اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی منابع فلای بک با نرم افزار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش صفر تا صد طراحی سوئیچینگ

سلام
    ببخشید تو این تاپیک فقط طراحی با نرم افزار رو آموزش می دین مثلا نحوهی محاسبه دستیش رو نمی گین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-?? :-?? :-??
    به جای اینکه جای کسی را بگیرید سعی کنید جای واقعیه خود را بیابید

TABRIZ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (یوسف)
      دوست عزیز با تشکر
      با این نرم افزار میشه اینورتر هم ساخت؟
      مثلا 12 ولت رو به 50 افزایش بدیم؟
      کسی میتونه یه برنامه یگه که بشه 20 کیلو ولت باهاش طراحی کرد ؟ :twisted:
      Gelecek Bizimdir >

دیدگاه

سلام من یک ترانس سوئیچینگ دارم از یک منبع تغذیه درش آوردم
        میخواستم بدونم اگه این ترانس رو بدم به یک ترانس پیچ می تونه دقیقا مثل همین رو واسم بپیچه ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط REZA_RAZAVI_M
          سلام من یک ترانس سوئیچینگ دارم از یک منبع تغذیه درش آوردم
          میخواستم بدونم اگه این ترانس رو بدم به یک ترانس پیچ می تونه دقیقا مثل همین رو واسم بپیچه ؟؟؟
          سلام
          چرا نتونه ؟
          Gelecek Bizimdir >

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Bah-raM
            سلام
            چرا نتونه ؟
            سلام .
            نمیدونم چرا نتونه :biggrin:

ولی خوندم که ترانس سوییچینگ علاوه بر ولتاژ و جریان پارامتر های دیگه ای هم براش مهمه :sad: مثلا سر وارد شدن به نقطه ها و ... :surprised:

واسه این که ترانسی که من دارم آمادس میگم از روی ترانس همه چیزشو می تونه بفهمه و مثل همون درست کنه ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط REZA_RAZAVI_M
              سلام .
              نمیدونم چرا نتونه :biggrin:

ولی خوندم که ترانس سوییچینگ علاوه بر ولتاژ و جریان پارامتر های دیگه ای هم براش مهمه :sad: مثلا سر وارد شدن به نقطه ها و ... :surprised:

واسه این که ترانسی که من دارم آمادس میگم از روی ترانس همه چیزشو می تونه بفهمه و مثل همون درست کنه ؟؟؟
              :biggrin:
              به نظر من حقیر که میتونه
              خودمم چند بار این کارو انجام دادم
              Gelecek Bizimdir >

دیدگاه

با سلام وتشکر فراوان از تاپیک وآموزش کاملتون
                چند تا سوال داشتم من اگه بخوام این ترانسو بپیچم باید سیم0.40mmسه رشته کنم و بدور هم بتابونم ؟و8دور دور هسته بپیچم و هسته رو، رو به خودم بگیرمو در جهت عقربه های ساعت بپیچم (اولیه هم به همین شکله ؟)راستی برم بازاروبگم هستهeel22میخوام :eek: کسی داره
                مردی که کوه را از میان برداشت کسی بود که شروع به برداشتن سنگ ریزه ها کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r_sal
                  با سلام وتشکر فراوان از تاپیک وآموزش کاملتون
                  چند تا سوال داشتم من اگه بخوام این ترانسو بپیچم باید سیم0.40mmسه رشته کنم و بدور هم بتابونم ؟و8دور دور هسته بپیچم و هسته رو، رو به خودم بگیرمو در جهت عقربه های ساعت بپیچم (اولیه هم به همین شکله ؟)راستی برم بازاروبگم هستهeel22میخوام :eek: کسی داره
                  سلام.برای ثانویه سه رشته سیم 0.4 رو موازی هم رویه قرقره 8 دور بپیچونید.سعی کنید از دو طرفه قرقره سیمهایه پیچیده شده فاصله داشته باشند. و بعد جاهای خالیه دو طرف رو با نوار چسبه مخصوص پر کنید. هر دو سیم پیچ اولیه و ثانویه رو در یک جهت بپیچید ولی پایه ای که نقطه داره سره شروعه پیچش باشه.برای خرید هم بگید که هسته el22 میخوام و از هسته فروشی ها میتونید تهیه کنید.
                  ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

