم و بزارم که هم تغذیه ای سی های مدار رو تامین کنه هم برای تغذیه فن استفاده بشه
        نظرتون چیه؟
        در مورد مقاومت مدار که گفتن بعد محاسبه میکنم مقاومت 0.4 اهم 3 وات مناسبه.
        اون مدار رو ندیدم باید ببینم ...........
        فرقی نمیکنه تغذیه مدار چی باشه میتونه ترانسی یا سویچینگ باشه در اینورترهای جوش 400آمپری دیدم که از ترانس استفاده شده این
        به سلیقه شما بر میگرده.

دیدگاه

توی این لینک قسمت Monitoring functions محافظ با ترانس ct گذاشته:
          http://www.qrp4u.de/docs/en/smps_new/
          ترانس جریان tr2 هست که گفته اولیه 1 دور و ثانویه 2 تا 100 دور باشه ولی شماتیک بهم ریخته ای داره نفهمیدم اولیه کجا باید وصل شه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
            توی این لینک قسمت Monitoring functions محافظ با ترانس ct گذاشته:
            http://www.qrp4u.de/docs/en/smps_new/
            ترانس جریان tr2 هست که گفته اولیه 1 دور و ثانویه 2 تا 100 دور باشه ولی شماتیک بهم ریخته ای داره نفهمیدم اولیه کجا باید وصل شه
            اولیه که یک دور هست با اولیه ترانس مدار سری شده ثانویه که که سر هست توسط r16 محدود و توسط d4 و d5 یکسو شده سطح ولتاژ توسط p1
            تنظیم و به پین 10 آی سی که شات دان ic هست داده شده.

دیدگاه

دوست عزیز..nn..

آقا این عکسی که گذاشتی چند وات ازش گرفتی ؟ منظورم اینه که بار اهمی مثلا لامپ رشته ای وصل کنی به خروجیش..یا المنت..بعد جریان و ولتاژ خروجیش رو اندازه بگیری..به مدت حداقل 30 دقیقه و بیشتر..

ولی واقعا منبع تغذیه سوئیچینگ خیلی خوبه..وزن خیلی کاهش پیدا میکنه..البته خروجی از 500 وات بره بالا ، سختی های خاص خودش رو داره..

دیدگاه

با سلام
                من میخواستم این مدارو درست کنم ولی میخواستم جریان خروجی مدارو بدونم مدار اصلی یعنی همون (700 وات 50 ولت دوبل) خروجیه 50 وات چند آمپره و -50 ولت چند آمپر و هر دو یعنی 100 ولتش چند آمپره
                و در مورد مدار (900 وات 70 ولت دوبل) جریان های خروجی چقدر هستن .
                باتشکر
                یه زمانی ..... که میخواهی حرف دلتو بهش بزنی ولی چون میدونی نارحت میشه منصرف میشی ...زمانی که ناراضی بودنت وناراحتیت واسشون مهم نیست ..زمانی که بغض داره خفت میکنه ولی نمیخواهی گریه کنی ....زمانی که تو دلت پر حرفه اماوقتی بی توجهیشو میبینی همش تبدیل میشه به یه بغض ....زمانی که زمین وزمان دست به دست هم میدن تا نابودت کنن ....زمانی که اون خوابه وتو بیداری ................حالا بقیش با شما یه زمانی ......!!!!!
                http://8pic.ir/images/ketuhnb96tc9irizsb2x.jpg
                تشکر نشانه رضایت شماست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ajvd نمایش پست ها

سلام دوستان
                  من یه خواهشی دارم این که هرکی درباره ی
                  line filter
                  و سلف خروجی 20میکرو هانری
                  و اون چیزی که بعد از line filter هست و شبیه دوتا دیود چسبیده به هم هست

