اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه ای که لیاقت ساخت رو داره

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه ای که لیاقت ساخت رو داره

نوشته اصلی توسط Amir_Eshraghi
    سلام به همه
    من این مداروخیلی وقت پیشا ساختم , مدار خوبی بود اما 3 بار برد عوض چاپ کردم که درست شد کاملا !
    مال من دقیقا مثل همین بود اما pcb رو خوردم طراحی کردم و اشکالات شماتیکو گرفتم ! خدارو شک که داغ نمیکرد زیاد !
    یک بار یادمه که دیود های اول که به دی سی تبدیل میکرد داغ میکرد و میسوخت , بعد اتصالیشو گرفتم و عوض کردم زدم به برق ترانسو حدودا 7 8 ثانیه بعد خازن ترکید ! فکر کردم لاستیک ماشین ترکیده بود
    به هر حال منبع خوبیه اما دردسر زیاد داره ! مثلا 3055 باید رو هدیسینگ خیلی قوی باشه ! هزرینش پایینه اما هزینه ی قاب و چیزایی ریزش زیاده ! من قاب آماده فلزی خریدم نشد ! قاب پاور گرفتم بازم نشد ! دفتم گلکسی طراحیم کردم و چاپ کردم که تقرریبا خوب شد ! اما من با سون سگمت درست نکردم با lcd درست کردم که ولتاژ و جریانو نشون بده ! وقت کردم عکساشو میزارم !

338 خیلی رگولاتور خوبیه ! اما به شرطی که اورجینالشو بخرین ! من خیلی از اینا خریدم , چون همیشه تلقش رو پیدا میکردم ! 5 آمپرشو تست نکردم اما برای من 3.5 تا 4 آمپر رو میداد ! اما اصلش , اونم قابلمه ای بود ! که حدود 20ت خریدم از سایت !
    اگر فقط میخوان ولتاژ رو تغییر بدین lm338k بهترین مورده اما باید اورجینالشو بخرید ! میتونید از جوان الگترونیک یا پایا بخرید اما قیمتش از 16 ت شروع میشه !
    338 خیلی حساسه خیلی سریع میسوزه!!
    2576 مناسبتره البته اگه خطی نخواین
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
    مخترع برتر شمال غرب سال 96
    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

