اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه آزمایشگاهی سوئیچینگ خوب هست؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه آزمایشگاهی سوئیچینگ خوب هست؟

من خودم برای یک منبع 0 تا 30 ولت صفر تا700 امپر و 0 تا 200 ولت و صفر تا 10 امپر از روش PWM استفاده کردم.
    در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

سلام
      من الان یه چند مدتی هست که یه منبع سویچینگ 5 آمپر خریدم و انصافا تا حالا که راضی بودم! جالبه بدونید که ایرانی هم هست (بازش کردم از توپولوژی فلای بک استفاده کرده بودن) خلاصه به نظرم از اون منبع های خطی خیلی بهتره هم راندمانش بالاتره هم اینکه تو جریانکشی داغ نمیکنه.

دیدگاه

من یک منبع تغذیه سوئیچینگ قابل برنامه ریزی دارم که خیلی امکانات زیادی داره به کامپیوتر وصل میشه و...
        و یک منبع تغذیه دوبل خطی هم دارم که چند وقت پیش تصمیم گرفتم اونها رو در حالات مختلف با هم مقایسه کنم.
        باید خدمتتون عرض کنم که منبع سوئیچینگ با اون قیمت بالا و ظاهر کاملا حرفه ایش متاسفانه زیر بار نسبت
        به منبع تغذیه خطی خیلی نویز بیشتر و پایداری کمتری داشت. البته این رو هم بگم در کاربردهای معمولی اصلا این
        تفاوت حس نمیشه ولی مثلا اگر شما تغذیه یک تقویت کننده حساس رو در نظر بگیرید خروجی اون خیلی وابسته به نویزهای
        تغذیه است. و اگر سروکار زیادی با تقویت کننده ها، نوسانسازها، مبدلها و .. دارید توصیه میکنم حتما منبع تغذیه خطی بگیرید.
        و اگر با مدارات انالوگ کمتر کار میکنید تفاوت زیادی بین منابع خطی و سوئیچینگ وجود ندارد.
        مهم نیست چه مدرکى دارید
        مهم این است که چه درکى دارید . . .

دیدگاه

با تشکر از تمام دوستان عزیزم , اساتید گرامی , که زحمت کشیدند و اطلاعات مفیدشونو در اختیار بنده قرار دادند :redface:
          بینهایت ممنون

جناب جبراییلی با تجربه و اطلاعاتی که شما دوست عزیز از منابع تغذیه دارید
          اگر امکانش هست دو مارک و مدل از دو نوع منبع تغذیه آزمایشگاهی خطی (ترانسی) و سوئچینگ
          را به من معرفی کنید و اگر نمی توانید در سایت نامی از آن ببرید , در PM زحمت بکشید و بفرماید....

اضافه شده در تاریخ :
          نوشته اصلی توسط میثم عزیزی
          من یک منبع تغذیه سوئیچینگ قابل برنامه ریزی دارم که خیلی امکانات زیادی داره به کامپیوتر وصل میشه و...
          و یک منبع تغذیه دوبل خطی هم دارم که چند وقت پیش تصمیم گرفتم اونها رو در حالات مختلف با هم مقایسه کنم.
          باید خدمتتون عرض کنم که منبع سوئیچینگ با اون قیمت بالا و ظاهر کاملا حرفه ایش متاسفانه زیر بار نسبت
          به منبع تغذیه خطی خیلی نویز بیشتر و پایداری کمتری داشت. البته این رو هم بگم در کاربردهای معمولی اصلا این
          تفاوت حس نمیشه ولی مثلا اگر شما تغذیه یک تقویت کننده حساس رو در نظر بگیرید خروجی اون خیلی وابسته به نویزهای
          تغذیه است. و اگر سروکار زیادی با تقویت کننده ها، نوسانسازها، مبدلها و .. دارید توصیه میکنم حتما منبع تغذیه خطی بگیرید.
          و اگر با مدارات انالوگ کمتر کار میکنید تفاوت زیادی بین منابع خطی و سوئیچینگ وجود ندارد.
          ممنون دوست عزیز
          راستش را بخواهید من هم با مدار آنالوگ و هم دیجیتال سرو کار دارم
          و با پول بالایی که (فکر کنم حدود 1500000 ) باید برایه خرید منبع تغذیه بپردازم
          باید کاملا دقت کنم تا چیزی خرید کنم که برایه همیشه و برایه تمام کارهام قابل استفاده باشه...
          آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
          مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط میثم عزیزی
            برای پ آمپهای باید فیلتر های نویزگیر گزاشت توی منابع خطی هم هم این مشکل رو کم و بیش دارم. با فیلتر RC مشکلم حل میشه.

اضافه شده در تاریخ :
            نوشته اصلی توسط عباس جبراییلی
            من خودم برای یک منبع 0 تا 30 ولت صفر تا700 امپر و 0 تا 200 ولت و صفر تا 10 امپر از روش PWM استفاده کردم.
            میشه بگید دیاگرام این روش چطوریه و اینکه چقدر ریپل داره؟

دیدگاه

ایا سایتی برای کشیدن دیاگرام و یا شکل سراغ دارید؟

دیدگاه

سلام عباس خان
                ممنون برایه پاسخ به سوال

پ.ن:
                من مد نظرم یک منبع تغذیه 0 تا 50 ولت حدود 40 آمپر هست
                مدلهای چینی هم که بدرد نمیخورند پس فکر کنم باید دنبال مدل ژاپنی باشم
                دوستان کسی مارک و یا مدلی ژاپنی میشناسه معرفی کنه؟
                آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
                مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : منبع تغذیه آزمایشگاهی سوئیچینگ خوب هست؟

نوشته اصلی توسط عباس جبراییلی
                  ایا سایتی برای کشیدن دیاگرام و یا شکل سراغ دارید؟
                  https://www.gliffy.com/go/html5/4770...d-0800200c9a66

اگر هم لینک بالا نرفت ( چون صفحه اصلی ادیتورشه ) برید به این آدرس https://www.gliffy.com

فقط برای ذخیره سازی عکس و غیره باید یه ثبت نام الکی بکنید ای میل کانفیرم نمیخاد. با تشکر

دیدگاه

http://www.4shared.com/photo/VIoQ3bYL/pwm_1.html

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X