اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه دوبل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

منبع تغذیه دوبل

سلام
    من یه منبع تغذیه دوبل 12 ولتی .به همراه تغذیه 5 ولتی نیاز دارم.میشه راهنماییم کنید.کسی مداری داره؟؟؟
    ورودی ولتاژ 220 ولت ACهستش(منبع تغذیه نمیخوام ترانس کاهنده داشته باشه)

پاسخ : منبع تغذیه دوبل

با چه جریانی می خوای بگو تا برات طراحی کنم
    اینم مدار واسه 3 آمپر: :wow:

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط edeeson_nm1
      با چه جریانی می خوای بگو تا برات طراحی کنم
      اینم مدار واسه 3 آمپر: :wow:
      ]

دستتون درد نکنه.ولی همون اول هم گفتم یه منبع تغذیه ایی میخوام که بدون ترانس باشه
      اگه یه منبع تغذیه 30 ولت DC هم باشه کافیه
      یعنی ورودی 230AC و خروجیش هم 30vDC باشه
      متشکرم.(امپرش هم زیاد نیست تقربا یک امپر)

دیدگاه

این منبع فلای بک هست
        ترانسش هم کاهنده نیست ترانس ترکیب فلای بک برای ایزوله کردن خروجی به کار میره
        یعنی یک منبع تغذیه می خوای که هیچ ترانسی نداشته باشه ؟؟؟!!! ایزوله باشه یا نه ؟؟؟
        اگه غیر ایزوله باشه که خطرناکه ، اگه هم ایزوله می خوای بدون ترانس خیلی مدار سخت و پیچیده ای داره که کنترل همون مدار بازم ترانس می خواد .
        ولی ترانس این مداری که برات گذاشتم خیلی کوچیکه چون منبع سوئیچینگ هست.

sigpic

دیدگاه

مرسی دوست عزیزم.میشه حالا یه مداری بدون تراننس هم برام بذاری.ایزوله هم نبود اشکالی نداره .فقطخروجیش 30 ولت DC باشه.مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa6369
            مرسی دوست عزیزم.میشه حالا یه مداری بدون تراننس هم برام بذاری.ایزوله هم نبود اشکالی نداره .فقطخروجیش 30 ولت DC باشه.مرسی
            خواهش می کنم .
            اگه فقط دی سی 30 ولت یک آمپر می خوای میشه برای کاهش ولتاژ از خازن استفاده کرد .
            اما اگر یک مدار خوب بخوای میشه با استفاده از ترکیب سوئیچینگ synchronus buck یک منبع سوئیچینگ خوب طراحی کرد اما باید مواظب باشی چون ایزوله نیست به هر کدوم از پایه های خروجی دست بزنی برق می گیره و خیلی خطرناکه این هم دو نمونه از این ترکیب

البته برای درایور باید از آی سی sg3525 استفاده کنی و طراحیش زمان بر است و به مشخصات بیشتری نیاز دارد که همه ی آنها را باید بازگو کنی و باز هم یاد آوری خطر برق گرفتگی را فراموش نکن چون به پایه مثبت و یا منفی خروجی دست بزنی برق شما را می گیرد و ول هم نمی کند .

sigpic

دیدگاه

مگه خروجیش 30 ولت نیست پس چه جور برق میگیره؟
              از کمکتون هم کمال تشکر را دارم

دیدگاه

درسته که ولتاژ منبع 30 ولت هست ولی بیاد داشته باشید که ولتاژ یک کمیت نسبی است و برای اندازه گیری به یک مرجع نیاز دارد .
                ولتاژ در منبعی ای که ایزوله نباشد :
                پایه + نسبت به پایه منفی 30 ولت دارد. این مطلب درست است اما
                اما نسبت به زمین چون ایزوله نیست 220 ولت برق شهر است و به نوعی منبع شما حکم سیم فاز رو اجرا خواهد کرد.
                از این منبع تغذیه ها فقط جایی می توان استفاده کرد که هیچ دسترسی وجود نداشته باشد تا برق گرفتگی رخ ندهد.
                و اگر به هر کدام از سیم ها چه + و چه - دست بزنید خطر برق گرفتگی وجود دارد و برق محترم شما را می گیرد و ول نمی نماید

