اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی فلای بک صفر تا 100 با همه جزئیات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی فلای بک صفر تا 100 با همه جزئیات

خواهش می کنم . با عرض پوزش که نتونستم پیوسته بیام! سعی میکنم طراحی به پایان برسونم
    اما در مورد کتاب پرسمن ، کتاب فوق العاده ایه جزء منابع اصلی در طراحی ها حساب میشه .
    بیاموز و بی آموز

دیدگاه

خواهش میکنم تلاش شما برای ما ارزشمنده.
      محاسبات فیلتر EMI و... هنوز مونده
      تکاور شدن جرات افزون کند.....هراس از دل مرد بیرون کند....

تا تکاور به تن زخمی خود جان دارد....مرز اسلام در این ملک نگهبان دارد.........

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : طراحی فلای بک صفر تا 100 با همه جزئیات

نوشته اصلی توسط سعید دلشاد منور
        .
        من با کتاب پرسمن جلو میرم.
        سلام
        کتاب پرسمن در مورد طراحی سوئیچینگه؟من کتاب ابریشمی فر رو دارم ولی توضیحاتش خیلی کلیه و جزئیات رو نگفته ،کتابی که شما دارید خوبه؟
        ممنون

دیدگاه

داداش منتظر ادامه بحث هستیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shaiigan
            سلام
            کتاب پرسمن در مورد طراحی سوئیچینگه؟من کتاب ابریشمی فر رو دارم ولی توضیحاتش خیلی کلیه و جزئیات رو نگفته ،کتابی که شما دارید خوبه؟
            ممنون
            بله با PDF پرسمن جلو میرم..
            اگه بخواین لینکش رو قرار میدم
            کتاب جامعی هست حدود 880 صفحه هست توپولوژی های مختلف رو کامل توضیح داده.البته یه تعداد توپولوژی های دیگه هم توضیح داده که من تابحال اسماشو نشنیده بودم.
            محاسبه قطعات مغناطیسی و...
            پیشهاد میکنم بخونی.پشیمون نمیشی

دیدگاه

و هنوز هم منتظر...

دیدگاه

با سلام ،
                ادامه بحثو پیش می بریم
                دوستمون گفت محاسبه فیلتر EMI ،
                قبل از اینکه به روند محاسبات وارد بشیم بهتر می بینم که یه مقدار در مورد فیلتر EMI و اینکه کجا باید ازش استفاده کنیم و غیره صحبت کنیم ، قبلا در پست های دیگه بعضی از دوستان درموردش صحبت کردن ، و ما هم به طور خلاصه و مفید در موردش بحث می کنیم :
                در یک منبع سوئیچینگ دو موضوع مورد توجه طراحان قرار میگیره که به طراحی فیلترها منجر میشه :
                1 - ریپل ولتاژ و جریان
                2 - برهم کنش الکترو مغناطیسی و نویز
                اما چرا این دو موضوع مهم هستند؟
                1 - ریپل ولتاژ از آنجایی مهمه که هم موجب عملکرد ناصحیح المان ها و یا اجزا مدار میشه و هم اگه این ریپل به خروجی منتقل بشه باعث کاهش راندمان و اصطلاحا کثیف کاری میشه
                اما گفتم عملکرد ناصحیح ، همونطور که میدونید ما داریم تو حوزه غیر خطی کار می کنیم ( اصطلاحا وقتی در یک مدار از سلف و خازن استفاده بشه میگن مدار غیر خطیه به خاطر اینکه تو روابطشون تغییرات بر اساس مشتق زمانه و این یعنی همون مفهوم غیر خطی بودن به روابط di/dt و dv/dt توجه کنید و این یعنی همون مفهوم غیر خطی ) در حوزه غیر خطی ما برای هر تغییر در ولتاژ و جریان یک واکنش خاص داریم و مباحثی مثل تشدید و رزونانس و نمایی و غیره پیش میاد ، پس اگه بخوایم بحثو زیاد نپیچونیم یعنی ریپل ولتاژ ( یعنی تغییرات زیاد در یک بازه زمانی کم ) باعث میشه عناصر غیر خطی رفتارات مختلفی رو از خودشون نشون بدن که این کار خلل در کارکردشون ایجاد میکنه، مثلا باعث میشه یه خازن به جای اینکه نقش یه فیلتر داشته باشه نقش یه عنصر تلف کننده انرژی رو بازی کنه که این راندمان کاری سیستمو میاره پایین .
                2 - بر هم کنش الکترومغناطیسی و نویز ، الکترو مغناطیس واژه ایه که بوجود آمده از جریان الکتریکی در یک هادیه ، که نمونه بارزش نیروییه که در سیم پیچ یعنی همون سلف ایجاد میشه و در هوا پخش میشه ، حالا فرض کنید چند عنصر الکترومغناطیس در مدار داشته باشیم ، این عناصر ایجاد برهم کنش الکترومغناطیسی می کنند و اختلالات و نویز در مدار به وجود میاد . حالا این برهم کنشا خودشون در جهت های مختلف انجام میشه مثلا ممکنه دو پرتو یا موج در جهت مخالف باشند ی همسو باشن و یا.. که اصطلاحا میگن نویز EMI حالا این مسیرهای الکترومغناطیسی ممکنه در هوا و روی سیم کشی مدار وجو داشته باشن که نویز EMI روی سیم کشی و نوع دیگر نویز یعنی RFI در هوا بررسی میشن ، که برای هر کدوم راه کارهایی پیشنهاد میشه ، برای نویز EMI فیلتر EMI مطرح میشه که مهمترین اجزاش یه سلف و خازن هستند ( همنوطور که میدونید چند نوع فیلتر بالا گذر ، پایین گذر ، میان گذر و.. وجود داره که مهمترین اجزاء سازنده این فیلترها سلف ، خازن و مقاومت هستند ) . اما برای محاسبه سلف و خازن روابط و راه های مختلفی وجود داره ، مثلا یه راهش اینه بیایم امپدانس ورودی رو محاسبه کنیم و از روی اون به میزان سلف و خازن مود نیاز برسیم و یه راه دیگش اینه بیایم از شکل موج هارمونیک ها استفاده کنیم و فیلتر مورد نیازو بدست بیاریم ، پس تا به اینجای کار یه آشنایی جزئی از ماهیت نویز EMI کسب کردیم و در قسمت بعد از راه محاسبه امپدانس ورودی به محاسبه فیلتر EMI می پردازیم . در شکل زیر هم نویز EMI رو میتونید درک کنید که یه نویز EMI با یه حالت پیک زودگذر چکار میتونه بکنه و دامنرو چقدر افزایش بده :
                بیاموز و بی آموز

