اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه ای برای آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه ای برای آمپلی فایر

نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
    منظورم المنت بخاری برقی بود 500 واتش فکر کنم 1500 البته تو روستای ما . تو تبریز رو نمیدونم
    منم مشغول انگولک کردن سوییچینگ ماشینم(دارم براش فیدبک میزارم)
    تو یه فروم چینی دیدم دیدم همین مدار رو بسته (خود خوده همین مدار) برای هر ماسفت یکی هیت سینک رگلاتوری بسته اما بهتره یه هیت سینک 50 گرمی بزاری (نرو هیت سینک نخر من همیشه برا مدارام میرم از در و پنجره سازی محلمون قوطی میگیرم هر 100 گرم 1200 تومن)
    همیشه اولین مداری که میسازی(در نوع خودش)اگه اول به مشکل بر بخوری بعد راه بندازیش خیلی تجربه داره . تازه از ذوق میمیری
    برا آمپ ولتاژ بالاتری (اگه برا ساب میخای حدود دوبل 50)
    اوکی امروز میخرک المنتو بعد تست میکنم ببینم چه قدر دوم میاره, راستی برا هیت سینگا عایق بزارم؟ماسفتا باید هیت سینگشون به هم اتصال نده؟
    برا سویچینگ ماشین فیدبک نزار!برا مدارات امپیلی نباید فیدبک گذاشت چون جریان کشیشون به صورت ضربه ایه و فیدبک کیج میشه و نمیتونه درست کار کنه و ایسیتم زود زود خراب میشه! اگه برا امپ میخوای دیگه فیدبک میخوای برا چی؟
    اره منم همیشه از درو پنجره سازا میگیرم
    اره والا این سویچینگ خیلی خیلی برام تجربه داشت خیلی چیز یاد گرفتم و ذوق مرگم شدم
    تو خونه یه ساب 6.5 اینچی دارم 50 وات این تغذیه رو برا این میخوام ولی برای تست این ساب 12 اینچی هم میخوام ازش استفاده کنم فقط در حد تست و الا این تغذیه مال سیستم صوتیه خونهست که اگه خدا بخواد یه 4way برا خونه میخوام بسازم
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
    مخترع برتر شمال غرب سال 96
    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

عایق بزار
      نه اون فیدبکی که تو فکر میکنی نیست
      به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
      الکترونیک قدرت
      الکترونیک آنالوگ
      طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
      ---------------------BMCELEC@-------------------
      ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
      ---------------www.bmc-elec.com--------------
      ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

سلام به همه دوستان :smile:
        آرمین جان تبریک. شیرنیه منو حسین یادت نره :applause:
        برا آمپ هم بهت پیشنهاد میکنم از ic استفاده نکنی یا ماسفتی ببند یا دارلینگتون, اینو تجربه کردم
        مدار گسسته مخصوصا ماسفتی یه صفای دیگه ای داره
        راستی آرمین ماسفت ها رو تقویت کن ترانست هم بزرگتر بزار ثانویه هم 10 تا سیم 1 بزار میشه دستگاه جوش اینورتر :biggrin:
        راستی فیوز رو چند آمپر گذاشتی اگر مقاومت خروجی رو خیلی کم کنی فیوز مدار میپرا :biggrin:

the life is a game
        if you want to win
        so just play and go to next level

دیدگاه

عایق بزار
          نه اون فیدبکی که تو فکر میکنی نیست
          پس توضیح بده ببینیم چیه :d
          عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman.flyer
            سلام به همه دوستان :smile:
            آرمین جان تبریک. شیرنیه منو حسین یادت نره :applause:
            برا آمپ هم بهت پیشنهاد میکنم از ic استفاده نکنی یا ماسفتی ببند یا دارلینگتون, اینو تجربه کردم
            مدار گسسته مخصوصا ماسفتی یه صفای دیگه ای داره
            راستی آرمین ماسفت ها رو تقویت کن ترانست هم بزرگتر بزار ثانویه هم 10 تا سیم 1 بزار میشه دستگاه جوش اینورتر :biggrin:
            راستی فیوز رو چند آمپر گذاشتی اگر مقاومت خروجی رو خیلی کم کنی فیوز مدار میپرا :biggrin:

ممنون سامان جان :d اگه دوستای خوبی مثل شما و حسین نبودن که حالا حالاها من کارداشتم :nerd: دست همهتون درد نکنه @};- @};-
            والا امپی که برا ساب ماشین میخوام گسسته کلاس D هست ولی برا این ساب کوچولوی 30 واتی ایسی نبندم؟فقط صدای بم قراره بدم بهش
            جدی؟! :mrgreen:
            ثانویه رو سیم 1.5 پیچیدم (خیلی کلفته لامصب) تا 8 امپرو راحت داد :mrgreen: اوردم سیم 1 برا ثانویه گذاشتم ترانسم از EI33 خیلی بزگتره, الان رو 25 ولت 6 امپر بهم میده و بی باریشم 27 ولته 2 ولت افت برا 6 امپر خیلی خوبه
            فیوز فعلا 5 امپره ولی 3 امپر میزارم براش
            همین ماسفتا کارمو راه میندازه خوبه قیمتشم کمه اون ماسفت بزگا 6000 تومنه این 1000 تومن :biggrin: ولی انصافا مدار خوبیه این :nerd:

دیدگاه

قربانت. من کاری جز انجام وظیفه نکردم :smile:
              اره برای وات پایین 840 خوبه ولی اگر فکر تقویت جریان و جوشکاری و از این کارا هستی حتما ماسفت ها رو عوض کن :biggrin:
              آمپ کلاس سوئیچینگ هم برای کسب تجربه خوبه ولی به عنوان تقویت کننده صوت به نظر من خیلی جالب نیست
              the life is a game
              if you want to win
              so just play and go to next level

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                پس توضیح بده ببینیم چیه :d
                1- اون D باید بزرگ باشه که اینطوری بشه
                2- این آمپ از دوبل 30 تا دوبل 60 خوب کار میکنه . خب حالا اگه بیایم یه فیدبک سریع با اپتو کوپلر بزاریم رو دوبل 50 ولتاژ فوقش بین دوبل
                45 تا دوبل 55 بالا و پایین بشه (فیدبک سریع تر از این حرفاست)
                یه نمونش فیدبک اون سوییچینگی که بهنام جان با ترانس پاور گذاشت.(البته اون فیدبکش مقاومتیه و ایزوله نیست)
                الکترونیک قدرت
                الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman.flyer
                  قربانت. من کاری جز انجام وظیفه نکردم :smile:
                  اره برای وات پایین 840 خوبه ولی اگر فکر تقویت جریان و جوشکاری و از این کارا هستی حتما ماسفت ها رو عوض کن :biggrin:
                  آمپ کلاس سوئیچینگ هم برای کسب تجربه خوبه ولی به عنوان تقویت کننده صوت به نظر من خیلی جالب نیست
                  والا چون برا ماشین میخوام راندمان باید بالا باشه و نمیتونم زیاد به باطری فشار بیارم! خودم طالب کلاس ab هستم ولی 500 واتیش برا ماشین کمش یه 800 وات برق میخواد و باطری و دینام زورشون نمیرسه واسه همین مجبورم برا ساب کلاس d بسازم ولی برا بلند گو ها که هر هر کدوم حدودا 120 واتن یه کلاس ab خوشکیفیت میسازم
                  نه بابا جوشکاری نمیخوام فوقش منبع تغذیه خونگی کنمش

دیدگاه

1- اون D باید بزرگ باشه که اینطوری بشه
                    2- این آمپ از دوبل 30 تا دوبل 60 خوب کار میکنه . خب حالا اگه بیایم یه فیدبک سریع با اپتو کوپلر بزاریم رو دوبل 50 ولتاژ فوقش بین دوبل
                    45 تا دوبل 55 بالا و پایین بشه (فیدبک سریع تر از این حرفاست)
                    یه نمونش فیدبک اون سوییچینگی که بهنام جان با ترانس پاور گذاشت.(البته اون فیدبکش مقاومتیه و ایزوله نیست)
                    دیگه دیکه d ما کوچیکه شماست :P
                    اگه بتونی فیدبکو حل کنی که خیلی خوب میشه ایشالاه هر چی زودتر جواب بده

دیدگاه

راستی بچه ها امروز رفتم المت بخاری خریدم :nerd:
                      عرضم به حضور اندازه گرفتم رو 2 اهم بعد 50 ولتو دادم بهش یه اتیشی گرفت بیاو ببین یه نوری داد یه لحظه کور شدم :mrgreen: :biggrin: این سیمو شما چجوری تست میکنید بد بخت توان 6 امپرو نداره :nice:
                      هیت سینگ گیر نیاوردم مجبور شدم هیت سینگ کوچیک بزارم برا ماسفتا
                      حدود 3 دقیقه اینا از مدار 3.5 امپر کشیدم و بعد از همین 3 دقیقه ماسفتا شدید داغ بودن و دیودای خروجی هم شدید داغ بودن و خود هسته هم زیاد گرم شده بود!!
                      الان همه چی خوبه فقط این گرما رو نمیدونم چجوری باد مهار کرد, دیودا و ماسفتو میشه هیتسینگ بزرگ گذاشت ولی هسته چی؟

