اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماکزیمم وات یک هسته ی فریت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماکزیمم وات یک هسته ی فریت

پست من چرا پاک شده؟؟؟؟

اقا اروین با معذرت. اون خازن رو هم فولبریدج داره هم هالف بریدج. ولی هالف بریدج به جای سوییچهای شماره 3و4 هم خازنه. از ایم نظر بررسی بشه هالف بریدج 3 تا خازن داره و فولبریدج یه دونه. و با توجه به اینکه جریان در فولبریدج کمتره این خازن مشترک در فولبریدج کوچکتر میشه.

اقای en. برای سیستمهای رزونانسی یک سلف سری رو باید حتما داشته باشیم. مدل ترانس اصلا سلف نداره و به صورت شبکه کاملا مقاوتی هستش. سلف ایجاد شده ناشی از نشتی و عدم کوپلینک کامل در ترانس واقعیه. در تمام سیستمهای تمام پل که جریان به صورت رفت و برگشتی توسط ما هدایت میشه احتمال به اشباع رفتن هسته از یک سمت وجود داره.( به دلیل عدم شباحت کامل سوییچها) اون خازن برای حذف dc ناشی از این عدم شباهته.

دیدگاه

حقیقتش من توی این مقاله ی پایین خوندم که از اندوکتانس اولیه استفاده کرده بود و فقط یه خازن گذاشته بود.

http://s3.picofile.com/file/79148102...onant.pdf.html

دیدگاه

سلام
        اون خازن برای حذف جریان dc از هسته است که به اشباع نره که باعث سوختن سوییچها میشه.
        من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

نوشته اصلی توسط E.N
          سلام اون خازن برای ایجاد تشدید بین اندوکتانس اولیه و همون خازنه قرار داده شده تا کلیدزنی نرم انجام بشه.البته بعضی وقت ها یه سلف هم سری می کنن اما اگه اندوکتانس ترانس به درستی تنظیم بشه دیگه نیازی به سلف اضافی نیست.
          پس برای روزنانسی هاست؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X