اطلاعاتی داره کامل توضیح بده .
                  :bye :bye
                  یادش بخیر چه دورانی بود چه زود گذشت ...
                  اون موقع هنوز چیز زیادی از الکترونیک بلد نبودم. دانشگاه نرفته بودم و دبیرستانی بودم.
                  الان dc-dc llc به همراه pfc vienna توان 20kw میتونم بسازم
                  چه دورانی بود اون موقع خیلیا اینجا فعالیت میکردن. ولی خب الان اکثرا تو شبکه های اجتماعی هستن.
                  یادش بخیر...
                  الان هم میخوام یه شارژر برای موتور برقی که خریدم بسازم. 71.4 ولت حدود 12 آمپر توان 800 الی 1 کیلو وات.
                  اگه ساختم احتمالا نقشه هاش رو اینجا بزارم.
                  از دوستای قدیمی مثل سام سیروس و ... اگه کسی من یادش بود پیام بده خوشحال میشم. (البته تو فروم بیشتر تو قسمت آمپلی فایرها فعالیت داشتم)
                  به خاطر سختی کارها نیست که ما جراءت نمیکنیم ، چون ما جراءت نمیکنیم کارها سخت میشوند.
                  سنکا
                  انسان عاقل برای آنچه که ندارد عزا نمیگیرد بلکه برای آنچه که دارد خوشحال است.
                  اپیکتتوس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ajvd نمایش پست ها

