اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تثبیت ولتاژ خودرو روی 12

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تثبیت ولتاژ خودرو روی 12

نوشته اصلی توسط Mamalihj0 نمایش پست ها
    فلاشر من ۱۲ ولت هست هست قبلا ۷۸۱۲ وصل کردم بهش ولی وقتی زدم به باطری موتور هم رگولاتور و هم ای سی مدار سوخت* مشکل از چی بوده و به نظر شما برای اتصالش به ماشین از چی استفاده کنم که مدار دیگه نسوزه؟
    دوست عزیز
    معمولا فلشرهای عادی به ولتاژ دقیق 12 ولت نیاز ندارند مگر از نوع الکترونیکی و دقیق باشند با این حال رگلاتئر 7812 ذز بهترین حالت به ولتاژی معادل 14.5 ولت یا بیشترنیاز دارند تا بتوانند 12 ولت تثبیت شده ایجاد نمایند و البته برای جریانی تا حدود 1.5 آمپر هم میتوان از 7812K استفاده نمود ... اگر ولتاژ باتری شما کمتر 14.5 باشد باید از رگلاتورهای LDO مثل مدار بالا استفاده کنید که افت بسیار کمی دارند
    همچنین میتوانید از این مدار بسیار ساده که در اصل برای شارژ باتری با سلول خورشیدی طراحی شده است استفاده فرمایید که به جای سلول خورشیدی از باتری موتور به جای باتری از فلشر استفاده میشود

پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emitor نمایش پست ها
      دوست عزیز
      معمولا فلشرهای عادی به ولتاژ دقیق 12 ولت نیاز ندارند مگر از نوع الکترونیکی و دقیق باشند با این حال رگلاتئر 7812 ذز بهترین حالت به ولتاژی معادل 14.5 ولت یا بیشترنیاز دارند تا بتوانند 12 ولت تثبیت شده ایجاد نمایند و البته برای جریانی تا حدود 1.5 آمپر هم میتوان از 7812K استفاده نمود ... اگر ولتاژ باتری شما کمتر 14.5 باشد باید از رگلاتورهای LDO مثل مدار بالا استفاده کنید که افت بسیار کمی دارند
      همچنین میتوانید از این مدار بسیار ساده که در اصل برای شارژ باتری با سلول خورشیدی طراحی شده است استفاده فرمایید که به جای سلول خورشیدی از باتری موتور به جای باتری از فلشر استفاده میشود

ممنونم ازتون بابات راهنمایی
      اون ۱k نارنجی چه قطعه ای هست ؟
      ببخشید این مدار که تحمل جریان فلاشرو داره؟تا چند امپر تحمل داره و اسم ترانزیستورش چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mamalihj0 نمایش پست ها
        ممنونم ازتون بابات راهنمایی
        اون ۱k نارنجی چه قطعه ای هست ؟
        ببخشید این مدار که تحمل جریان فلاشرو داره؟تا چند امپر تحمل داره و اسم ترانزیستورش چیه؟
        دوست عزیز قطعه نارنجی مقاومت یک کیلو اهم میباشد و پاور فت موجود در مدار IRF540 نیز در بدترین شرایط توان عبور جریانی حدود 15 آمپر را دارد که احتمالا بسیار بیشتر از مقدار مورد نیاز فلشر میباشد
        پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emitor نمایش پست ها
          دوست عزیز

سلام وقت بخیر
          ببخشید من این مدارو هم توی مولتیسیم و هم عملی بستم اما جواب نداد میشه ایدی تلگراموتونو بدید اونجا باهاتون صحبت کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X