سلام دوستان همونطور که میدونید مدار چاپی این پاور برعکس من با فتوشاپ اومدم میرورش کردم دقیقا همون نقشه اصلی شد
      مدار رو کامل بستم به جای استفاده از ترانس اول با یک پاور دیگه که نشون دهنده سون سگمنی داره تستش کردم متاسفانه خروجی نمیده لازم به ذکره که ولتاژ dc رو به خازن ورودی دادم
      در ضمن ای سی u2 که خروجی مدار هستش به شدت داغ میشه و 80 میلی آمپر جریان میکشه
      کلی وقت گذاشتم اصلاحش کنم اما نتیجه نگرفتم لطفا راهنمایی کنید
      وقتی پایه ترانزیستور bc 547 که من به جاش bc 337 گذاشتم رو از مدار جدا میکنم دیگه خبری از داغ شدن ای سی نیست و خروجی مدار دقیقا همان ورودی مدار میشه مسلما هیچ کنترلی روی ولتاژ نخواهیم داشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abadan-naseri
        سلام دوستان همونطور که میدونید مدار چاپی این پاور برعکس من با فتوشاپ اومدم میرورش کردم دقیقا همون نقشه اصلی شد
        مدار رو کامل بستم به جای استفاده از ترانس اول با یک پاور دیگه که نشون دهنده سون سگمنی داره تستش کردم متاسفانه خروجی نمیده لازم به ذکره که ولتاژ dc رو به خازن ورودی دادم
        وقتی پایه ترانزیستور bc 547 که من به جاش bc 337 گذاشتم رو از مدار جدا میکنم دیگه خبری از داغ شدن ای سی نیست و خروجی مدار دقیقا همان ورودی مدار میشه مسلما هیچ کنترلی روی ولتاژ نخواهیم داشت
        این مدار ها اصلا ارزش دیدن نداره. 24ولت ورودی 30ولت خروجی.
        من یه پاور کامپوتر رو با 2 تا lm317 متغبر کردم. البته من اونقدر پول نداشتم که lm338 قابلمه ای رو بگیرم. با 2576 هم میشه.
        از 1.2 تا 22 ولت.
        بعد کیت ولتمتر با7107 مهرام کیت رو خریدم گذاشتم روش.
        بعد یه مدار های که اسمش مدار های مقاومت شنت هست رو تو eca خوندم. توی این مدار ها یه مقاومتیه با تغییر اون میشه جریان رو تنظیم کرد. من به جای اون. پتانسیومتر گذاشتم. اتصال کوتاه هم بشه زود قطع میشه .
        البته تا این درست شد 2تا lm317 رو سوزوندم چون باید مراقب باشی هدسینکش به بدنه بر خورد نکه و کلی چیز دیگه.
        ولتمتر هم یه مشکلی داره که باید درستش کنی ولی خیلی خوبه تا دهم ولت هم نضون میده.
        اگه یه ولتمتر دیگه هم بگیری می تونی اونو به آمپرمتر هم تبدیل کنی.
        اگه خواستس درست کنی بهم بگو تا بقیه کار های که باید بکنیرو بهت بگم تا مثل من 7 هزار تومن ظرر نکنی.
        http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
          این مدار ها اصلا ارزش دیدن نداره. 24ولت ورودی 30ولت خروجی.
          من یه پاور کامپوتر رو با 2 تا lm317 متغبر کردم. البته من اونقدر پول نداشتم که lm338 قابلمه ای رو بگیرم. با 2576 هم میشه.
          از 1.2 تا 22 ولت.
          بعد کیت ولتمتر با7107 مهرام کیت رو خریدم گذاشتم روش.
          بعد یه مدار های که اسمش مدار های مقاومت شنت هست رو تو eca خوندم. توی این مدار ها یه مقاومتیه با تغییر اون میشه جریان رو تنظیم کرد. من به جای اون. پتانسیومتر گذاشتم. اتصال کوتاه هم بشه زود قطع میشه .
          البته تا این درست شد 2تا lm317 رو سوزوندم چون باید مراقب باشی هدسینکش به بدنه بر خورد نکه و کلی چیز دیگه.
          ولتمتر هم یه مشکلی داره که باید درستش کنی ولی خیلی خوبه تا دهم ولت هم نضون میده.
          اگه یه ولتمتر دیگه هم بگیری می تونی اونو به آمپرمتر هم تبدیل کنی.
          اگه خواستس درست کنی بهم بگو تا بقیه کار های که باید بکنیرو بهت بگم تا مثل من 7 هزار تومن ظرر نکنی.
          ولت متر و آمپر متر با 7107 تو اینترنت موجوده ! میتونستید مدارو با پی سی بیش از اینترنت پیدا کنید .
          24 ولت ای سی هم تبدیل میکنه به 31 ولت دی سی ! اگر تعجب کردین و فکر ممیکنید امکان نداره , تحلیل مدارشو براتون بزارم که بخونید و پی ببرید .
          " د یه مدار های که اسمش مدار های مقاومت شنت هست رو تو eca خوندم. توی این مدار ها یه مقاومتیه با تغییر اون میشه جریان رو تنظیم کرد. من به جای اون. پتانسیومتر گذاشتم. اتصال کوتاه هم بشه زود قطع میشه . " لطفا مدارو قرار بدین که بقیه هم استفاده کننند .

موفق باشید .
          « با هر دستی بدی , با همان دست پس خواهی گرفت »
          این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

:NO:
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=90030.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir_Eshraghi
              ولت متر و آمپر متر با 7107 تو اینترنت موجوده ! میتونستید مدارو با پی سی بیش از اینترنت پیدا کنید .
              24 ولت ای سی هم تبدیل میکنه به 31 ولت دی سی ! اگر تعجب کردین و فکر ممیکنید امکان نداره , تحلیل مدارشو براتون بزارم که بخونید و پی ببرید .
              " د یه مدار های که اسمش مدار های مقاومت شنت هست رو تو eca خوندم. توی این مدار ها یه مقاومتیه با تغییر اون میشه جریان رو تنظیم کرد. من به جای اون. پتانسیومتر گذاشتم. اتصال کوتاه هم بشه زود قطع میشه . " لطفا مدارو قرار بدین که بقیه هم استفاده کننند .

