اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روشن کردن LED با باطری 6 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

روشن کردن LED با باطری 6 ولت

سلام دوستان من یه مشکلی دارم لطفا راهنمایی بفرمایید:من یه چراغ قوه با 30 تا LED دارم که میخوام با باطری اسیدی 6 ولت 4.5 امپر روشن کنم و به اجبار LED ها رو هم نمیتونم از ارایش موازی خارج کنم.با رگلاتور LF33 ولتاژو 3.3 کردم ولی نمیتونه جریانشو تامین کنه با 2n3055 به صورتی که بیس به 3.3 رگلاتور کلکتور به 6 باطری و امیتور خروجی برای 2-3 دقیقه جریانو با 2.9 ولت تامین میکنه ولی به شدت داغ میشه حتی با هیت سینک.من میخوام که برای مدت حداقل 8 ساعت بتونم روشن نگهش دارم .ممنونم

پاسخ : روشن کردن LED با باطری 6 ولت

نمیدونم سایز چراغ قوه ای که میگی چقدره ولی میتونه از lm8705 قابلمه ای استفاده کنی
    خروجی اش 5 ولته و 1.5 آمپر.
    4 تا موازی کن بشه 5ولت 6 آمپر.
    hi miami

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pesare shoja
      نمیدونم سایز چراغ قوه ای که میگی چقدره ولی میتونه از lm8705 قابلمه ای استفاده کنی
      خروجی اش 5 ولته و 1.5 آمپر.
      4 تا موازی کن بشه 5ولت 6 آمپر.
      این که حداقل 7V ورودی میخواد!!!
      امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
      از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط student2011
        این که حداقل 7V ورودی میخواد!!!
        6 ولتم جواب میده. البته اینجا ماکس 4.5 آمپر داریم بازم خوبه میتونه 3 تا بزاره
        hi miami

دیدگاه

6 ولتم جواب میده. البته اینجا ماکس 4.5 آمپر داریم بازم خوبه میتونه 3 تا بزاره
          دوستان دقت کنید که من 3 ولت 2 امپر نیاز دارم

دیدگاه

هر lf33 چند تا آمپر میده؟ 500mA خوب 7 تا بزار یا 8 رو موازی کن. نمیدونم بستگی بخودت داره.مسابقات رباتیک بری مثلا 10 تا 7805 رو باهم موازی میکنن.
            hi miami

دیدگاه

هر lf33 چند تا آمپر میده؟ 500mA خوب 7 تا بزار یا 8 رو موازی کن. نمیدونم بستگی بخودت داره.مسابقات رباتیک بری مثلا 10 تا 7805 رو باهم موازی میکنن.
              ممنون از جوابت دوست من ولی مگه ترانزیستور 2n3055 ترانزیستور 15 امپری نیست و مگه یکی از کارای ترانزیستور تقویت جریان نیست پس چرا تا مرز سوختن داغ میشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidashouri
                ممنون از جوابت دوست من ولی مگه ترانزیستور 2n3055 ترانزیستور 15 امپری نیست و مگه یکی از کارای ترانزیستور تقویت جریان نیست پس چرا تا مرز سوختن داغ میشه؟
                جریانی که به بیس یه npn میره مهمه. من فک نکنم کافی باشه. برا همین داغ میکنه. تا یه حدی میشه با هیت سینک خنک اش کرد ولی دیگه نه زیاد :job:
                hi miami

دیدگاه

دوستان دقت کنید که من 3 ولت 2 امپر نیاز دارم
                  چرا 2A مگه ال ای دی هات از چه نوعی هستش?معمولی ها حداکثر 20mA میکشن.
                  حالا حتما باید در یک ردیف موازی بشن؟
                  چرا میخوای ولتاژ رگوله بدی؟چرا جریان رگوله نمیدی به ال ای دی ها؟اینطوری ال ای دی هات زود میسوزن چون اینطوری جریانشون کنترل شده نیست.
                  امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط student2011
                    چرا 2A مگه ال ای دی هات از چه نوعی هستش?معمولی ها حداکثر 20mA میکشن.
                    حالا حتما باید در یک ردیف موازی بشن؟
                    چرا میخوای ولتاژ رگوله بدی؟چرا جریان رگوله نمیدی به ال ای دی ها؟اینطوری ال ای دی هات زود میسوزن چون اینطوری جریانشون کنترل شده نیست.
                    یک ذره اور ولتاژ کردم چون تو حجم کم نور زیاد لازم دارم در مورد جریان رگوله هم نمیدونم ممنون میشم توضیح بدید.

دیدگاه

یک ذره اور ولتاژ کردم چون تو حجم کم نور زیاد لازم دارم در مورد جریان رگوله هم نمیدونم ممنون میشم توضیح بدید.
                      سلام
                      در ولتاژ رگوله ولتاژ ثابته و جریان متغیر و در جریان رگوله برعکس.یعنی جریانی رو که شما به ال ای دی می دین ضرب در مقاومت داخلی لامپ یه ولتاژی روی لامپ ایجاد میکنه که دست ما نیست و اصلا کاری هم باهاش نداریم و فقط کافیه جریان رو تامین کنیم.یعنی مثلا برای 30 عدد ال ای دی با حداکثر 20mA جریان میشه 600mA که راحت با یه رگلاتور خطی ساده مثل LM317 یا مدل های کم تلفات تر مثل LM1117 یا پر بازده مثل سوچینگ های مختلف مثل MC34063- UC3842-LM2575 , .... میشه ساختش.با بازده بالای 70 درصد.مداراتش هم در اینترنت فراوونه.CONSTANT CORRENT CIRCUIT رو سرچ کن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X