اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغذیه برای ای سی منبع تغذیه؟؟؟؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تغذیه برای ای سی منبع تغذیه؟؟؟؟؟؟

انها نمیتوانند جریان ثابت بدهند .و محدود کردن جذیان به شکل قطع کردن انجام داده و مجددا وصل میشوند و اگر تست کرده باشید یک صدای وز وز که نشان دهنده قطع و وصل است از انها شنیده میشود.دقت کنید که برای کنترل جریان در مقدار ثابت نیاز به تغذیه جدا میباشد نه کنترل به ورت کاهش و یا قطع .
    در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : تغذیه برای ای سی منبع تغذیه؟؟؟؟؟؟

نوشته اصلی توسط عباس جبراییلی
      انها نمیتوانند جریان ثابت بدهند .و محدود کردن جذیان به شکل قطع کردن انجام داده و مجددا وصل میشوند و اگر تست کرده باشید یک صدای وز وز که نشان دهنده قطع و وصل است از انها شنیده میشود.دقت کنید که برای کنترل جریان در مقدار ثابت نیاز به تغذیه جدا میباشد نه کنترل به ورت کاهش و یا قطع .
      حالا من یک مثال می زنم شما ببینید من متوجه شدم یا نه
      فرض می کنیم داریم یک منبع تغذیه ثابت 12 ولت بدون محدود کننده جریان می سازیم و فقط مثلا در جریان های بالای 10 آمپر خروجی رو قطع می کنیم در این صورت طبق چیزی که فهمیدم اشکالی ندارد که از تغذیه جدا استفاده نکنیم
      ولی اشکال مگر این جا نیست که اگر دامنه ولتاژ تو خروجی کم شود (مثلا به دلیل پایین آمدن ولتاژ اولیه فرض می کنیم ابتدا ولتاژ پایین آمده بعد بار در خروجی گذاشته شده ) و بارمان جریانی در حدود 9 آمپر بکشد پس در این صورت هم دامنه درایو کردن سوییچ ها پایین آمده و باز هم مشکلی که گفتین پیش می آید و چون جریان هم به نقطه مد نظر نرسیده خروجی را قطع نمی کند .
      اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
      پیامبر اکرم(ص):زکات علم نشر آن است.
      در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!

دیدگاه

فرض کنید میخواهیم یک منبع 12 ولت طراحی کنیم و حداکثر توانایی منبع هم 10 امپر است.برای کنترل جریان 3مورد پیشرو داریم-1-بیشتر از 10 امپر قطع کند2- خروجی در 10 امپر ثابت بماند که فقط ولتاژ خروجی کم میشود-3-جریان خروجی کمتر شود حالت fold back ; که هم ولتاژ خروجی کم میشود و هم جریان-منبع هم برای یک رنج ولتاژ از ورودی طراحی میشود تا جاییکه مدار های کنترلی درست کار کنند و خارج از ان همه چیز قطع میشود--هنگامیکه وارد حالت کنترل جریان چه ثابت و چه fold back شود دیوتی سایکل کم شده و در نتیجه ولتاژ اگزیلاری نیز کم میشود و در نهایت کنترل قطع میشود.ولی اگر اگزیلاری منبع جدا گانه باشد مدار کنترل از کار نیافتاده و به کارش ادامه میدهد و همه چیز تحت کنترل میمانذد.موقع طراحی مثلا برق ورودی را از 100 تا 300 ولت ac در نظر میگیرید و تغذیه مدار کنترل را رگوله شده طراحی میکنید تا در این رنج ولتاژ تغذیه rقسمت کنترل مثلا 15 ولت ثابت بماند و خروجی منبع 12 بدهد و اگر ورودی کمتر از 100 ویا بیشتر از 300 ولت شود حفاظتها عمل کرده و منبع از کار میافتد.

دیدگاه

اقای جبراییلی خیلی ممنون
          حالا اگه بخواهم تغذیه جدا درست کنم
          به نظرتون چه طور عمل کنم
          مثلا یک 18 ولت ترانسی درست کنم بعد رگوله اش کنم
          یا یک سوییچینگ
          اگه سوییچینگ بخوام درست کنم به چه روشی
          فلای بک خوبه
          در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!

دیدگاه

بستگی به تعداد سوییچها و توان تغذیه و ابعاد مورد نیاز دارد.از هر دو روش استفاده از ترانس اهنی و رگولاتور و یا استفاده از ای سی های سری TNY میتوانید تغذیه را بسازید.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : تغذیه برای ای سی منبع تغذیه؟؟؟؟؟؟

نوشته اصلی توسط عباس جبراییلی
              بستگی به تعداد سوییچها و توان تغذیه و ابعاد مورد نیاز دارد.از هر دو روش استفاده از ترانس اهنی و رگولاتور و یا استفاده از ای سی های سری TNY میتوانید تغذیه را بسازید.
              خب خیلی ممنون
              برم ببینم تو عمل چی کار می تونم بکنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X