اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل سیم لاتون و لیتز به سیم لاکی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تبدیل سیم لاتون و لیتز به سیم لاکی

سلام دوستان، پیشاپیش سال نو مبارک. . . از اساتید سوالی داشتم و اونم اینکه چطور میشه سطح مقطع رو تبدیل کرد؟؟ یعنی اینکه مثلا میشه به جای لاتون 0.6*40 میلیمتر از چه قطری از سیم لاکی استفاده کرد؟ فرمول خاصی داره؟
    برای پرواز کردن ابتدا باید پریدن را آموخت

پاسخ : تبدیل سیم لاتون و لیتز به سیم لاکی

سلام
    تا جایی که من می دونم لاتون به ورق مس گفته میشه و لیتز با سیم های روکش دار طناب شده که می تونه روکشش مثلا لاکی باشه

اگه لاتون باشه 0.6*40به نظر میرسه منظور ورق قطر 0.6 با عرض 4 سانت باشه .............اگه لیتز باشه سیم لاکی 0.6 که 40رشتش دور هم پیچیده
    سیم لیتز هم اگه با سیم معمولی عوض کنید تلفات به شدت بالا میره و تقریبا این کار شدنی نیست

لاتون هم استفاده خاصی حتما داشته اگر نه سیم استفاده می شد

اگر اشتباه نکنم لاتون0.6*40میشه مساحت یا همون سطح مقطع 24 میلی متر مربع تبدیل به مقطع دایره میشه حدود شعاع 2.7یعنی قطر حدود سیم 5.4یا به عبارتی سیم 6
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

dermel400 جان ممنونم از راهنماییتون.دلیل این سوال من این بود که توو یه پروژه این مشخصات(40*0.6) داده شده ولی روی هسته سطح پیچش مس 26 میلیمتره!!!! حالا من نمیدونم تبدیل کردن این لاتون بهتره یا تغییر دادن هسته؟ حالا یه سوال دیگه آیا میشه شکل هسته رو با توجه به اینکه ما سطح مقطع سیم و تعداد دورش رو داریم عوض کنیم؟؟
      برای پرواز کردن ابتدا باید پریدن را آموخت

دیدگاه

باسلام.
        ساده ترین راه اینه که از لاتون 9.*26 استفاده کنید یا از دولایه لاتون 5.*24 استفاده کنید.
        باتعویض هسته اندوکتانس اولیه بیشتر شده وتوان خروجی کمتر میشه.بخصوص اگر فلای بک باشه.
        موفق باشید.
        من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X