یادش بخیر چه دورانی بود چه زود گذشت ...
                    اون موقع هنوز چیز زیادی از الکترونیک بلد نبودم. دانشگاه نرفته بودم و دبیرستانی بودم.
                    الان dc-dc llc به همراه pfc vienna توان 20kw میتونم بسازم
                    چه دورانی بود اون موقع خیلیا اینجا فعالیت میکردن. ولی خب الان اکثرا تو شبکه های اجتماعی هستن.
                    یادش بخیر...
                    الان هم میخوام یه شارژر برای موتور برقی که خریدم بسازم. 71.4 ولت حدود 12 آمپر توان 800 الی 1 کیلو وات.
                    اگه ساختم احتمالا نقشه هاش رو اینجا بزارم.
                    از دوستای قدیمی مثل سام سیروس و ... اگه کسی من یادش بود پیام بده خوشحال میشم. (البته تو فروم بیشتر تو قسمت آمپلی فایرها فعالیت داشتم)
                    با سلام و خسته نباشید،
                    دنیا دائما در حال تغییر هست و عموما افرادی موفق هستن که همگام با این تغییرات باشن.
                    هر‌ چند استثنا هایی هم وجود داره مثل همین کوچ کردن به شبکه های اجتماعی ( اکثرا بدون محتوای مفید )
                    اون مواقع اکثر کاربران اینترنت افراد در حال تحصیل و یا تحصیل کرده بودن و عمومی ترین راه دسترسی به اینترنت هم استفاده از PC و اینترنت دیال آپ ( برای افراد پولدار تر ، ADSL ) بود و اینترنت موبایل یک تکنولوژی نو ظهور حساب میشد و افراد کمی ازش استفاده میکردن.
                    تنها شبکه های اجتماعی شناخته شده هم توییتر و فیسبوک بود که اکثرا برای سرگرمی استفاده میشد.
                    وبلاگ نویسی و انجمن های آنلاین ( مثل همین ECA ) هم در اوج بودن.
                    زمان که گذشت ، گوشی هوشمند و اینترنت همراه رایج شد و در پی اونها ، هر روز شبکه های اجتماعی و پیام رسان های جدیدی ظهور کرد ( اینستاگرام ، تلگرام ، واتساپ و ...) و دسترسی به اینترنت عمومی و عمومی تر شد.
                    تا جایی که وبلاگ نویسی و انجمن های آنلاین کم کم به شکل نامحسوس به گوشه رونده شدن و جای اونها رو گروه های تلگرامی زودگذر ( و گاها پوچ و بی ارزش ) گرفت.
                    محتوای اینترنت از نظر کمیت بهتر شد، اما از نظر کیفیت اگر بدتر نشده باشه ، بهتر هم نشد.
                    کار به جایی رسید که بسیاری از انجمن های آنلاین که روزی روزگاری برو و بیایی داشتن ، از صحنه روزگار محو و به باد فراموشی سپرده شدن.
                    از اون دوران انجمن های محدودی تا الان موندن.
                    همچنین از بین اون افراد و کاربران ، برخی از ایران رفتن ، برخی به کلی الکترونیک رو گذاشتن کنار ، برخی مرحوم و فوت شدن و عده ای همچنان هر از گاهی آنلاین میشن اما حوصله نوشتن چیزی ندارن.
                    هر چند همچنان دوستان زیادی در این انجمن فعالیت میکنن که جای قدردانی داره.
                    و صد البته که هر کس با علاقه پی و دنبال یک موضوعی رو بگیره ، میتونه به خوبی اون رو فرا بگیره.
                    ​​​​​​
                    ​​​​​​گذشته از اینها ، من و بسیاری از دوستان دیگه وقتی افرادی مثل شما میبینیم که همچنان شور و شوق گذشته رو دارن، خوشحال میشیم و به آینده امید بیشتری پیدا میکنیم.
                    جدیدترین ویرایش توسط HS1386; ۲۰:۴۴ ۱۴۰۳/۰۶/۲۶.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام و خسته نباشید،
                      دنیا دائما در حال تغییر هست و عموما افرادی موفق هستن که همگام با این تغییرات باشن.
                      هر‌ چند استثنا هایی هم وجود داره مثل همین کوچ کردن به شبکه های اجتماعی ( اکثرا بدون محتوای مفید )
                      اون مواقع اکثر کاربران اینترنت افراد در حال تحصیل و یا تحصیل کرده بودن و عمومی ترین راه دسترسی به اینترنت هم استفاده از PC و اینترنت دیال آپ ( برای افراد پولدار تر ، ADSL ) بود و اینترنت موبایل یک تکنولوژی نو ظهور حساب میشد و افراد کمی ازش استفاده میکردن.
                      تنها شبکه های اجتماعی شناخته شده هم توییتر و فیسبوک بود که اکثرا برای سرگرمی استفاده میشد.
                      وبلاگ نویسی و انجمن های آنلاین ( مثل همین ECA ) هم در اوج بودن.
                      زمان که گذشت ، گوشی هوشمند و اینترنت همراه رایج شد و در پی اونها ، هر روز شبکه های اجتماعی و پیام رسان های جدیدی ظهور کرد ( اینستاگرام ، تلگرام ، واتساپ و ...) و دسترسی به اینترنت عمومی و عمومی تر شد.
                      تا جایی که وبلاگ نویسی و انجمن های آنلاین کم کم به شکل نامحسوس به گوشه رونده شدن و جای اونها رو گروه های تلگرامی زودگذر ( و گاها پوچ و بی ارزش ) گرفت.
                      محتوای اینترنت از نظر کمیت بهتر شد، اما از نظر کیفیت اگر بدتر نشده باشه ، بهتر هم نشد.
                      کار به جایی رسید که بسیاری از انجمن های آنلاین که روزی روزگاری برو و بیایی داشتن ، از صحنه روزگار محو و به باد فراموشی سپرده شدن.
                      از اون دوران انجمن های محدودی تا الان موندن.
                      همچنین از بین اون افراد و کاربران ، برخی از ایران رفتن ، برخی به کلی الکترونیک رو گذاشتن کنار ، برخی مرحوم و فوت شدن و عده ای همچنان هر از گاهی آنلاین میشن اما حوصله نوشتن چیزی ندارن.
                      هر چند همچنان دوستان زیادی در این انجمن فعالیت میکنن که جای قدردانی داره.
                      و صد البته که هر کس با علاقه پی و دنبال یک موضوعی رو بگیره ، میتونه به خوبی اون رو فرا بگیره.
                      ​​​​​​
                      ​​​​​​گذشته از اینها ، من و بسیاری از دوستان دیگه وقتی افرادی مثل شما میبینیم که همچنان شور و شوق گذشته رو دارن، خوشحال میشیم و به آینده امید بیشتری پیدا میکنیم.
                      من که این انجمن به عشق مطالب شما واردش میشم

دیدگاه

The variety of facilities and services offered at the North Terminal at Gatwick Airport make flying with Nouvelair gatwick terminal​ from the terminal a convenient and pleasurable experience. You can guarantee a seamless travel experience from beginning to end by becoming familiar with the check-in procedure, baggage regulations, and terminal layout. Gatwick's North Terminal has everything you need to make your trip as stress-free as possible, whether you're traveling for work or pleasure.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahddi2 نمایش پست ها

من که این انجمن به عشق مطالب شما واردش میشم
                          نظر لطف شما هست دوست عزیز.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X