اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

هسته ناشناخته!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

هسته ناشناخته!

سلام دوستان تو عکسی که واستون گذاشتم به نظرتون هسته سلف بزرگه چه نوع هسته ایه؟ من تاحالا ندیدم .
    http://uploadax.com/images/53169586620422520866.jpg
    بیاموز و بی آموز

پاسخ : هسته ناشناخته!

در اگثر پاور ها از اینا پیدا میشه در خروجی پاور .البته کاربرد های زیادی داره .فکر میکنم اسم این باید سلف تیروئیدی باشه.البته بعضی از ترانس های CT هم اینشکلی هست
    درمورد هستش جنسش فریت هست و به صورت دایره ای یک پارچه یا دو تیکه ساخته میشه .
    دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

با تشکر . دوست عزیز راستش سوال من بیشتر در مورد نوع هستش بود . اینکه هسته تروئیده رو میدونم . اما میخواستم بدونم چه نوعیه کسی این نوع تروئیدو دیده . شبیه پلاستیکه اما فکر میکنم اون فقط یه روکش باشه
      بیاموز و بی آموز

دیدگاه

اون پلاستیکی رو برای این میزارن که نظم هسته به هم نخوره و حالت اولیشو از دست نده اینجور که من فک میکنم

دیدگاه

برای این منظور (emi) از هسته های با پرمابیلیته بالا استفاده میشه. از الیاژای خاص استفاده میشه. یه نمونش هسته سیلیسه. این هسته خیلی شکنندس و گاهی اینطوری محکمش میکنن که نشکنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR.YIO
            سلام دوستان تو عکسی که واستون گذاشتم به نظرتون هسته سلف بزرگه چه نوع هسته ایه؟ من تاحالا ندیدم .
            http://uploadax.com/images/53169586620422520866.jpg
            سلام
            اون هسته میتونه از نوع های پرمابیلیتی اشباع پذیر باشه که تو منابع سوییچینگ mag amp کاربرد داره.
            ساختار داخلش تعیین میکنه و محل کاربردش.
            من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : هسته ناشناخته!

نوشته اصلی توسط reza javahery
              اون پلاستیکی رو برای این میزارن که نظم هسته به هم نخوره و حالت اولیشو از دست نده اینجور که من فک میکنم
              یعنی پلاستیک روکشه و داخلش هستس؟
              بیاموز و بی آموز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
                برای این منظور (emi) از هسته های با پرمابیلیته بالا استفاده میشه. از الیاژای خاص استفاده میشه. یه نمونش هسته سیلیسه. این هسته خیلی شکنندس و گاهی اینطوری محکمش میکنن که نشکنه.
                یعنی نظرت اینه داخل اون روکش پلاستیکی از هسته ای مثل سیلیس استفاده شده؟ نمونش تو ایران هست؟
                بیاموز و بی آموز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
                  سلام
                  اون هسته میتونه از نوع های پرمابیلیتی اشباع پذیر باشه که تو منابع سوییچینگ mag amp کاربرد داره.
                  ساختار داخلش تعیین میکنه و محل کاربردش.
                  میتونی بیشتر در مورد این هسته ها توضیح بدین؟ اصلا منابع mag amp چیه و خاصیت این هسته ها چیه
                  با تشکر از همگی
                  بیاموز و بی آموز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR.YIO
                    یعنی نظرت اینه داخل اون روکش پلاستیکی از هسته ای مثل سیلیس استفاده شده؟ نمونش تو ایران هست؟
                    نمیدونم دقیقا الیاژش چیه. ولی بهش میگن سیلیس. اخرین باری که طهران بودم فک کنم رو شیشه عرفان دیدم نوشته بود داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR.YIO
                      میتونی بیشتر در مورد این هسته ها توضیح بدین؟ اصلا منابع mag amp چیه و خاصیت این هسته ها چیه
                      با تشکر از همگی
                      سلام
                      این نوع هسته ها به اسم دلتا-ماکس معروفند.
                      این هم چندتا مقاله:
                      en.wikipedia.org/wiki/Magnetic_amplifier
                      www.ti.com/lit/ml/slup129/slup129.pdf‎
                      www.toshiba.com/taec/components/Generic/.../MMT-MS_Datasheet.pdf‎
                      www.themeasuringsystemofthegods.com/magnetic%20amplifiers.pdf‎
                      www.mag-inc.com/design/software/magamp-design‎
                      من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

دوستان ممنون . باز اگه نمونه ای از این هسته ها دیدین یا اطلاعات بیشتری داشتین بگین ممنون میشم
                        بیاموز و بی آموز

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X