با سلام خدمت دوستان
من برای یه پروژه نیاز به یه منبع تغذیه 24 ولتی 15 آمپری دارم. یه قسمت از مجموعه که بیشتر آمپر رو اون میکشه ( 12 آمپر حداکثر) نیاز به سیگنال DC عالی نداره ! یه قسمت دیگه هم مجموعه میکروکنترلریه که با یه رگولاتور حل میشه.
به نظرتون این مدار ساده کافیست ؟؟ البته برای این مقدار جریان خازن بزرگتری باید انتخاب کنم تا ولتاژ ریپل کوچکتری داشته باشم. سوال هایی که پیش اومده برام:
* ولتاژ ریپل قابل قبول و محاسبه ظرفیت خازن ( Vr=I/2fC)
* مقدار ولتاژ ثانویه ترانس برای جبران افت ولتاژ در پل دیودی.
* دیود مناسب برای پل دیودی یا استفاده از پل های آماده.
* آیا جریان یورشی خازن ها مشکل آفرین نخواهد بود ؟ ( inrush current )
میدونم مدار خیلی سادست ولی تو یه دستگاه که قدیم دیده بودم و مصرف آمپر بالایی هم داشت همین منبع رو داشت! یه ترانس حلقوی ، یه پل و یه خازن بزرگ!

با تشکر
من برای یه پروژه نیاز به یه منبع تغذیه 24 ولتی 15 آمپری دارم. یه قسمت از مجموعه که بیشتر آمپر رو اون میکشه ( 12 آمپر حداکثر) نیاز به سیگنال DC عالی نداره ! یه قسمت دیگه هم مجموعه میکروکنترلریه که با یه رگولاتور حل میشه.
به نظرتون این مدار ساده کافیست ؟؟ البته برای این مقدار جریان خازن بزرگتری باید انتخاب کنم تا ولتاژ ریپل کوچکتری داشته باشم. سوال هایی که پیش اومده برام:
* ولتاژ ریپل قابل قبول و محاسبه ظرفیت خازن ( Vr=I/2fC)
* مقدار ولتاژ ثانویه ترانس برای جبران افت ولتاژ در پل دیودی.
* دیود مناسب برای پل دیودی یا استفاده از پل های آماده.
* آیا جریان یورشی خازن ها مشکل آفرین نخواهد بود ؟ ( inrush current )
میدونم مدار خیلی سادست ولی تو یه دستگاه که قدیم دیده بودم و مصرف آمپر بالایی هم داشت همین منبع رو داشت! یه ترانس حلقوی ، یه پل و یه خازن بزرگ!

با تشکر

دیدگاه