دیدگاه

انتخاب نوع فیلتر EMI ،
                  به مدار زیر نگاه کنید که فیلتر EMI با دایره سبزرنگ مشخص شده ،

همونطور که ملاحظه میکنید دو خازن در طرفین یک سلف ایزوله تشکیل یه فیلترو دادن ، یه فیلتر میتونه با توجه به مدار حالت های مختلفی داشته باشه مثلا ممکنه یه سلف با یه خازن باشه ، یا دو خازن با یه سلف و یا یه خازن با دو سلف ، حالا از کجا بفهمیم در مدارمون باید از کدوم حالت استفاده کنیم؟ به جدول زیر توجه کنید .

این جدول به شما میگه بر اساس میزان امپدانس در خروجی و ورودی نوع فیلترتونو مشخص کنید ، با این تفسیر پس می فهمیم که مدار بالا مداریه که امپدانس ورودی و خروجیش بالاست که در اکثر منابع تغذیه که با برق ac ( مثلا برق شهر ) کار می کنن از این نوع توپولوژی استفاده میشه .
                  در قسمت بعد به محاسبه عددی می پردازیم.
                  بیاموز و بی آموز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید دلشاد منور
                    بله با PDF پرسمن جلو میرم..
                    اگه بخواین لینکش رو قرار میدم
                    کتاب جامعی هست حدود 880 صفحه هست توپولوژی های مختلف رو کامل توضیح داده.
                    سلام

ممنون میشم اگر لینکش رو قرار بدید حتما میخام.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR.YIO
                      رابطه 4 :
                      IL1 = Iout(1/(N1/N2))((Vin+(Vout+Vf)*(N1/N2)/Vin)=0.382A
                      سلام این عدد رو نمیتونم بدست بیارم ،پرانتزهای فرمول درسته؟بجای vin چند بزارم؟

ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shaiigan
                        سلام این عدد رو نمیتونم بدست بیارم ،پرانتزهای فرمول درسته؟بجای vin چند بزارم؟

ممنون
                        رابطه تمیزترش اینه ، از این استفاده کنید :
                        بیاموز و بی آموز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR.YIO

و می دانیم
                          TON+Tr = 0.8T
                          پس:
                          1.6Tr + Tr = 16us
                          پس:
                          Tr = 6.15us
                          و TON = 9.84us
                          16us از کجا اومد؟

دیدگاه

اینم لینک دانلود
                            http://www.4shared.com/office/toV2mm...y-design-.html
                            فقط اینو بگم که انگلیسیه.
                            ولی نا امید نشین چون مرجع هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shaiigan
                              16us از کجا اومد؟
                              با اجازه از استاد.
                              میدانیم که فرکانس سوئیچینگ رو 50khz در نظر گرفتیم.درسته؟ خب t=1/f هست درسته؟ تو این فرمول اگه 50 کیلو هرتز رو بزاری میشه 2 میکرو ثانیه و اگر طبق فرمول TON+Tr = 0.8T به یه دونه 0.8 ضرب کنی میشه 16 میکرو ثانیه

دیدگاه

راستی استاد میشه یه ماسفت معروف دیگه ای رو هم معرفی کنین؟
                                من تو تبریز هستم دسترسی من فقط به فروشگاه eca هست :">

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X