اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فلایبک با UC3842

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فلایبک با UC3842

با سلام
    B2 عزیز دستت درد نکنه تاپیک قدیمی رو گذاشتی

دیدگاه

با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز به خصوص جناب B2 بزرگوار
      بنده از روی تاپیک قدیمی دوست خوب و ارزشمندمون جناب B2 یک فایل PDF تهیه کردم امیدوارم خوب باشه اگر اشکالی داره اولا به بزرگی خودتون ببخشید در ثانی اشکالات رو پیام خصوصی کنید تا رفعش کنم با تشکر

شاتل به کاربران خانگی و کسب‌و‌کارها کمک می‌کند تا تجربه‌ای لذت‌بخش از اینترنت پرسرعت، ارتباط آسان و تکنولوژی‌های داده‌محور روز دنیا داشته باشند.

اگر احتمالا error 404 داد دوباره سعی کنید
      جدیدترین ویرایش توسط majid_nas; ۰۲:۴۶ ۱۳۹۵/۰۵/۰۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2 نمایش پست ها
        به نام خدا
        با سلام به دوستداران الکترونیک
        با توجه به اینکه منابع تغذیه سوئیچینگ در بین انواع منابع تغذیه از علاقه مندان بیشتری برخورداره و بیشتر هم جهت مصارف توان پایین در سطح انجمن طرفدار داره و از همه مهمتر خودم به
        درسته پست قدیمیه ولی یه چیز به نظرم اومد خاستم بگم: محدودیت 50 درصدی برای duty cycle فک نکنم همیشه درست باشه.میتونه از 50 درصد بیشتر هم بره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omaxali نمایش پست ها
          درسته پست قدیمیه ولی یه چیز به نظرم اومد خاستم بگم: محدودیت 50 درصدی برای duty cycle فک نکنم همیشه درست باشه.میتونه از 50 درصد بیشتر هم بره.
          با سلام
          فرمایش شما درسته بیشتر از 50 هم میشه اما بستگی به طراحی و ای سی مورد نظر داره

دیدگاه

سلام ، میشود توضیح بدهید که ترانس موجود اولیه به صورت سه سر می باشد ، درواقع چرا اولیه سه سر می باشد ؟ در واقع برای من درک سه سر بودن اولیه ترانس مشکل هست
            برای تغییر دادن در زندگی اول باید خودم تغییر کنم نه دیگران!
            یک اشتباه جدید در زندگی بهتر از تکرار اشتباه قبلی است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Fanoudi نمایش پست ها
              سلام ، میشود توضیح بدهید که ترانس موجود اولیه به صورت سه سر می باشد ، درواقع چرا اولیه سه سر می باشد ؟ در واقع برای من درک سه سر بودن اولیه ترانس مشکل هست
              اولیه ترانس ما پایه های 1 و 2 هستن.سر سوم رو من نمیبینم! شما اگه بنده رو راهنمایی بفرمایید کدوم هست ممنون میشم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2 نمایش پست ها
                اولیه ترانس ما پایه های 1 و 2 هستن.سر سوم رو من نمیبینم! شما اگه بنده رو راهنمایی بفرمایید کدوم هست ممنون میشم.
                الان چیزی که من ازش سر در نمیارم این هست که ما یک ترانس تو شکل داریم که اولیه شامل پایه های یک و دو که به یک نقطه مدار یعنی خروجی پل دیود و دیگر 3 و4 که به VCC که همان ولتاژ خروجی پل دیود پایه های 1 و 2 بود می باشد حالا چرا پایه های 3 و 4 ترانس ؟ (این درکش سخت برای من)
                درحال حاضر بنده یک ترانس میخوام طرحی کنم که یک سیم پیچ اولیه با دوسر که مقادیری که از این مدار میشود فهمید، ولتاژ اولیه که حدود 340 ولت و جریان اولیه ، ولتاژو جریان ثانویه هم که بنا به طرح ترانس دلخواه میگیرم و ترانس طرح میکنم الان نقش پایه 3 و4 که جهت پیچش فرق دارد چیست ؟ در کل پایه 3 و4 نمیتونم درک کنم
                برای تغییر دادن در زندگی اول باید خودم تغییر کنم نه دیگران!
                یک اشتباه جدید در زندگی بهتر از تکرار اشتباه قبلی است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Fanoudi نمایش پست ها
                  الان چیزی که من ازش سر در نمیارم این هست که ما یک ترانس تو شکل داریم که اولیه شامل پایه های یک و دو که به یک نقطه مدار یعنی خروجی پل دیود و دیگر 3 و4 که به VCC که همان ولتاژ خروجی پل دیود پایه های 1 و 2 بود می باشد حالا چرا پایه های 3 و 4 ترانس ؟ (این درکش سخت برای من)
                  درحال حاضر بنده یک ترانس میخوام طرحی کنم که یک سیم پیچ اولیه با دوسر که مقادیری که از این مدار میشود فهمید، ولتاژ اولیه که حدود 340 ولت و جریان اولیه ، ولتاژو جریان ثانویه هم که بنا به طرح ترانس دلخواه میگیرم و ترانس طرح میکنم الان نقش پایه 3 و4 که جهت پیچش فرق دارد چیست ؟ در کل پایه 3 و4 نمیتونم درک کنم
                  پایه های 3 و 4 به سیم پیچ اگزیلاری ترانس وصل هستند و وظیفشون تغذیه آیسی بعد از بالا آمدن مدار هست.کلا تغذیه آگزیلاری یا کمکی وظیفه تامین تغذیه مورد نیاز مدارات سوییچینگ رو به عهده داره
                  در پست شماره 7 همین تاپیک هم اشاره ای به سیم پیچ آگزیلاری و وظیفه اش در مدار شده .

دیدگاه

مشکل شبیه سازی ترانس رو چطور میتونم حل کنم؟در اسپایس
                    جدیدترین ویرایش توسط alireza19999; ۰۱:۵۳ ۱۳۹۷/۰۵/۱۰.

دیدگاه

Re: فلایبک با UC3842

سلام دوستان، بعضی از فرمول*ها پاک شدن و لینکها هم کار نمیکنن. کسی از دوستان لینک این مطالب رو داره قرار بده
                      سلام، کسی نیست کمک کنه؟
                      جدیدترین ویرایش توسط mousa1994; ۰۹:۵۶ ۱۳۹۸/۱۱/۱۱.

دیدگاه

Re: فلایبک با UC3842

سلام، کسی لینک این مطالب رو نداره؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X