با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز به خصوص جناب B2 بزرگوار
بنده از روی تاپیک قدیمی دوست خوب و ارزشمندمون جناب B2 یک فایل PDF تهیه کردم امیدوارم خوب باشه اگر اشکالی داره اولا به بزرگی خودتون ببخشید در ثانی اشکالات رو پیام خصوصی کنید تا رفعش کنم با تشکر
به نام خدا
با سلام به دوستداران الکترونیک
با توجه به اینکه منابع تغذیه سوئیچینگ در بین انواع منابع تغذیه از علاقه مندان بیشتری برخورداره و بیشتر هم جهت مصارف توان پایین در سطح انجمن طرفدار داره و از همه مهمتر خودم به
درسته پست قدیمیه ولی یه چیز به نظرم اومد خاستم بگم: محدودیت 50 درصدی برای duty cycle فک نکنم همیشه درست باشه.میتونه از 50 درصد بیشتر هم بره.
سلام ، میشود توضیح بدهید که ترانس موجود اولیه به صورت سه سر می باشد ، درواقع چرا اولیه سه سر می باشد ؟ در واقع برای من درک سه سر بودن اولیه ترانس مشکل هست
برای تغییر دادن در زندگی اول باید خودم تغییر کنم نه دیگران!
یک اشتباه جدید در زندگی بهتر از تکرار اشتباه قبلی است .
سلام ، میشود توضیح بدهید که ترانس موجود اولیه به صورت سه سر می باشد ، درواقع چرا اولیه سه سر می باشد ؟ در واقع برای من درک سه سر بودن اولیه ترانس مشکل هست
اولیه ترانس ما پایه های 1 و 2 هستن.سر سوم رو من نمیبینم! شما اگه بنده رو راهنمایی بفرمایید کدوم هست ممنون میشم.
اولیه ترانس ما پایه های 1 و 2 هستن.سر سوم رو من نمیبینم! شما اگه بنده رو راهنمایی بفرمایید کدوم هست ممنون میشم.
الان چیزی که من ازش سر در نمیارم این هست که ما یک ترانس تو شکل داریم که اولیه شامل پایه های یک و دو که به یک نقطه مدار یعنی خروجی پل دیود و دیگر 3 و4 که به VCC که همان ولتاژ خروجی پل دیود پایه های 1 و 2 بود می باشد حالا چرا پایه های 3 و 4 ترانس ؟ (این درکش سخت برای من)
درحال حاضر بنده یک ترانس میخوام طرحی کنم که یک سیم پیچ اولیه با دوسر که مقادیری که از این مدار میشود فهمید، ولتاژ اولیه که حدود 340 ولت و جریان اولیه ، ولتاژو جریان ثانویه هم که بنا به طرح ترانس دلخواه میگیرم و ترانس طرح میکنم الان نقش پایه 3 و4 که جهت پیچش فرق دارد چیست ؟ در کل پایه 3 و4 نمیتونم درک کنم
برای تغییر دادن در زندگی اول باید خودم تغییر کنم نه دیگران!
یک اشتباه جدید در زندگی بهتر از تکرار اشتباه قبلی است .
الان چیزی که من ازش سر در نمیارم این هست که ما یک ترانس تو شکل داریم که اولیه شامل پایه های یک و دو که به یک نقطه مدار یعنی خروجی پل دیود و دیگر 3 و4 که به VCC که همان ولتاژ خروجی پل دیود پایه های 1 و 2 بود می باشد حالا چرا پایه های 3 و 4 ترانس ؟ (این درکش سخت برای من)
درحال حاضر بنده یک ترانس میخوام طرحی کنم که یک سیم پیچ اولیه با دوسر که مقادیری که از این مدار میشود فهمید، ولتاژ اولیه که حدود 340 ولت و جریان اولیه ، ولتاژو جریان ثانویه هم که بنا به طرح ترانس دلخواه میگیرم و ترانس طرح میکنم الان نقش پایه 3 و4 که جهت پیچش فرق دارد چیست ؟ در کل پایه 3 و4 نمیتونم درک کنم
پایه های 3 و 4 به سیم پیچ اگزیلاری ترانس وصل هستند و وظیفشون تغذیه آیسی بعد از بالا آمدن مدار هست.کلا تغذیه آگزیلاری یا کمکی وظیفه تامین تغذیه مورد نیاز مدارات سوییچینگ رو به عهده داره
در پست شماره 7 همین تاپیک هم اشاره ای به سیم پیچ آگزیلاری و وظیفه اش در مدار شده .
دیدگاه