اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در هسته تیروئیدی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در هسته تیروئیدی

سلام دوستان من به یه مشکل عجیب برخوردم که امیدوارم راهنماییم کنید
    من یک هسته فریت تیروئیدی با قطر تقریبی 5 سانتیمتر دارم که سیم پیچش سوخته
    در مشابه سالم اون 24 دور سیم پیچیده که 7 تا سیم 1.5 بصورت منظم کنار همه
    این 7 تا سیم 1.5 بصورت موازی و تخت دور هسته پیچیده شدن و ابتدا و انتهای اونها به هم متصله.
    و وقتی هانری اون رو میگیرم 90 میکرو هانری نشون میده
    حالا روی هسته دیگری که دارم همون 24 دور سیم رو به هر طریقی ( یک رشته، چند رشته و ....)
    که میپیچم بالای 25 میکرو هانری نمیره. ایا ممکنه منظم و ردیفی پیچیدن سیم پیچ اینقدر تاثیر داشته باشه!!!
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    مهم نیست چه مدرکى دارید
    مهم این است که چه درکى دارید . . .

پاسخ : مشکل در هسته تیروئیدی

با سلام
    ممکنه به خاطر جنس هسته باشه

دیدگاه

جنس هسته ها کاملا یکسانه چون همگی روی یک مدل UPS خاص هستند.
      مهم نیست چه مدرکى دارید

دیدگاه

شاید به علت فاصله هوایی باشه.
        سیمهارو منظم بپیچید.

دیدگاه

اگه هسته ها یکسان باشند اندازه سلف بهN و گپ هسته وابستست. که N همون تعداد دوره ،اگه هسته ها کاملا مشابه باشن گپ هاشون برابره پس میمونه فقط تعداد دور . و نکته بعدی اینکه موازی پیچیدن سیم ها هم تاثیر خاصی روی مقدار سلف نداره و اگه شما یک رشته سیم بپیچی یا چند رشته یه مقدارو نشون میده . پس اگه از هسته ها اطمینان داری تعداد دور رو دقیق بپیچ و گاهی نیم دور در یک هسته اندازه سلفو با توان 2 زیاد میکنه پس نیم دورم نیم دوره!!
          بیاموز و بی آموز

دیدگاه

ممنون دوستان
            نکاتی که فرمودید رو رعایت کردم
            فاصله هوایی هم حتی از مورد آماده که منظم پیچیده شده کمتره
            در ضمن اختلاف 90 میکروهانری تا 25 میکرو هانری نمیتونه از یه کم فاصله هوایی باشه
            چون من با سیم نازک و تک رشته همون 24 دور رو که پیچیدم (برای کاهش فاصله هوایی)بازم حدود 25 میکرو هانری شد.
            نوشته اصلی توسط AMIR.YIO
            نکته بعدی اینکه موازی پیچیدن سیم ها هم تاثیر خاصی روی مقدار سلف نداره و اگه شما یک رشته سیم بپیچی یا چند رشته یه مقدارو نشون میده . پس اگه از هسته ها اطمینان داری تعداد دور رو دقیق بپیچ و گاهی نیم دور در یک هسته اندازه سلفو با توان 2 زیاد میکنه پس نیم دورم نیم دوره!!
            من هم تا قبل از این فکر میکردم که موازی پیچیدن تاثیری روی مقدار سلف نداره ولی چیزی که دارم میبینم اینه که تاثیر داره :eek:
            ولی به اون شکلی که خودش پیچیده و من خودم که میپیچم تاثیری نداره.
            در ضمن کار ما از نیم دور گذشته باید 24 دور رو 100 دور کنم تا به اون هانری مورد نظر برسم :angry: :angry:
            مهم نیست چه مدرکى دارید

دیدگاه

درد سر پیچیدن سلف (اصلا ساختن اش) رو که همه می دوند. به نظر من آن قدر بپیچ تا به چیزی که می خواهی برسی.(اگه جا برای پیچیدن داری)
              ضخامت سیم ات رو هم می تونی کمتر کنی، اگه مشکل جریان نداری.

دیدگاه

سلف تیرئیدیه و جریان عبوری هم بالاست باید 7 رشته موازی سیم 1.5 بپیچم!!!
                با توجه به اینکه هانری و حدود جریان رو میدونم میشه چیز دیگه ای جایگزین کرد بالاخره
                ولی مساله اصلی این تناقض و ابهامیه که برای من بوجود امده :angry: و هیچ جور نمیتونم توجیهش کنم.
                مهم نیست چه مدرکى دارید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط میثم عزیزی
                  سلف تیرئیدیه و جریان عبوری هم بالاست باید 7 رشته موازی سیم 1.5 بپیچم!!!
                  با توجه به اینکه هانری و حدود جریان رو میدونم میشه چیز دیگه ای جایگزین کرد بالاخره
                  ولی مساله اصلی این تناقض و ابهامیه که برای من بوجود امده :angry: و هیچ جور نمیتونم توجیهش کنم.
                  ببین دوست عزیز مساله خیلی ساده تر از این حرفاس . شما یه جای کارت مشکل داره یا یه جای کار داری یه اشتباه میکنی .. الان هسته ای که 90 میکرو هانریه رو سالم با سیم پیچ داری؟ یا داری از روی شماتیک میگی؟که شماتیک عددش مشکل داره... روند سیم پیچی و هسته اینجور که داری میگی درسته ... به نظر من یه عکس از دو هسته و سیم پیچیت بگیر بزار ببینیم چی به چیه ...
                  بیاموز و بی آموز