باتشکر یعنی میشه 0.4رورو هم بتابونم و8دور بپچم
                    هر دو سیم پیچ اولیه و ثانویه رو در یک جهت بپیچید ولی پایه ای که نقطه داره سره شروعه پیچش باشه
                    میشه یکمی بیشتر توضیح دهید اون نقطه مگه نشون دهنده بیچش به صورت عکس ثانویه نیس (پایه ای که نقطه داره سر شروعه پیچشه )دقیقا یعنی چی ؟
                    باتشکر
                    مردی که کوه را از میان برداشت کسی بود که شروع به برداشتن سنگ ریزه ها کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r_sal
                      باتشکر یعنی میشه 0.4رورو هم بتابونم و8دور بپچم میشه یکمی بیشتر توضیح دهید اون نقطه مگه نشون دهنده بیچش به صورت عکس ثانویه نیس (پایه ای که نقطه داره سر شروعه پیچشه )دقیقا یعنی چی ؟
                      شما 3 تا سیم 0.4 بگیر دور هم بتابون و بعدش ببر و دور هسته 8 دور بپیچ(همین سیم تابیده شده رو).
                      عکس ها هم دارن همینو میگن.همیشه اگه دو سیم پیچ رو هم جهت بپیچین سر های اولیه که از اونجا شروع به پیچیدن کردین ، میشه سر هایی که ولتاژشون با هم تغییر می کنه.حالا شما میتونی این دو سر رو به عنوان سر نقطه دار بگیری.یا این که می تونی اون دو تا سر دیگه رو (سر های پایان سیم پیچی)به عنوان سر نقطه دار بگیری.مهم اینه که نمیتونی یکی از سر های شروع سیم پیچی رو با اون سری از سیم پیچ دوم که نقطه ی پایان سیم پیچی هست به عنوان نقطه دار بگیری.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r_sal
                        باتشکر یعنی میشه 0.4رورو هم بتابونم و8دور بپچم میشه یکمی بیشتر توضیح دهید اون نقطه مگه نشون دهنده بیچش به صورت عکس ثانویه نیس (پایه ای که نقطه داره سر شروعه پیچشه )دقیقا یعنی چی ؟
                        باتشکر
                        سلام.نه شما سه رشته سیم 0.4 به اندازه لازم ببر و همه رو با هم موازی کن (کناره هم قرار بده) و منظم دوره قرقره بپیچون و سعی کن شروعه پیچش و و آخره پیچش از دو طرفه قرقره کمی فاصله داشته باشه. و سیم ها رو به هم نتابون.
                        برای اینکه اون نقاط رو اشتباه نکنی شما بیا و همه سیم ها رو (چه اولیه و چه ثانویه و چه بایاس) از یک جهت بپیچ (مثلا در جهته عقربه هایه ساعت یا عکسه عقربه های ساعت) ولی یادت باشه که سری که شروع میکنی به پیچیدن همون سره نقطه دار باشه.
                        نوشته اصلی توسط E.N
                        شما 3 تا سیم 0.4 بگیر دور هم بتابون و بعدش ببر و دور هسته 8 دور بپیچ(همین سیم تابیده شده رو).
                        عکس ها هم دارن همینو میگن.همیشه اگه دو سیم پیچ رو هم جهت بپیچین سر های اولیه که از اونجا شروع به پیچیدن کردین ، میشه سر هایی که ولتاژشون با هم تغییر می کنه.حالا شما میتونی این دو سر رو به عنوان سر نقطه دار بگیری.یا این که می تونی اون دو تا سر دیگه رو (سر های پایان سیم پیچی)به عنوان سر نقطه دار بگیری.مهم اینه که نمیتونی یکی از سر های شروع سیم پیچی رو با اون سری از سیم پیچ دوم که نقطه ی پایان سیم پیچی هست به عنوان نقطه دار بگیری.
                        نه دوسته عزیز به هیچ وجه سیم ها رو بهم نتابونید حتی دو رشته رو هم به هم نتابونید چه برسه به چهار رشته.

دیدگاه

دوستان یه سوال ! بخوایم یه مدار شارژر موبایل usb درست کنیم تو تنظیمات باید بزاریم رو CV یا CV/CC ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                            دوستان یه سوال ! بخوایم یه مدار شارژر موبایل usb درست کنیم تو تنظیمات باید بزاریم رو CV یا CV/CC ؟
                            سلام.شارژره موبایل داخله موبایله و اونی که شما میگید منبع تغذیه موبایله که خروجیش اش مقداره معینی از ولتاژه.و اشتباها به منبع تغذیه موبایل میگن شارژر.
                            شما روی cv بذارین.

دیدگاه

مسعود جان سلام.

خواستم ببینم شما تونستی BP3105 رو توی PI Expert بذاری؟ ممنون.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abmortezapour
                                مسعود جان سلام.

خواستم ببینم شما تونستی BP3105 رو توی PI Expert بذاری؟ ممنون.
                                سلام.سریه bp ماله pi نیست و به نرم افزاره اون ربطی نداره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X