اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

در خواست منبع تغذیه 50 ولت متقارن 5 امپر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : در خواست منبع تغذیه 50 ولت متقارن 5 امپر

نوشته اصلی توسط mohammad safarnejad
    اگه ترانس 50 ولت رو تبدیل به dc کنیم ولتاژ چقدر میره بالا؟
    ضرری برای LM2576HV-ADJ ایجاد نمیکنه؟
    اگه 50ولت به dcتبدیل بشه می شه 70ولت و چرا ضرر داره واسه رگلاتور چون رگلاتور می تونه حداکثر تا 60ولتو تحمل کنه در ضمن شما از lm2576نمی تونی 5امپر بگیری اگه بخوای 5امپر بگیری باید از lm2677استفاده کنی (می تونی دیتاشیتش رو دانلود کنی و اطلاعات تکمیلیش رو از اونجا بخونی)
    به جای اینکه جای کسی را بگیرید سعی کنید جای واقعیه خود را بیابید

TABRIZ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط TABASOOMTZ
      اگه 50ولت به dcتبدیل بشه می شه 70ولت و چرا ضرر داره واسه رگلاتور چون رگلاتور می تونه حداکثر تا 60ولتو تحمل کنه در ضمن شما از lm2576نمی تونی 5امپر بگیری اگه بخوای 5امپر بگیری باید از lm2677استفاده کنی (می تونی دیتاشیتش رو دانلود کنی و اطلاعات تکمیلیش رو از اونجا بخونی)
      پس چیکار میتونم بکنم؟
      میشه یه ترانس 30 ولت رو وصل کرد که بعد از تبدیل شدن بشه 50 ولت ؟این موقع تا 3 آمپر میتونه خروجی بده؟
      میشه یه مدار از LM2677 بذارید تو دیتاشیتش متغیرش نبود؟
      ممنون از شما

دیدگاه

پس چیکار میتونم بکنم؟
        میشه یه ترانس 30 ولت رو وصل کرد که بعد از تبدیل شدن بشه 50 ولت ؟این موقع تا 3 آمپر میتونه خروجی بده؟
        ممنون از شما
        اره میشه, اگه ترانست 3 امپر باشه اون جریانو میده ولی توصیه میکنم برای اینکه بتونی 3 امپر بگیری ترانستو 4 امپرانتخاب کنی چون تلفات حرارتی و... داری ولی اگرم نشد همون 3 جواب میده

http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=lm2677%20datasheet&so urce=web&cd=1&cad=rja&ved=0CCoQFjAA&am p;url=http%3A%2F%2Fwww.ti.com%2Flit%2Fds%2Fsymlink %2Flm2677.pdf&ei=-eZnUoOeFYrPtQblmIDQAg&usg=AFQjCNGMzqkP8HcE6zTq jJBUhIDrJ2bCcQ&bvm=bv.55123115,d.Yms

این دیتاشیت تو شکل شماره 20 شماتیک هست
        اگ همیخوای به مشکل نخوری حتما یه کم دیتاشیتو بخون و به نکاتی که دوروبر عکسا نوشته دقت کن
        عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
        مخترع برتر شمال غرب سال 96
        مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط TABASOOMTZ
          بله یه کم از نظر حجم و اقتصادی با صرفه نیست اما اگه بلد نباشی چاره ای نیست در ظمن شما می تونی خودت ترانس دو سرو به 3سر تبدیل کنی
          اره میدونم میشه سه سرش کرد ولی اونوقت امپرم نصف میشه :P
          اره والا خدا کنه کسایی که بلدن کمک کنن این تاپیک به نتیجه برسه
          pi مدارای کم واتو ساپورت میکنه و برای پروات میگه از pixls استفاده کن که متاصفانه این هم از مدار هیچی نمیده نه شماتیکی نه pcb فقط مشخصاتو میده :cry:
          مدارا یا خیلی با هستن مثل 60 ولت 40 امپر یا پایینن مثل 30 ولت :angry:
          عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

انگار یافتم :biggrin:

اساتید من اینو پیدا کردم که با کمال تعجب همینجا کلی روش بحث شده :angry:
            لینک تاپیک
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=73748.0

اینم لینک سایت

http://320volt.com/700w-800w-900w-smps-sg3525-ir2110/

به نظرتون این خوبه بسازمش؟

دیدگاه

پس چیکار میتونم بکنم؟
              ممنون از شما
              شما باید تو دیتا شیت دنباله مداری باشین که ادجاست باشه!!!بگردی هست!!!
              به جای اینکه جای کسی را بگیرید سعی کنید جای واقعیه خود را بیابید

TABRIZ

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X