اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست مدار منبع تغذیه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست مدار منبع تغذیه

سلام خدمت همه
    راستش تو اینترنت خیلی سرچ کردم
    دنبال یه منبع تغذیه خوب و ارزون و قوی میگردم که واسه کارای الکترونیکی معمول مناسب باشه که فکر میکنم یه منبع تغذیه متغیر 0 تا 30 ولت و در حدود سه امپر کافی باشه
    نقشه هست یه چند تایی ولی دوست دارم یه چیز خوب و مطمئن و جدید باشه که قطعاتش هم گیر بیاد و اگه بشه دیجیتالی باشه
    ممنون میشم راهنمایی کنین
    مرحوم آیه الله العظمی فاضل لنکرانی:
    من پنجاه سال است که دارم اسلام میخوانم بگذار چکیده اش را برایت بگویم :
    واجبات را بجای آور بجای مستحبات تا میتوانی به کار مردم برس و کار مردم را راه بینداز . اگر در قیامت کسی از تو سوال کرد بگو فاضل گفته بود.

پاسخ : درخواست مدار منبع تغذیه

سلام

میتونی از مدار زیر استفاده کنی که با آی سی کارکشته ی LM723 ساخته شده ( کل مدارت بدون تراس زیر 10 هزار تومن ، ترانس 24ولت 3 آمپر لازم داری ) ( من خودم این مدار رو ساختم )
    http://www.electronics-lab.com/projects/power/004/index.html

برای ولتمترش هم میتونی از 7107 استفاده کنی ، از لینک زیر استفاده کن (کل مدار ولتمر هم زیر 8 هزارتومن )

http://www.techno-electro.com/351-%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%87-%D9%88%D9%84%D8%AA%D9%85%D8%AA%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D9%82%DB%8C%D9%82-%D8%A8%D8%A7-7107.html

دیدگاه

می تونی ازlm2576که 30ولته3امپره استفاده کنی برا ولت متر هم دوستمون گفته که چیکار کنی
      به جای اینکه جای کسی را بگیرید سعی کنید جای واقعیه خود را بیابید

TABRIZ

دیدگاه

پیشاپیش ممنون از لطفتون
        ولی ولت متر امپر متر دیگه ای سراغ ندارید که با LCD کار کنه نه سون سگمنت
        توی نت زیاد گشتم
        یه دونه خیلی خوب پیدا کردم که با قطعات SMD کار کرده بود و در حال حاضر نمیتونم برد اونجوری بسازم
        کسی پیشنهاد دیگه ای نداره؟
        ممنوووون
        واجبات را بجای آور بجای مستحبات تا میتوانی به کار مردم برس و کار مردم را راه بینداز . اگر در قیامت کسی از تو سوال کرد بگو فاضل گفته بود.

دیدگاه

اگه بخوای از lcd استفاده کنی برای ولت متر وامپر متر باید از یک avr استفاده کنی. مثلا یک mega8. ولت متر که خیلی ساده میشه برنامش را نوشت با adc. برای امپر هم میتونی از یک acs712 استفاده کنی و امپر را در lcd نمایش بدی.ولی قیمت این کار یکم بالا در میاد. یعنی یک چیزی در حدود دو برابر و نیم استفاده از ای سی 7107. تازه مدار امپر متر و ولت متر با 7107 خیلی جزئی با هم فرق دارن و با استفاده از یک کلید ساده میتونی از مدار امپر به مدار ولت سوئیچ کنی و برای یک ولت متر وامپر متر فقط از یک 7107 و یک ای سی استفاده کنی که خیلی به صرفه هست.
          من مدار ولت متر و امپر متر را از سایت زیر بستم و جواب گرفتم. برنامه ولت متر و امپر متر هم برای avr تو اینترنت ریخته.

امپرمتر
          http://electronics-diy.com/ICL7107_digital_ammeter.php

ولت متر
          http://electronics-diy.com/ICL7107_volt_meter.php

دیدگاه

با عرض سلام مجدد
            واسه قسمت اول این پروژه که تبدیل 220 به ولتاژ ورودی مدار یه سوال دارم
            من یه ترانس دارم که خروجی سه سر داره یعنی دو تا 16 ولت
            امپرش هم فک کنم حدود همون سه باشه دقیق نمیدونم
            همچنین دو تا برد پاور کامپیوتر بلا استفاده دارم که با دو سر منفی 12 ولت اونها میتونم 24 ولت داشته باشم
            به نظر شما از کدوم واسه مدار استفاده کنم بهتره؟
            اگه روش دوم بهتره اندازه نهایی کار زیاد مهم نیس برام

دیدگاه

سلام
              دوست عزیز برا این که بتونی برا ولت متر از ال سی دی استفاده کنی می تونی از 7106هم استفاده کنی
              به جای اینکه جای کسی را بگیرید سعی کنید جای واقعیه خود را بیابید

TABRIZ

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X