کسی جایی را برای تولید ترانس سوییچینگ سراغ داره؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
تولید ترانس سوییچینگ
Collapse
X
-
پاسخ : تولید ترانس سوییچینگ
نوشته اصلی توسط AMIR.YIOمنابع سوئیچینگ تو همه رنج ها وجود دارن . مثلا شارژر گوشی شما یه سوئیچینگه که ورودیش از 100 تا 220 ولت زیر 1 آمپره<a href="logicaudio.ir">LogicAudio.ir | اولین مرجع جامع فارسی زبان درباره سیستم های استریو های
فای و های اند، لامپ های خلاء، هدفون و سیستم های استودیویی و DIY صوتی...
</a>
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط AMIR.YIOشما واسه چه کاری میخوای .. مبدل dc میخوای ac میخوای بگو شاید بهتر بتونم راهنمایی کنم
این امپلیفایره:
<a href="logicaudio.ir">LogicAudio.ir | اولین مرجع جامع فارسی زبان درباره سیستم های استریو های
فای و های اند، لامپ های خلاء، هدفون و سیستم های استودیویی و DIY صوتی...
</a>
دیدگاه
-
من با بعضی اصطلاحاتی که گفتی آشنایی ندارم . اما خوب تو بحث منابع تغذیه ما 2 پارامتر اساسی داریم و تمام طراحی ها بر طبق اون انجام میشه . یکی توان ورودی و یکی هم خروجی شما گفتی دو تا تغذیه میخوای 6.3 ولتی و 150 ، 160 ولتی . یه سوال اینکه آیا میخوای هر دوی این تغذیه هارو از برق شهر تامین کنی؟ یعنی 220 ولت برق شهرو تبدیل کنی به 150 یا 160 ولت ؟ و بعد 6.3 ولتم از همین 150 یا 160 بگیری؟ که اینکار شدنی نیست چون طراحی منبع 150 ولتی برای جریان زیر 1 آمپره و اونیکی 3 آمپریه (شایدم من بد متوجه شدم ) اما اگه نه کلا طراحیت واسه برق 160 ولتیه ( به طبعیت از اون آمریکاییه ) که قضیه فرق میکنه . در حالت کلی ببین تبدیل برق 220 ولت به 160 ولت با جریان زیر 1 آمپر کار ساده ایه هم سوئیچینگای آمادش هست و هم میتونی خودت بسازی . از اون طرف طراحی و ساخت سوئیچینگ 6.3 با جریان 3 آمپرم از برق شهر بازم آسونه که من برات یه شارژر موبایلو مثال زدم که ساختارش شبیه همونه که به طور مثال یه شارژر موبایل galaxy یا اصطلاحا شارژر usb خروجی 5 ولت - 1 آمپر میدهبیاموز و بی آموز
دیدگاه
دیدگاه