sigpic

دیدگاه

درسته که ولتاژ منبع 30 ولت هست ولی بیاد داشته باشید که ولتاژ یک کمیت نسبی است و برای اندازه گیری به یک مرجع نیاز دارد .
                  ولتاژ در منبعی ای که ایزوله نباشد :
                  پایه + نسبت به پایه منفی 30 ولت دارد. این مطلب درست است اما
                  اما نسبت به زمین چون ایزوله نیست 220 ولت برق شهر است و به نوعی منبع شما حکم سیم فاز رو اجرا خواهد کرد.
                  از این منبع تغذیه ها فقط جایی می توان استفاده کرد که هیچ دسترسی وجود نداشته باشد تا برق گرفتگی رخ ندهد.
                  و اگر به هر کدام از سیم ها چه + و چه - دست بزنید خطر برق گرفتگی وجود دارد و برق محترم شما را می گیرد و ول نمی نماید
                  ممنونم دوست خوبم.واقعا دستتون درد نکنه
                  ولی یه سوال اون ترانسی که تو شکل اولی برام فرستادی چه جوری میشه تهیه کرد.ایا خودم میتونم به صورت دست ساز بسازم یا باید بخرم.چی بتاید بگم به فروشنده.شرمنده اخه من تو منابع تغذیه زیاد سررشته ندارم

دیدگاه

به راحتی میشه اونو پیچید. در بازار هم جایهایی هست که می پیچن و آماده اش هم تو بازار برای منابع فلای بک پیدا میشه ولی نوعش نوع خاصی هست و با اون چیزی که ما نیاز داریم فرق داره.
                    این ترانس به دلیل کوچکی و کم بودن تعداد دور به راحتی پیچیده میشه

sigpic

دیدگاه

خوب میشه درمورد نحوه پیچیدنش و تعداد دور ونوع سیمش توضیح بدی.مرسی

دیدگاه

سلام می تونی از سیم 0.8 و هسته فریت PQ3230 استفاده کنی
                        برای اولیه 29 دور می پیچی و سپس روشو عایق می زاری
                        بعد برای ثانویه ابتدا دو دور میپیچی و بعد یک سر رو میاری بیرون و بعد دوباره دو دور دیگر می پیچی و سر رو میار بیرون و بعد چهار دور می پیچی و سر آخر رو میاری بیرون
                        برای سیم پیچ بایاس هم که در ثانویه قسمت پایین نشان داده شده باید بعد از عایق گذاشتن 3 دور سیم بپیچی و بعد روش عایق میزاری
                        فقط هنگامی که می خوای ترانس رو تو مدار قرار بدی دقت کن جای سیم های اولیه رو با هم عوض کنی یعنی اولیه با ثانویه 180 درجه اختلاف فاز داشته باشن به عبارت بهتر همه ی سیم پیچ ها رو در یک جهت بپیچ و سر شروع رو علامت گذاری کن و در هنگام درست کردن مدار همه ی سر های علامت گذاری شده سمت بالا باشند به جز سیم پیچ اولیه
                        در آخر هم برای گذاشتن هسته ها بین تو تکه ی هسته یک چسب شیشه ای بزن تا با هم یک کمی فاصله هوایی پیدا کنن همین

sigpic

دیدگاه

به راحتی میشه اونو پیچید. در بازار هم جایهایی هست که می پیچن و آماده اش هم تو بازار برای منابع فلای بک پیدا میشه ولی نوعش نوع خاصی هست و با اون چیزی که ما نیاز داریم فرق داره.
                          این ترانس به دلیل کوچکی و کم بودن تعداد دور به راحتی پیچیده میشه
                          سلام
                          بابت اون ترانسه مزاحمتون شدم.تو بازار بخوام سراغشو بگیرم .چی باید بگم.ایا مشخصات خاصی داره

دیدگاه

در بازار این نوع ترانس پیدا نمیشه اما ترانس برای پاور کامپیوتر و مدارهای معروف دارن و اگه بخواید اینو بپیچید باید اون عکس ها و مطالبی رو که نوشتم رو ارائه کنید.
                            اگه در تهران هستید خودم هم می تونم براتون بپیچم فقط لوازمشو تهیه کنید :
                            PQ3230
                            سیم لاکی 0.8 به مقدار کافی

sigpic

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X