سلام دوستان من میخوام یک تقویت کننده dc به dc بسازم که ولتاژ ورودیش بین 0 تا 5 ولت DC با جریان خیلی کم حدود 10 میلی آمپر باشه و بتونه در خروجیش 50 برابر تقویت کنه یعنی به من 250 ولت dc ثابت با جریان 600 میلی آمپر بده لطفا راهنماییم کنید مرسی ممنون
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مبدل DC به dc
Collapse
X
-
پاسخ : مبدل DC به dc
نوشته اصلی توسط masadiسلام دوستان من میخوام یک تقویت کننده dc به dc بسازم که ولتاژ ورودیش بین 0 تا 5 ولت DC با جریان خیلی کم حدود 10 میلی آمپر باشه و بتونه در خروجیش 50 برابر تقویت کنه یعنی به من 250 ولت dc ثابت با جریان 600 میلی آمپر بده لطفا راهنماییم کنید مرسی ممنونoo:
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط masadiسلام دوستان من میخوام یک تقویت کننده dc به dc بسازم که ولتاژ ورودیش بین 0 تا 5 ولت DC با جریان خیلی کم حدود 10 میلی آمپر باشه و بتونه در خروجیش 50 برابر تقویت کنه یعنی به من 250 ولت dc ثابت با جریان 600 میلی آمپر بده لطفا راهنماییم کنید مرسی ممنون
چون شما در ورودی توانتان پایین است
5 ضرب در 10 میلی میشه 50 میلی وات
ولی در خروجی 250 ضرب در 600 میلی میشه 150وات
پس نمیشهاللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهمپیامبر اکرم(ص):زکات علم نشر آن است.
در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط masadiسلام دوستان من میخوام یک تقویت کننده dc به dc بسازم که ولتاژ ورودیش بین 0 تا 5 ولت DC با جریان خیلی کم حدود 10 میلی آمپر باشه و بتونه در خروجیش 50 برابر تقویت کنه یعنی به من 250 ولت dc ثابت با جریان 600 میلی آمپر بده لطفا راهنماییم کنید مرسی ممنون
ولتاژ ورودی خیلی کمه بعید میدونم بتونید یه همچین مداری رو با بازده 50% بالاتر بسازید! یعنی 45A باید در ورودی داشته باشید!
دیدگاه
دیدگاه