سلام
باتوجه به اینکه فیلتر خروجی پاور بصورت راکتوری کار میکنه بمحض جریان کشیدن از یکی بقیه ولتاژها افزایش پیداکرده و پاور خاموش میشه. این افزایش در ولتاژهای بالاتر بیشتر مشهوده بخصوص زمانیکه هیچ مصرفی ندارن.بهتره یک مقاومت مصرف با ولتاژهای دیگه قراربدین.
من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "
اگه ولتاژ دقیق 3.3 برات مهم نیست و فقط میخوایی که سیستم بالا بیاد، میتونی دو دیود معمولی رو با هم سری کنی و از خروجی 5 ولت کمک بگیری، و یه خط کمکی برای 3.3 بزاری، درسته در حالت بی باری ولتاژ به 3.7 میرسه ولی در حالت کار کردن تا 3.3 افت میکنه و حله
خودم چندین بار این روش رو برای پاور سیستم های قدیمی اجرا کردم و تا الان هم خیلی خوب کار میکنن و اصل هم مشکلی ندارن :nice: :wow:
من از نژاد آریـــاییم ... تیر آرش در کمانم ... نام ایران بر زبانم ... سرکشم چون کوه آتش، آتشم، آتشفشانم...چون سیاوش پاک پاکم ... همچو رستم پهلوانم ... کاوه ام، تارپود کاویانم...من ز ماد و از هخایم، از ارشک و داریوشم
افتخارم این است من سرباز فدایی وطنم
یه رگلاتور 3.3 ولت به 5 ولت یا 12 ولت وصل کن تا یه امپر جریان میده .موفق باشی
کم باش اصلا هم نگران کم بودنت نباش!!!
اونی که اگر کم باشی گمت میکنه, همونیه که اگر زیاد باشی حیفت میکنه!!
فقط خوب باش. خوب بودن به اندازه کافی متفاوتت میکنه.
متاسفانه تعنیر کار پور هستم مگرنه با ادوتا ماست تلفش می کرن بشه 3.3 بعضی از هر تغذیه زره جریان می کشی خاموش میشه wt7510 تدارند ظاهرن هم سالمن اوناچی بعضی ها هم سیم پیچ 3.3 ندارن با یه ماسفت درست شده جریان هم می کشی خیلی هن جریان میده خاموش هم نمیشه اونا رو چی کار کنم
دیدگاه