اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در رفع عیب ups

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در رفع عیب ups

دوستان گرام لطف بفرمایید بنده رو راهنمایی بفرمایید :angry: :angry:
    وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید/وقتی ابد چشم تو را پیش از ازل می آفرید/وقتی زمین ناز تو را در آسمانها می کشید/وقتی عطش طعم تو را با اشکهایم می چشید/من عاشق چشمت شدم ، نه عقل بود و نه دلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود/آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانت ربود/وقتی که من عاشق شدم شیطان به نامم سجده کرد/آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد /بودم و چشمان تو ، نه آتشی و نه گلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/.

دیدگاه

پاسخ : مشکل در رفع عیب ups

حجم فایلت زیاد بود نتونستم دانلود کنم ،آخه اینترنت فشار قوی ندارم ،یعنی اینترنتم تک فازه مثل مال شما 3 فاز نیست ...بگذریم
      اول از همه دستگاهت حداقل دوتا فیوز داره یکیش واسه برق شهره که سالمه چون می گی وقتی می زنی به برق خروجی داری
      یکی دیگه ش واسه باتری ، اینو اول تست کن ببین سالمه یا نه ،نتیجه رو بگو.
      در گام بعدی ماسفتها یا IGBT های قدرت دستگاهتو در بیار و دونه دونه تست کن ،حتی اگه فیوز باتری سالم باشه این احتمال هست که سوییچ ها سوخته باشن ،دراین حالت UPS ها معمولا یک رله دارند که نمی ذاره برق باتری مستقیم بیاد رو سوییچ و ترانس و ...و دائم می ره رو بای پس .
      این کارارو بکن نتیجه رو بگو

نوشته اصلی توسط aLBORz MasHaD
      مشکل اینجاست که شرکت اینو داده من تعمیرش کنم و من فقط طراح PCB و برنامه نویسشم توی شرکتم و یه قولی دادم و توش موندم oo:
      تا به حال هم سروکار با UPS نداشتم
      یکم شفاف سازی بفرمایید اینایی که فرمودین یعنی چه ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X