با سلام خدمت مهندسین محترم
چند تا سوال دارم در مورد ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ از نوع بوست
شرح کلی مدار: ابتدا ولتاژ برق شهر توسط یه مدار یکسوساز دیودی و صافی خازنی به ولتاژ 310 ولت DC تبدیل میشه بعد ما میخوایم این ولتاژو توسط ترانزیستور های سوئیچینگ مثل J13007 به 2000 ولت متناوب مربعی با توان خروجی در حد 60 تا 70 وات تبدیل کنیم جریان خروجی در حد 30 تا 35 میلی آمپر هستش
فرکانس سوئیچینگ هم 40 کیلو هرتز باید باشه
برای این کار ولتاژ DC تولید شده از برق شهر رو توسط ترانزیستورها سوئیچ میکنیم با فرکانس 40 کیلوهرتز و ولتاژ می افته دو سر یه ترانس سوئیچینگ که با توجه به نسبت تبدیلش ولتاژ 2000 ولت در ثانویه اش تولید میشه با توان خروجی در حد 60 تا 70 وات
مشکل ما ساخت ترانس سوئیچینگ اونه چون سیمش گیر نمی آد سیمش بصورت 15 رشته هستش که نسبت به هم عایقن و بعد با هم تو یه عایق دیگه پیچییده شده
بخاطر فرکانسش اینجوریه
حالا سوال من اینه کسی راه حلی واسش داره یا میتونه همچین مداری رو بسازه ؟
شماتیک مدارو هم میذارم تا دید بهتری پیدا کنین
ترانس T2 همون ترانسی هستش که کار تبدیل ولتاژو انجام میده
:job:
اینم عکس سیمی که ازش استفاده شده :
همانطور که میبینید یه سیم که از چند رشته سیم عایق دیگه درست شده
چند تا سوال دارم در مورد ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ از نوع بوست
شرح کلی مدار: ابتدا ولتاژ برق شهر توسط یه مدار یکسوساز دیودی و صافی خازنی به ولتاژ 310 ولت DC تبدیل میشه بعد ما میخوایم این ولتاژو توسط ترانزیستور های سوئیچینگ مثل J13007 به 2000 ولت متناوب مربعی با توان خروجی در حد 60 تا 70 وات تبدیل کنیم جریان خروجی در حد 30 تا 35 میلی آمپر هستش
فرکانس سوئیچینگ هم 40 کیلو هرتز باید باشه
برای این کار ولتاژ DC تولید شده از برق شهر رو توسط ترانزیستورها سوئیچ میکنیم با فرکانس 40 کیلوهرتز و ولتاژ می افته دو سر یه ترانس سوئیچینگ که با توجه به نسبت تبدیلش ولتاژ 2000 ولت در ثانویه اش تولید میشه با توان خروجی در حد 60 تا 70 وات
مشکل ما ساخت ترانس سوئیچینگ اونه چون سیمش گیر نمی آد سیمش بصورت 15 رشته هستش که نسبت به هم عایقن و بعد با هم تو یه عایق دیگه پیچییده شده
بخاطر فرکانسش اینجوریه
حالا سوال من اینه کسی راه حلی واسش داره یا میتونه همچین مداری رو بسازه ؟
شماتیک مدارو هم میذارم تا دید بهتری پیدا کنین
ترانس T2 همون ترانسی هستش که کار تبدیل ولتاژو انجام میده
:job:

اینم عکس سیمی که ازش استفاده شده :
همانطور که میبینید یه سیم که از چند رشته سیم عایق دیگه درست شده

دیدگاه