اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مبدل DC به dc

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مبدل DC به dc

سلام دوستان من میخوام یک تقویت کننده dc به dc بسازم که ولتاژ ورودیش بین 0 تا 5 ولت DC با جریان خیلی کم حدود 10 میلی آمپر باشه و بتونه در خروجیش 50 برابر تقویت کنه یعنی به من 250 ولت dc ثابت با جریان 600 میلی آمپر بده لطفا راهنماییم کنید مرسی ممنون

پاسخ : مبدل DC به dc

ای بابا دوست گلم یه سرچی بزن تو سایت بعد تاپیک بزن
    خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
    [hr]

دیدگاه

میشه بگین کجا سرچ کنم

دیدگاه

بالای صفحه سمت چپ این مبدل های dc به dc به مدارات چاپر معروف اند
        خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
        [hr]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masadi
          سلام دوستان من میخوام یک تقویت کننده dc به dc بسازم که ولتاژ ورودیش بین 0 تا 5 ولت DC با جریان خیلی کم حدود 10 میلی آمپر باشه و بتونه در خروجیش 50 برابر تقویت کنه یعنی به من 250 ولت dc ثابت با جریان 600 میلی آمپر بده لطفا راهنماییم کنید مرسی ممنون
          احساس نمیکنین دارین قانون پایستگی انرژی رو زیر سوال میبرین؟؟ توان ورودی با توان خروجی تو بهترین حالت(ایده ال) با هم برابر هستن.تو مسئله ی شما توان ورودی میشه حداکثر 50 میلی وات، توان خروجی هم میشه حدود 150 وات!! oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masadi
            نمیشه
            چون شما در ورودی توانتان پایین است
            5 ضرب در 10 میلی میشه 50 میلی وات
            ولی در خروجی 250 ضرب در 600 میلی میشه 150وات
            پس نمیشه
            اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
            پیامبر اکرم(ص):زکات علم نشر آن است.
            در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masadi
              چی میخای بسازی؟ قرار چه مداری رو تغذیه کنی؟

ولتاژ ورودی خیلی کمه بعید میدونم بتونید یه همچین مداری رو با بازده 50% بالاتر بسازید! یعنی 45A باید در ورودی داشته باشید!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...