اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با شارژر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با شارژر

با سلام خدمت دوستان
    نمیدونم اینجا جاش هست یا نه به یه مشکل بر خوردم باتری هدفون وایرلس و بعد از این که عوض کردم 500میلی آمپری خودش رو با یه 850 میلی آمپری با وجود اینکه ولتاژ 3.7 هم هدفون میده واسه شارژ ولی باتری شارژ نمیشه در صورتی که باتری سالمه با تغذیه به خوبی شارژ میشه علت چی میتونه باشه؟

پاسخ : مشکل با شارژر

نوشته اصلی توسط admiral_v
    با وجود اینکه ولتاژ 3.7 هم هدفون میده واسه شارژ ولی باتری شارژ نمیشه
    سلام
    از کی تا حالا باطری با 3.7V شارژ میشه.باید 4.2V باشه یا من بد متوجه شدم؟؟
    امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
    از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

هر باتری لیتیومی باید با ولتاژی بالا تر از اون چیزی که روش نوشته شده شارژ بشه (0.5 الی 1 ولت به ازای هر سلول 3.7 ولتی)
      که برای شما میشه 4.2 تا 4.7 ولت.
      :smile:
      [glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
      درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

ـشکر از پاسختون به نظر ایراد از قسمت شارژ برد دستگاه است ولتاژ رو دوباره گرفتم 3.4 میده البته یه سیم سوم هست (NTC) که به خروجی سوم باتری میخوره اونم 2.5 ولت داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط XBlueSky
          هر باتری لیتیومی باید با ولتاژی بالا تر از اون چیزی که روش نوشته شده شارژ بشه (0.5 الی 1 ولت به ازای هر سلول 3.7 ولتی)
          که برای شما میشه 4.2 تا 4.7 ولت.
          :smile:
          نه بابا نکن این کارا.کار میدی دست بنده های خدا.این جوری که نیست. بالاتر از 4.35V رگوله خطر انفجار و آتیش گرفتن باطری داره قبلشم باطری به فنا میره.
          به خاطر همین حدود 4.2V میگیرن تا با حداکثر تلرانسش بشه 4.35V
          احتمالا مشکل از شارژره.
          امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط student2011
            نه بابا نکن این کارا.کار میدی دست بنده های خدا.این جوری که نیست. بالاتر از 4.35V رگوله خطر انفجار و آتیش گرفتن باطری داره قبلشم باطری نه فنا میره.
            به خاطر همین حدود 4.2V میگیرن تا با حداکثر تلرانسش بشه 4.35V
            احتمالا مشکل از شارژره.
            عاملی که باعث ترکیدن میشه جریان بالاست.
            من با 4.7 ولت 0.2 آمپر یک باتری تک سل لیتیوم (2525) شارژ کردم مشکلی پیش نیومد .
            همچنین باتری 3 سل 11.1 ولت رو با 14.6 ولت 0.2 آمپر شارژ کردم باز هم مشکلی پیش نیومد .(البته زمان شارژ طولانی میشه)
            برای شارژر هم از LM317 استفاده کردم .

به نظر من اگر جریان محدود بشه مشکلی پیش نمیاد. :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط XBlueSky
              عاملی که باعث ترکیدن میشه جریان بالاست.
              به نظر من اگر جریان محدود بشه مشکلی پیش نمیاد. :agree:
              سلام
              درسته جریان عامل اصلی هستش ولی آیا هیچ فکر کردین طبق گفته شما وقتی باطری مثلا 1000mA در ولتاژ اصلی خودش یعنی 4.2V هزار میلی برای شارژ میکشه در ولتاژ 4.7V چقدر خواهد کشید؟مطمعن هستید با جریان اضافه ای که واردش میشه نمیترکه؟انگار به یه بادکنک هوای بیشتر از تحملش وارد بشه خوب میترکه دیگه!!
              این عامل اختلاف پتانیس هستش که میزان جریان کشی و سقف اون رو تعیین میکنه.
              بعدشم مهم نیست که شما سر باطری خودتون چه بلایی میارید مهم مشخصات واقعی یه باطری هستش که توسط سازندگان معتبر اون باطری به صورت استاندار ارائه میشه.
              هر قدر باطری رو غیر استانداردتر شارژ کنی از عمرش کم کردی حالا مهم نیست چند بار برای شما کار کرده باشه مهم اینه که باید حداقل بین 200-400 بار شارژ و دشارژ استاندارد رو به صورت فول جواب بده.

دیدگاه

بله حق با شماست .
                من فکر عمر باتری رو نکردم .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X