دیدگاه

واسه هسته عادیه.
                        اما اگه میخای کمتر داغ کنه هسته بزرگتر بزار.
                        برای المنت باید وات بالا ترین المنت رو میخریدی.
                        یا اگه حالشو داری خودت چندتا المنت بگیر بعد سیماشو دربیار با هم موازی کن بپیچ روی سفال(همون چیزی که سیم قبلا روش پیچیده بود)
                        واسه دیودا میتونی از هیت سینکای رگلاتوری استف کنی
                        واسه ماسفتا هم میتونی از هیت سینکی که توی پاور کهنه در آوردی استف کنی
                        الکترونیک قدرت
                        الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

واسه هسته عادیه.
                          اما اگه میخای کمتر داغ کنه هسته بزرگتر بزار.
                          برای المنت باید وات بالا ترین المنت رو میخریدی.
                          یا اگه حالشو داری خودت چندتا المنت بگیر بعد سیماشو دربیار با هم موازی کن بپیچ روی سفال(همون چیزی که سیم قبلا روش پیچیده بود)
                          واسه دیودا میتونی از هیت سینکای رگلاتوری استف کنی
                          واسه ماسفتا هم میتونی از هیت سینکی که توی پاور کهنه در آوردی استف کنی
                          برا هم ماسفتا هم دیودا از هیتسینگ پاور استفاده کردم
                          منتها بازم داغ میکنن! هسته هم که همچنان تحت 3 امپر حسابی گرم میشه نگرانیم از هستهس که خراب بشه یا نه
                          نه دیگه همین erl35 کافیه حوصله هسته بزرگتر و... ندارم

دیدگاه

داغ کردن که طبیعیه
                            چقدر داغ میکنه حالا؟!!
                            هسته چی .چقدر داغ میکنه؟
                            تا حدی داغ میشن که با دست قابل تحمل باشه؟؟؟
                            اگه دما سنج داشته باشی چه بهتر.
                            فکر نکنم هسته با داغ شدن خراب بشه مگر اینکه عایق سیم پیچا یا شارلاکا بسوزه (شارلاک تا 90 درجه سلسیوس مداوم میتونه کارکنه)
                            --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                            قربون اون دندونات بشم عجب دندونای سفیدی داری ()
                            الکترونیک قدرت
                            الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

داغ کردن که طبیعیه
                              چقدر داغ میکنه حالا؟!!
                              هسته چی .چقدر داغ میکنه؟
                              تا حدی داغ میشن که با دست قابل تحمل باشه؟؟؟
                              اگه دما سنج داشته باشی چه بهتر.
                              فکر نکنم هسته با داغ شدن خراب بشه مگر اینکه عایق سیم پیچا یا شارلاکا بسوزه (شارلاک تا 90 درجه سلسیوس مداوم میتونه کارکنه)
                              --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                              قربون اون دندونات بشم عجب دندونای سفیدی داری ()
                              با هیت سینگ در حدی که دستو نمیشه بیشتر از 5 ثانیه روش نگه داشت
                              هسته گرم میشه داغ نمیکنه اره با دست قابل تحمله فقط گرم میشه نمیسوزونه داغ نمیشه
                              قربونت قابل نداره :P
                              فک میکنم این مدار حد اکثر 3.5 امپر بتونه مدام بده بیشتر نمیتونه بده یعنی میده ولی دمارو نمیشه مهار کرد باید فن و... بزاری

دیدگاه

هسته موردی نداره
                                برای ماسفتا هیت سینک بزرگ تر بزار
                                اما برای دیودا غیر عادیه که با هیت سینک طوری داغ میشه که نمیتونی بیشتر از 5 ثانیه دستتو نگه داری
                                طبق دیتا شیت دیود روی 3.5 آمپر حدود 0.8 ولت روی دیود میافته که واسه هر دیود میشه 0.8*3.5 =2.8 وات
                                2.8*4=11.2 وات روی کل دیودات تلفات داری که باید دفع بشه
                                موقع کار ولتاژ دوسر دیودتو اندازه بگیر باید حدود 0.8 0.85 باشه اگه نبود یه جای کار میلنگه
                                الکترونیک قدرت
                                الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X