اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به زبون ساده کار pfc تو تغذیه های سوئیچینگ جیه؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به زبون ساده کار pfc تو تغذیه های سوئیچینگ جیه؟

نوشته اصلی توسط SA3ID
    محمدجان من منظورت رو نمیفهمم!!! شما وقتی میخواین جریان ورودی مثلا یک لامپ 100 واتی رو اندازه بگیرید چیکار میکنید!!!!؟!! تا اونجایی که من میدونم میان آمپر متر رو بصورت سری در مدار قرار میدن تا جریان ورودی به لامپ مشخص بشه یا هم از یه کلمپ متر استفاده میکنن! من از این دوتا روش استفاده میکنم اگه شما به غیر از این دو تا روش استفاده میکنید بگید تا ما هم یاد بگیریم.

درضمن تا اونجایی که من میدونم این مولتی مترهایی که دمه دستمونه مقدار جریان RMS رو نشون میده و ما هم تمام محاسباتمون رو بر پایه ی همین جریان انجام میدیم! تو صفحه 221 همون کتابی که براتون معروفی کردم شکل موج جریان خروجیه هر دو مدار با PFC و بی PFC رو نشون میده!
    تا اونجاییکه من اطلاع دارم جریان ورودی درایور ال ای دی پالسی شکل هست ولی این امپر مترهای معمولی فقط شکل سینوسی رو میتونند دقیق محاسبه کنند البته بطور تقریبی میشه این اندازه گیری رو قبول کرد. امپر مترهایی با قابلیت true rms وجود دارند برای اینکار که گرونتر از معمولیها هستند.

دیدگاه

پاسخ : به زبون ساده کار pfc تو تغذیه های سوئیچینگ جیه؟

محمدجان من تا به امروز نمیدونستم TRUE RMS که رو مولتی مترها نوشته چیه! ولی امروز به لطف شما یاد گرفتم و بیشترین لذت رو از این مورد بوردم. ممنون بابت همه چی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X