:nerd:نباید این کار رو بکنید :twisted: ولی اگه دوست دارید این کار رو بکنید تو بخش ابتو کوپلر لون مقاومت بالای ابتو کوپلر رو باید متغییر بزارید و حواستون باشه ابتو کوپلر رو نسوزونید
غلط ترین روش موجود.کلا این تاپیک که نوشتین طراحی یعنی باید طراحی نه که شانسی
تکاور شدن جرات افزون کند.....هراس از دل مرد بیرون کند....
تا تکاور به تن زخمی خود جان دارد....مرز اسلام در این ملک نگهبان دارد.........
خوب شما بیا وسط بگو ما چیکار کنیم مهندس ببینم چطوری طراحی میکنی همینجوری پا برهنه اومدی وسط
خب من پا برهنه اومدم
شما که عاقل هستین.....شما که استاد هستین........شما که مهندس مملکت؟ هستین
یفرمایین بدون نرم افزار میتونین یه فیدبک با TL431 واسه فلایبک طراحی کنین؟ متغیر کردنش رو هم نمیخاییم
تکاور شدن جرات افزون کند.....هراس از دل مرد بیرون کند....
تا تکاور به تن زخمی خود جان دارد....مرز اسلام در این ملک نگهبان دارد.........
سلام به همه
به امید خدا می خوام شروع به ساخت یک درایور ال ایدی کنم ولی چون تا حالا کار نکردم نمیدونم چه آیسی استفاده کنم .
دوستان اگه محبت کنن راهنمایی کنن ممنون میشم
میخوام خروجیم 12 ولت باشه و 10 یا 20 امپرم جریان بده ، اصلا با پی ای اکسپرت میشه ؟؟
فقط نوع ای سیشو بگین ممنون میشم
یا بهتره از ساخته یه شارژر شروع کنم اول مثلا 5.1ولته 0.5آمپر
هر کی نظری داره بگه که از کجا شروع کنم
ممنون
برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب
با سلام و تشکر از تاپیک مفیدتون
برای متغیر کردن مدار طراحی شده با نرم افزار باید چیکار کرد؟
البته دوستان اشاره ی مختصری کردن ولی به نتیجه ای نرسیدن دوستان کمک کنید تاپیکم تکمیل بشه
ممنون
سلام به همه
به امید خدا می خوام شروع به ساخت یک درایور ال ایدی کنم ولی چون تا حالا کار نکردم نمیدونم چه آیسی استفاده کنم .
دوستان اگه محبت کنن راهنمایی کنن ممنون میشم
میخوام خروجیم 12 ولت باشه و 10 یا 20 امپرم جریان بده ، اصلا با پی ای اکسپرت میشه ؟؟
فقط نوع ای سیشو بگین ممنون میشم
یا بهتره از ساخته یه شارژر شروع کنم اول مثلا 5.1ولته 0.5آمپر
هر کی نظری داره بگه که از کجا شروع کنم
ممنون
سلام.فکر کنم منظوره شما 10 یا 20 واته برای این توان و یا حتی توانهایه بالاتر بهتره که از آی سی هایه سری BP استفاده کنید چون مخصوص ال ای دی و ثابت نگه داشتن جریان ساخته شدن.
نوشته اصلی توسط amirjazire
با سلام و تشکر از تاپیک مفیدتون
برای متغیر کردن مدار طراحی شده با نرم افزار باید چیکار کرد؟
البته دوستان اشاره ی مختصری کردن ولی به نتیجه ای نرسیدن دوستان کمک کنید تاپیکم تکمیل بشه
ممنون
سلام.تا جایی که من کار کردم در یک حده کمی میشه در سوئیچینگ ولتاژ خروجی رو تغییر داد و همونطور که دوستان گفتن با تغییر مقاومت متصل به اپتوکوپلر در روش فیدبک زنری و یا مقاومتهایه tl431.
ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی
سلام
چرا تو این نرم افزار وقتی که میخوام ولتاآژ رو روی 55 ولت و جریان روی 4 آمپر هست خطا میده و انجام نمیده
http://upload7.ir/viewer.php?file=76451325004426806142.jpg
http://upload7.ir/imgs/2014-02/76451325004426806142.jpg
سلام
چرا تو این نرم افزار وقتی که میخوام ولتاآژ رو روی 55 ولت و جریان روی 4 آمپر هست خطا میده و انجام نمیده
http://upload7.ir/viewer.php?file=76451325004426806142.jpg
http://upload7.ir/imgs/2014-02/76451325004426806142.jpg
سلام.چون از خانواده آی سی متناسب استفاده نکردین.مثلا top ها میتونه این توان رو جواب بده.البته تو توان بالا بهتره از فلایبک استفاده نکنید.
ممنون بابت پاسختون
پس از کدوم آی سی های استفاده کنم؟
کدوم یک از آی سی ها تو تهران پیدا میشه؟
شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
اگه بدم بیرون واسم یه منبع تغذیه سوئچینگ درست کنند 55 ولت 4 آمپر چقدر هزینش میشه؟
ممنون بابت پاسختون
پس از کدوم آی سی های استفاده کنم؟
کدوم یک از آی سی ها تو تهران پیدا میشه؟
شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
اگه بدم بیرون واسم یه منبع تغذیه سوئچینگ درست کنند 55 ولت 4 آمپر چقدر هزینش میشه؟
سلام.اول از اساتید سوئیچینگ بپرسید توان 220 وات رو فلایبک خوب جواب میده اگه خوب بود میتونید اگه میخواهید از محصولات Powerint استفاده کنید از TOP250یا بالاتر استفاده کنید که در مشهد و تهران هست.
ولی اگر شما تجربه ای در ساخت سوئیچینگ ندارن از ابتدا ساخت این منبع براتون بسیار مشکل خواهد بود.
اینکه بدن براتون درست کنن نمیدونم در این توان هزینه اش چقدر میشه. من در این توان چیزی نساختم.
نمیشه چیزی آماده تو بازار پیدا کنید؟؟
سلام.اول از اساتید سوئیچینگ بپرسید توان 220 وات رو فلایبک خوب جواب میده اگه خوب بود میتونید اگه میخواهید از محصولات Powerint استفاده کنید از TOP250یا بالاتر استفاده کنید که در مشهد و تهران هست.
ولی اگر شما تجربه ای در ساخت سوئیچینگ ندارن از ابتدا ساخت این منبع براتون بسیار مشکل خواهد بود.
اینکه بدن براتون درست کنن نمیدونم در این توان هزینه اش چقدر میشه. من در این توان چیزی نساختم.
نمیشه چیزی آماده تو بازار پیدا کنید؟؟
بله من تا حالا منیع سوئیچینگ نساختم و اطلاعاتم در موردش خیلی کمه
اول میخواستم این توان رو با ترانس بدست بیارم که بعد از محاسباتش دیدم که هسته ei150 میخواد که خیلی بزرگ میشه و سنگین و نزدیکای 90 تومن خرج داشت.( میدونمم که سنگین و بزرگ میشه ولی تو جایی که میخوام استفاده کنم اندازه وسنگینیش مهم نیست)
به نظر شما بدم واسم بسازم بهتره ( خرجم کمتر از ترانس در میاد)؟
یا همون ترانس رو بسازم؟
بله من تا حالا منیع سوئیچینگ نساختم و اطلاعاتم در موردش خیلی کمه
اول میخواستم این توان رو با ترانس بدست بیارم که بعد از محاسباتش دیدم که هسته ei150 میخواد که خیلی بزرگ میشه و سنگین و نزدیکای 90 تومن خرج داشت.( میدونمم که سنگین و بزرگ میشه ولی تو جایی که میخوام استفاده کنم اندازه وسنگینیش مهم نیست)
به نظر شما بدم واسم بسازم بهتره ( خرجم کمتر از ترانس در میاد)؟
یا همون ترانس رو بسازم؟
اگه 90 تومن خرج داشته اصلا معطلش نکنید دوست عزیز . حتی می تونم بهتون پیشنهاد کار بدم . یعنی شما بساز ما ازت می خریم . تازه رو تعداد نه یک دونه .
موفق باشید .
دیدگاه