دیدگاه

سلف 90 میکرو هانری روی دستگاه ups الان هست و بصورت منظم پیچیده شده
                    مهم نیست چه مدرکى دارید

دیدگاه

جنس هسته متفاوته
                      تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                      داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

این هسته ای که سالمه و روی دستگاهه
                        میترسیم که سیمهاشو باز کنیم چون به احتمال قوی اگه باز کنیم سیمهاشو و بعد ببندیم هانریش مثل بقیه کاهش پیدا کنه
                        ولی برای اینکه بررسی کنیم که جنس دو هسته یکی هست یا نه روی سلف سالم 8 دور سیم پیچیدم و هانری رو گرفتم البته دو سر سیمهای پیچیده شده قبلی روی هسته رو به هم زدم که روی این 8 دور تاثیر نزاره حدود 5 میکرو هانری شد. و همین کارو روی هسته تیروئیدی موجود که هیچ سیم پیچی روش نبود انجام دادیم یعنی 8 دور سیم که نتیجه این شد که هانری این مورد هم حدود 5 میکرو هانری شد و نتیجه اینکه جنس هسته ها یکسانه.
                        البته این رو هم بگم سلف سالم و سلفی که سیم پیچش سوخته و ما میخواهیم سیم پیچی مجدد کنیم و نمیشه
                        هر دو در یک قسمت مشابه استفاده میشن و طبیعیه که جنس هردو یکسان باشه.
                        من تنها موردی که به فکر خودم میرسه اینه که منظم و نامنظم پیچیدن (سیم پیچهای با چند رشته موازی برای افزایش جریان) خیلی توی مقدار هانری تاثیر داره
                        مهم نیست چه مدرکى دارید

دیدگاه

برای اینکه بررسی کنیم که جنس دو هسته یکی هست یا نه روی سلف سالم 8 دور سیم پیچیدم و هانری رو گرفتم البته دو سر سیمهای پیچیده شده قبلی روی هسته رو به هم زدم که روی این 8 دور تاثیر نزاره حدود 5 میکرو هانری شد. و همین کارو روی هسته تیروئیدی موجود که هیچ سیم پیچی روش نبود انجام دادیم یعنی 8 دور سیم که نتیجه این شد که هانری این مورد هم حدود 5 میکرو هانری شد
                          دقیقا این میشه برهان خلف . خودت فرضیت رو نقض کردی . اگه نحوه سیم پیچی مهمه چور شما رو یک سیم پیچ یک سیم پیچ مرتب پیچیدی ؟
                          تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                          داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

ما دو تا هسته تیروئیدی داریم که روی هردو 8 دور سیم پیچیدیم منتها روی اونی که سالمه 24 دور سیم بسته شده. و برای حذف اثر اون هردوسر سیم پیچ رو به هم وصل میکنیم. و حالا دیگه روی 8 دور سیم ما تاثیر نداره. تا اینجا رو قبول دارید
                            حالا اگر جنسا یکی باشن اگه رو هر دو هسته 8 دور نامنظم بپیچیم هانری هردو یکی میشه که طی ازمایش تقریبا یکی شد.
                            مهم نیست چه مدرکى دارید

دیدگاه

ما دو تا هسته تیروئیدی داریم که روی هردو 8 دور سیم پیچیدیم منتها روی اونی که سالمه 24 دور سیم بسته شده. و برای حذف اثر اون هردوسر سیم پیچ رو به هم وصل میکنیم. و حالا دیگه روی 8 دور سیم ما تاثیر نداره. تا اینجا رو قبول دارید
                              حالا اگر جنسا یکی باشن اگه رو هر دو هسته 8 دور نامنظم بپیچیم هانری هردو یکی میشه که طی ازمایش تقریبا یکی شد.
                              یعنی دوسر 24 دور رو به هم وصل کردی تا اثرش حذف بشه ؟!
                              باید دوسر 24 دور رو اتصال باز کنی یعنی حتی اگر به دستگاه وصل شده از UPS جدا کنی بعد هانری اون 8 دور رو بگیری .
                              اگر دوسر 24 دور به هم وصل بوده باشه و از اون 8 دور 5 میکرو هانری گرفتی ، هسته ات خیلی هسته ی مردی بوده .
                              اگر باز هم مقدار هانری با هسته ی خودت تفاوت داره متریال شون با هم فرق داره

رنگش زرده ؟
                              چه جریانی ازش رد شده که زده 7 تا رشته سیم 1.5 رو سوزونده ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X