موفق باشید .

البته این مدار برای آقای arvinfx هست.

فرمول برای بدست آوردن مقدار پتانسیومتر R1 :باید حداکثر جریانی رو که می خواید توی I بگذارید.
              R1=0.7/I

توی ایم مدار R1 مقاومته ولی باید یه پتانسومتر با مقداری که از فرمول بدست اوردید بگذارید. پایه های وسط وچپ.

ترض کارشم اینطوریه که وقتی افت ولتاژ روی پتانسیومتر R1 به 0.7 برسه ترانزیستور Q2 روشن میشه و جریان بیس ترانزیستور Q1 رو میدزده و جریان بیشتری رو عبور نمیده :biggrin:

توی این مدار حد اکثر ولتاژ اعمالی به بیس ترانزیستور Q1 درست رعایت نشده نری اینو ببندی بگی سوخید ترانزیستورم!!! باید یه مقاومت دیگه یا زنر بهش ازافه بشده ....

و جواب سوال اولیتونو بدم، وقتی کیتش تو بازار موجوده مگه مرض داریم که بریم pcb رو پرینت کنیم ، اتو کنیم ، اسید کار کنیم ، سوراخ کاری کنیم ، قطعات رو بگیرم و وصل کنیم.
              حالا کار کنه یا نکنه.
              کیتشو بگیری خودتو خلاص کردی و خوشکل تر هم میشه.
              http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

:wow:کمک کمک کنید لطفا :wow:
                سلام
                کسی نیست جواب سوال مارو بده ؟
                مدار رو بستم خروجی نمیده قبلا کامل مشکلم رو توضیح دادم یکی راهنمایی کنه لطفا !

دیدگاه

سلام کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟////

دیدگاه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abadan-naseri
                      شما جا هایی رو که میگم رو دوباره تست کنید
                      چک کردن ترتیب پایه های ولوم ها چون اگه یه پایه هم اشتباه وصل بشه خروجی کنترل نمیشه
                      چک کردن بیس ، کلکتور و امیتر ترانزیستور های 2n2219 , 2n3055
                      چک کردن کاتد و آند دیود ها
                      چک کردن سمت ای سی ها
                      اگر در انجام کار جایی رو فکر کردید اشتباه وصل کردید با شماتیک چک کنید و از درست بستن آن المان اطمینال حاصل فرمایید
                      لطفا از رو و زیر برد عکس بزارید

دیدگاه

سلام ممنون که جواب دادید
                        اینم عکسهاش

http://s5.picofile.com/file/8136174750/Desktop.rar.html
                        نقشه رو چک کردم ترانزیستور و ولومها درست بودند

دیدگاه

سلام
                          اگر به دقت به این قسمت که قرمز کشیدم نگاه میکنید متوجه میشید که چون شما ورودی رو به خازن دادید این قسمت کار نمیکنه
                          شما ورودی رو به 1 و 2 بدید مشکلی نداره که dc باشه بعد ای سی ها رو هم عوض کنید به احتمال زیاد آسیب دیده اند
                          باز تاکید میکنم حتی یک تغییر در پایه های ولوم باعث میشه تا ولتاژ تغییر پیدا نکنه و ثابت بمونه
                          و پایه های ترانزیستور Q2 ,Q4 درست باشند
                          http://8pic.ir/images/c6sncohw63b2x7jdel1m.gif

دیدگاه

به زودی شماتیک و طراحی pcb که خودم انجام دادم و جوال گرفتم ازش به همراه فیلم کارکرد و طراحی قاب با پلکسی در اتوکد و مدار ولت آمپر متر با ال سی در رو در یک مجموعه آماده میکنم و قرار میدم . انشالله که ابهامات برطرف خواهد شد .

موفق باشید
                            « با هر دستی بدی , با همان دست پس خواهی گرفت »
                            این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

سلام دست شما درد نکنه
                              منتظرم ممنونم

دیدگاه

این مدار 50 ولت 5 امپر میده؟
                                عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                                مخترع برتر شمال غرب سال 96
                                مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X