اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت کوره القایی (پایین دما)؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت کوره القایی (پایین دما)؟

اگه بخواهیم یک لوله از جنس فولاد به طول 4 متر و قطر 2.6 سانتیمتر و ضخامت پوسته لوله 2.5 میلیمتر رو به این روش گرم کنیم ( نه ذوب بشه و نه سرخ بشه فقط 300 الی 350 درجه بطور قابل کنترل گرم بشه)و در ضمن فاصله سیم پیچ از لوله 5 میلیمتر باشه ( یعنی قطر داخلی سیم پیچ 36 تا37 میلیمتر باشه) با برق تکفاز چه جور سیم پیچ و مداری باید استفاده کنیم . لطفا اگر کسی بلد هست کمک کنه. مرسی. :read: :sad:

پاسخ : ساخت کوره القایی (پایین دما)؟

به طول 4 متر ؟ :eek: oo:
    مدت هاست نیستم

دیدگاه

آره عزیز 4 متر جهت گرم کردن لوله. چون در این مورد خاص به هیچ طریقی جز این روش نمیشه لوله رو گرم کرد.

دیدگاه

سلام دوست عزیز.
        سرعت حرکت لوله از داخل کویل چند سانتیمتر بر ثانیه است.؟
        من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

دوست عزیزم حرکت لوله دورانی درجاست. یعنی از داخل کویل به خارج حرکتی نداریم فقط در جا داخل کویل بصورت دورانی میچرخد.

دیدگاه

باسلام.
            پس با این حساب طول سیم پیچ باید اندازه طول کلی لوله یعنی 4متر باشه؟
            من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

بله دوست گرامی

دیدگاه

تقریبا وزن لوله ی فلزی چند کیلو میشه؟ در عرض چند ثانیه ( یا دقیقه) میخواین به این دما برسه؟
                البته، نهایتا باز هم طبق معمول! دست به دامن استاد جبرئیلی باید بشیم! :redface:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=profile;u=280

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=59536.0

دیدگاه

سلام
                  من حرف نزنم بهتره چون اطلاعاتم کمه
                  اینا خالی از لطف نیست یه نگاهی بندازید شاید کمکی کرد
                  http://icccp.net/proceedings/2009/Papers/ICCCP09-034.pdf

http://cdn.intechopen.com/pdfs/13439/InTech-Numerical_modelling_of_industrial_induction.pdf

http://digitalknowledge.cput.ac.za:8081/jspui/bitstream/123456789/21/1/Automatic%20frequency%20control%20of%20an%20induct ion%20furnace.pdf
                  http://www.ate.it/pdf/ATE04_new.pdf
                  یاعلی

آدمها ... :وقتی کودکند می خواهند برای مادرشان هدیه بخرند ولی پول ندارند .
                  ... وقتی که بزرگتر می شوند ، پول دارند ، ولی وقتِ هدیه خریدن ندارند.
                  ... وقتی که پیر می شوند ، پول دارند ؛ وقت هم دارند ، ولی مادر ندارند !
                  گرپادشاه عالمی ، بازهم گدای مادری
                  در نظر کسی که پرواز را نمی فهمد هر چه اوج بگیری کوچکتر می شوی

دیدگاه

سلام.
                    بالاخره وزن لوله و مدت زمانی که لازمه به دمای مورد نظر برسه مشخص شده؟

دیدگاه

فکر می کنم راجت ترین و ارزان ترین راه واسه این کار استفاده از یک بوته که مشعل یک ترموکوپل و یک کنترل کننده باشه
                      کوره القایی معمولا واسه دماهای بالای 900 درجه استفاده می شه و مقرون به صرفه است
                      پیامبری که از بلندی بترسد ،هرگز به معراج نمی رسد....

دیدگاه

سلام به همه دوستان
                        وزن لوله در حدود 35 کیلوگرم و ماکزیمم دمایی که لوله گرم مشود 400درجه سانتیگراد به طور قابل کنترل میباشد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط qazaloo
                          سلام به همه دوستان
                          وزن لوله در حدود 35 کیلوگرم و ماکزیمم دمایی که لوله گرم مشود 400درجه سانتیگراد به طور قابل کنترل میباشد.
                          در چه مدت زمانی باید به این دما برسه؟(حداکثر)

دیدگاه

سلام.
                            تااینجا مشخص شد که شما 10000000ژول انرژی نیاز دارید تا لوله 35 کیلوگرمی رو به دمای400 درجه برسونید.
                            اگر مدت زمان گرم شدن مشخص شد(سرعت عملیات) انوقت عدد فوق رو به زمان تقسیم کنید تا توان مورد نیاز بدست بیاد.
                            بعد از مشخص شدن زمان؛ فرکانس مورد نیاز بدست می اید.
                            موفق باشید.

دیدگاه

سلام. دوستان من برای پروژه دانشگاهی به طراحی یکسو ساز سه فاز نیاز دارم.ولتاژ 380 ولت سه فاز به صورت تمام موج با فیلتر خازنی جریان هم حدود 150 آمپر<از اساتیدی که در این زمینه اطلاعات دارن خواهش می کنم کمکم کنن. اینکه برای یکسو سازی چه پل دیودی مناسبه و ظرفیت فیلتر خازنی به چه صورتی باید باشه؟ توی اینتر نت هرچی سرچ کردم چیزی پیدا نشد..
                              ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X