در اگثر پاور ها از اینا پیدا میشه در خروجی پاور .البته کاربرد های زیادی داره .فکر میکنم اسم این باید سلف تیروئیدی باشه.البته بعضی از ترانس های CT هم اینشکلی هست
درمورد هستش جنسش فریت هست و به صورت دایره ای یک پارچه یا دو تیکه ساخته میشه .
با تشکر . دوست عزیز راستش سوال من بیشتر در مورد نوع هستش بود . اینکه هسته تروئیده رو میدونم . اما میخواستم بدونم چه نوعیه کسی این نوع تروئیدو دیده . شبیه پلاستیکه اما فکر میکنم اون فقط یه روکش باشه
برای این منظور (emi) از هسته های با پرمابیلیته بالا استفاده میشه. از الیاژای خاص استفاده میشه. یه نمونش هسته سیلیسه. این هسته خیلی شکنندس و گاهی اینطوری محکمش میکنن که نشکنه.
برای این منظور (emi) از هسته های با پرمابیلیته بالا استفاده میشه. از الیاژای خاص استفاده میشه. یه نمونش هسته سیلیسه. این هسته خیلی شکنندس و گاهی اینطوری محکمش میکنن که نشکنه.
یعنی نظرت اینه داخل اون روکش پلاستیکی از هسته ای مثل سیلیس استفاده شده؟ نمونش تو ایران هست؟
میتونی بیشتر در مورد این هسته ها توضیح بدین؟ اصلا منابع mag amp چیه و خاصیت این هسته ها چیه
با تشکر از همگی
سلام
این نوع هسته ها به اسم دلتا-ماکس معروفند.
این هم چندتا مقاله:
en.wikipedia.org/wiki/Magnetic_amplifier
www.ti.com/lit/ml/slup129/slup129.pdf
www.toshiba.com/taec/components/Generic/.../MMT-MS_Datasheet.pdf
www.themeasuringsystemofthegods.com/magnetic%20amplifiers.pdf
www.mag-inc.com/design/software/magamp-design
من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "
دیدگاه